Marcel Ciocalu, PSD

PSD, replică fulminantă la adresa lui Iohannis mesaj diferit de ce a fost până acum!

5949
(reînnoit 20:34 07.05.2020)
Nu a fost un discurs asemănător celor cu care ne-a obișnuit Marcel Ciolacu, ci a fost o replică puternică, fulminantă chiar, pentru că îl și provoacă pe Iohannis la o bătălie pe chestiuni grave, serioase.

BUCUREȘTI, 7 mai – Sputnik, Evan Răutu. La două ore după ce Iohannis a atacat dur PSD și a promovat din nou ideea românilor ”onești” care pot ”reseta” Parlamentul, trimițându-i pe social democrați în minoritate, PSD a răspuns prin președintele interimar Marcel Ciolacu.

Nu a fost unul asemănător celor cu care ne-a obișnuit Marcel Ciolacu, ci a fost o replică puternică, fulminantă chiar, pentru că îl și provoacă pe Iohannis la o bătălie pe chestiuni grave, serioase.

Ciolacu a început cu o punere la punct a lui Iohannis: ”În ultimele două luni, am văzut cea mai mare schimbare la un om politic în România - de la un președinte care se ruga de PSD să-i voteze guvernul Orban, la un om politic măcinat de ură, confuz și cu accente evident extremiste. Astăzi Iohannis ne-a arătat încă o dată că este doar președintele PNL”.

Prima concluzie: Iohannis ”nu se mai comportă ca un Președinte al României”.

Mai mult, ultimele ieșiri publice ”mi-au arătat că a apucat pe o cale greșită”, spune Ciolacu, păstrând o parte din stilul discursilor sale pacifiste. Adică până acum Iohannis a fost pe un drum corect?

”Iohannis este un politician cu accente de dictator, care trebuie să aibă mereu dreptate. Iohannis trebuia să fie garantul Constituției, dar el atacă în continuu instituții fundamentale ale statului precum Parlamentul și Curtea Constituțională”, spune Ciolacu, arătând că, prin asta, Iohannis slăbește democrația și netezește drumul către un trecut pe care ni-l doream uitat.

Marcel Ciolacu folosește poate una dintre cele mai dure afirmații de când e șeful Camerei Deputaților: ”Iohannis nu este un partener instituțional”.

”Este doar un alt politician de la PNL care a preferat un loc cald la Cotroceni deși în trecutul pe care îl blamează își dorea să fie premierul adus de mână de PSD”, spune Ciolacu.

Șeful PSD vine cu provocare pe teme serioase: ”De două luni de zile așteptam de la Iohannis și guvernul pe care îl conduce un program de relansare a economiei”.

Iar situația necesită atenție maximă – iată lista expusă de PSD:

-  ”Avem peste un milion de șomeri, majoritatea oamenilor mai au bani să supraviețuiască doar o lună de zile”.

- ”Populația nu este testată, firmele se închid în fiecare zi și aruncă sute de mii de oameni în șomaj”.

-  ”Guvernul nu mai este credibil și nu se mai poate împrumuta. Guvernul, în curând, nu mai are bani de salarii și pensii”.

- ”Mai mult, PNL și Guvernul se folosesc de pandemie ca să fure prin firmele de casă”.

Ori, în aceste condiții, deși românii se confruntă cu aceste probleme în fiecare zi, ”Iohannis nu vorbește despre un proiect de relansare a economiei!”

”Nici în seara asta nu am auzit nimic despre asta. Niciun cuvant. Vorbește doar de PSD”, constată Ciolacu, care denunță că la fiecare ieșire a președintelui, ”nu vedem decât o revărsare de ură și o batjocură la adresa românilor care așteaptă soluții pentru ceea ce pun mâine pe masă, pentru locurile lor de muncă, pentru familiile lor”.

De fapt, vedem un președinte ”disperat să apere un Guvern incompetent și incapabil să vină cu un proiect care să protejeze veniturile românilor”, acuză șeful PSD.

În final, PSD, prin vocea președintelui interimar, cere PNL și lui Iohannis să își facă datoria și să guverneze, pentru că realitatea o impune – ”România se confruntă cu o pandemie și cu o criză economică gravă”.

”De șase luni de zile, PNL este la guvernare. PSD este în opoziție. Nu mai aruncați vina pe alții. Aveți toată puterea! Guvernați! Luați măsuri pentru români” – transmite PSD.
5949
Tagurile:
Marcel Ciolacu, Klaus Iohannis, PSD
Gheorghe Piperea

Gheorghe Piperea îl compară pe Arafat cu… fosta Securitate! Mesaj extrem de dur!

80
(reînnoit 13:14 04.08.2020)
”Atenție securiști și turnători bătrâni și hârșiți: asta vă așteaptă. Atenție slugi preaplecate ale regimului arahatian de teroare: asta vă așteaptă”

BUCUREȘTI, 4 aug – Sputnik. Unul dintre cei mai apreciați avocați, prof.univ.dr. Gheorghe Piperea, face o asociere extrem de dură între Raed Arafat și modul de lucru al fostei Securități.

