Liviu Pleșoianu

Liviu Pleșoianu, reacție totală de “măsurile” Guvernului în Starea de Alertă

1884
Reacția lui Pleșoianu este un pamflet – Pleșoianu a făcut nu doar bășcălie totală de cele transmise de autorități, ci a și subliniat, cu umor, neconcordanțele și paradoxurile

BUCUREȘTI, 15 mai, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Deputatul Liviu Pleșoianu, cunoscut pentru modul său atent ironic de a analiza situația de fapt, a reacționat la măsurile anunțate de Guvern și CNSS în cazul Stării de Alertă. De fapt, Pleșoianu a făcut nu doar bășcălie totală de cele transmise de autorități, ci a și subliniat, cu umor, neconcordanțele și paradoxurile.

”În sfârșit, lucrurile sunt clare!”, scrie ironic deputatul Liviu Pleșoianu, ”traducând” cele 20 de reguli:

1. ”Poți ieși din casă fără să-ți mai dai voie, dar doar dacă ești de acord cu tine!”

2. ”Strănutul INTENȚIONAT se pedepsește cu 10 ani de carantină în mină!”

3. ”Strănutul INTENȚIONAT în formă continuată se pedepsește cu 25 de ani de muncă silnică. Alergiile sezoniere nu constituie circumstanță atenuantă!”

4. ”Strănutul neintenționat constituie infracțiune DIN CULPĂ și se pedepsește cu 5 ani de AUDIO-ÎNCHISOARE, timp în care vei purta nonstop căști și îl vei asculta pe Ludovic Orban cântând!”

5. ”Tentativa de strănut se pedepsește cu 2 ani de Terapie prin Înspăimântare! În tot acest timp, vei urmări fără oprire secvența în care Raluca Turcan e înspăimântată de cei care se culcă vii, se trezesc morți și încep să umble!”

6. ”Toți cetățenii trebuie să aibă în fiecare cameră, pe fiecare perete (inclusiv tavan), poza cu Președintele Iohannis care amenință că decretează iar Stare de Urgență. Este obligatoriu ca poza să fie cea în care Președintele amenință cu degetul!”

7. ”Toți cetățenii trebuie să poarte zi și noapte un termometru rectal inflexibil, care va transmite nonstop, via satelit, temperatura voluntară și involuntară!”

8. ”În urma efectuării măsurătorilor cu termometrul rectal inflexibil, se va hotărî, de la caz la caz, dacă sunt întrunite elementele infracțiunii de temperatură voluntară!”

9. ”Chiar dacă vă aflați într-un parc, sunteți obligat să vă puneți imediat masca atunci când agenții constatatori constată că vă strâmbați și nu apreciați măsurile autorităților competente!”

10. ”Protestele și mitingurile sunt permise, însă în grupuri de maximum o persoană!”

11. ”Cei care merg la serviciu vor aștepta în stații până când vine un mijloc de transport în comun complet gol. În tramvaie, autobuze, troleibuze și în metrouri nu vor putea urca decât grupuri de maximum un cetățean!”

12. ”La locul de muncă, se va lucra în ture, astfel încât în aceeași încăpere să nu se afle echipe mai mari de un angajat!”

13. ”Între localități, se va putea circula doar în anii nebisecți, în data de 29 februarie!”

14. ”Frizeriile se deschid cu condiția imperativă ca fiecare client să-și aducă pieptăn și foarfecă de acasă și să se tundă singur!„

15. ”La fel se procedează și în cazul saloanelor de cosmetică! Fiecare clientă va intra singură și își va aduce de acasă tot ce îi trebuie pentru a se aranja!”

16. ”Nu este permisă călătoria în alte țări decât dacă e vorba de Germania și numai dacă are nevoie de ceva Sparanghela Merkel! Dacă are nevoie de ceva, sună ea”.

17. ”Când se va putea călători cu avionul, va trebui să mergeți la aeroport cu două săptămâni înainte de ora zborului și să așteptați acolo respectând regulile de distanțare socială. Înainte de îmbarcare, va fi verificat termometrul rectal inflexibil!”

18. ”În timpul zborului, termometrul rectal inflexibil va fi verificat la fiecare 10 minute. În cazul constatării unei depășiri a temperaturii permise, pasagerul va fi parașutat!”

19. ”Restaurantele și terasele se deschid doar cu condiția ca fiecare client să stea singur la masă și să-și aducă pachet de acasă!”

20. ”Pentru a fi asigurat aportul de vitamina D, plajele se deschid, însă accesul se va permite numai în ture, pe timpul nopții, când e mai puțin aglomerat!”

Atragem atenția că textul lui Pleșoianu este un pamflet – ”regulile” prezentate de el fiind doar… un mod de exprimare politică. Bășcălie politică.

În situația de fapt, noi recomandăm cititorilor să respecte regulile stabilite prin deciziile autorităților pentru perioada Stării de alertă.

1884
Tagurile:
Liviu Pleșoianu
Tematic
Pleșoianu, revoltat de noua decizie: ”Mi-e SCÂRBĂ de Orban și Iohannis! Slugi penibile!”
Pleșoianu probează: ”Iohannis și Orban mint și manipulează”! Cu ce i-a deranjat dr. Cercel
Pleșoianu, nou demers fulminant, e singurul parlamentar care spune MARELE adevăr!
Pleșoianu dezvăluie secretele din spatele atacului lui Iohannis – ce vrea să ascundă
Liviu Pleșoianu se revoltă, dă de pământ cu cei care ridică în slăvi ”o IMPOSTOARE”!
Ionuț Stroe

Prima reacție a ministrului acuzat a dat poza compromițătoare cu Orban 

105
Ministrul Ionuț Stroe părea că se așteaptă la întrebare – și parcă a intuit-o în momentul în care i-a fost pusă (video)

BUCUREȘTI, 2 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Conform unei dezvăluiri publicate aseară de PS News, Ministrul Tineretului şi Sportului, Ionuţ Stroe, ar fi fost la originea apariției pozei compromițătoare în presă.

În știre se spunea că Stroe ar fi trimis poza unui amic din Craiova – iar acesta i-at fi transmis-o ziaristului Cristian Vasilcoiu, care a publicat-o.

Acum puțin timp, Ionuț Stroe a avut prima reacție – chiar în cadrul unei conferințe de presă a Ministerului. Stroe a prezentat ultimele date cu privire la competiții, în contextul ”relaxării”  și a fost întrebat de presă despre incidentul cu fotografia.

Ministrul părea că se așteaptă la întrebare – și parcă a intuit și momentul în care i-a fost pusă. Stroe a precizat ferm: ”E prima și ultima oară când mă veți auzi vorbind de acest subiect”.

”Nu am nicio legătură și nici nu fac așa ceva”, a declarat Stroe. ”Eu am văzut acele aberații din spațiul public ale unora în legătură cu o posibilă implicare a mea în chestiunea aia – vă spun sincer că nu am ce comenta și nici nu mă voi lăsa atras în această mizerie”.

Concluzia ministrului a fost clară: ”Din punctul meu de vedere sunt minciuni și bârfe fără conținut”.

Desigur, ministrul nu a comentat și poziția sa față de încălcarea legilor de către Orban și miniștrii din poză. Și nici presa nu l-a întrebat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

105
Tagurile:
Poză, Ludovic Orban

Загрузка...
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, condamnat politic Sondaj cu rezultat uluitor!

2215
(reînnoit 08:27 02.06.2020)
Pentru a vedea care este opinia cititorilor noștri la întrebarea dacă Liviu Dragnea este un condamnat politic, am propus un sondaj, care a început pe 26 mai șia oferit un rezultat uluitor

BUCUREȘTI, 2 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. La întrebarea dacă Liviu Dragnea condamnat politic, mulți oameni de drept și analiști răspund afirmativ.  Opinia multor cetățeni este de asemenea în favoarea ideii că fostul lider PSD este o victimă a Sistemului – iar condamnarea lui este politică.

Pentru a vedea care este opinia cititorilor noștri pe această temă, am propus un sondaj, derulat la un 1 an după condamnarea și încarcerarea liderului PSD.

Sondajul, început pe 26 mai, a oferit un rezultat uluitor: peste 80% dintre respondenți au optat pentru DA, Liviu Dragnea a fost condamnat politic.

Concret, la întrebarea ”Credeți că Liviu Dragnea a suferit o condamnare politică?”, s-au înregistrat 2456 de voturi și următoarele procente:

82.9% (2036 voturi) DA – Liviu Dragnea a fost condamnat politic

17.1% (420 voturi)  NU – Liviu Dragnea a fost condamnat pentru fapte grave

Deci, un scor care ne scutește de alte comentarii – cu excepția unuia singur: în condițiile în care acesta este reacția cetățenilor, lipsa oricărei poziții a PSD la un an de la condamnarea lui Dragnea este surprinzătoare.

Să ne reamintim că, până la condamnarea lui Liviu Dragnea, liderii PSD – mulți încă în fruntea partidului – au acuzat in corpore ”Statul paralel” și faptul că Justiția face jocuri care afectează decizia politică.

De asemenea, liderii PSD îl susțineau pe Dragnea când acesta afirma că se încearcă eliminarea sa – și când vorbea de bătălia cu ”sistemul”, cu oamenii ”serviciilor” etc. Ulterior… nimic, tăcere totală despre Dragnea - în schimb o renegare a demersurilor PSD din perioada sa.

Ori, chiar dacă sondajul nostru NU are pretenția de a fi relevant la nivel național, ca unul făcut de un institut de sondare, este totuși semnificativ pentru că am constatat că mare parte dintre cititorii noștri sunt mai apropiați de PSD decât de curente ”de dreapta”

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

2215
Tagurile:
condamnat, Sondaj, Liviu Dragnea

Загрузка...