Piperea citează mai întâi dintr-o decizie de anul acesta a Curții Supreme: ”[...] regimul comunist a desfăşurat, în special prin intermediul Securităţii, o permanentă teroare împotriva cetăţenilor ţării, a drepturilor şi libertăţilor lor fundamentale, fiind neîntemeiate apărările recurentului potrivit cărora măsurile dispuse de către acesta erau expres stipulate în ordinele şi instrucţiunile permise de Constituţia şi legile în vigoare la data respectivă”.

Atenție acum: ”Instanţa de control judiciar reţine că erau considerate ca fiind ostile regimului total comunist orice critici aduse ideologiei oficiale, iar măsurile luate de către recurent au urmărit anihilarea acestor demersuri ale persoanei vizate, nu în scopul apărării intereselor naţionale, astfel cum a afirmat pârâtul, ci în mod evident, pentru susţinerea sistemului totalitar comunist.

După ce a publicat această Decizie (nr. 843 din 12 februarie 2020) a Înaltei Curți de Casație și Justiție, avocatul transmite un mesaj dur: ”Atenție securiști și turnători bătrâni și hârșiți: asta vă așteaptă”.

”Atenție slugi preaplecate ale regimului arahatian de teroare: asta vă așteaptă”, scrie Piperea. Deci, în compară pe Arafat cu fosta Securitate?!  

Mai mult, avocatul scrie că ”Ziua judecății, chiar dacă va veni târziu, va veni negreșit”.

”Faptul că nu aveți simptome de vulnerabilitate în fața justiției și de vinovăție este o probă a simptomelor”, preia avocatul limbajul specific autorităților anti-pandemie. ”Vouă doar vi se pare că sunteți asimptomatici sau că aveți simptome ușoare, tratabile acasă”.

Reamintim că avocatul Piperea a acționat cu succes (prin Avocatul Poporului) la CCR, demonstrând neconstituționalitatea unor măsuri adoptate în perioada stării d urgență și de alertă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

80
Tagurile:
Securitate, Raed Arafat, Gheorghe Piperea
Tematic
Piperea: ”Cineva care îi critică pe idioții și bețivii de la guvernare e plătit de ruși?”
Arafat, COVID-19: „Situația nu este sub control...posibilă Stare de Urgență după 1 august”
Lovitură pentru DSU-Arafat, pus la plată! O comună se revoltă contra carantinei anti-COVID
Stare de Urgență în România - Tătaru confirmă ipoteza lui Arafat
Piperea dă în vileag cum ni se iau banii în Pandemie – ”mai rău decât internarea forțată”
Avocații Chitic și Piperea au făcut Acțiunea OFICIALĂ contra Legii izolării!

Загрузка...
Cătălin Predoiu

Predoiu, făcut total de rușine de lumea interlopă! Demisia s-ar impune!

151
(reînnoit 13:36 04.08.2020)
În fața unui asemenea incident, ministrul Predoiu ar trebui să dea explicații – sau chiar să-și pună demisia pe masă! În schimb, nici măcar o declarație de presă nu a dat.

BUCUREȘTI, 4 aug – Sputnik. La mijlocul lui iulie, chiar la împlinirea unui an de la izbucnirea cazului Alexandra, cea mai mare rușine din istoria procuraturii, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, declara ritos: ”România va fi o ţară liberă de interlopi”.

”S-a terminat! Ceea ce a început de câteva luni de zile va continua până la stârpirea completă a acestui fenomen”, continua Predoiu gogomănia. Reamintim că Predoiu a fost ministru al Justiției și în perioada februarie 2008 – mai 2012 – deci este ministrul care a deținut cel mai mult timp acest portofoliu de la Revoluție până acum.

În ciuda promisiunilor sale războinice, azi lumea interlopă l-a făcut total de rușine: a avut loc un omor sau chiar o execuție în plină stradă!

Din datele prezentate de poliție și de presă, unul dintre cei mai temuți lideri interlopi a fost ucis în această dimineață de membru al unui clan rival.

Florin Mototolea, cunoscut ca ”Emi Pian”, conducător al temutului clan ”Duduianu”, a fost ucis pe o stradă din Sectorul 6 din București de un alt interlop, din primele informații membru al unui clan din zona Chitila. 

Și cel care l-a ucis pe ”Pian” a fost rănit. De asemenea, lui Nicolae „Pian”, tatăl celui ucis, i s-ar fi făcut rău, s-a presupus un atac de cord, dar nu a pățit în cele din urmă nimic. Nicu „Pian” a fost acuzat în 2019 că a încercat să omoare un cetățean lovindu-l cu mașina.

În Capitala României există o adevărată competiție între clanuri – dincolo de o împărțire a zonelor de influență. Și, deși toate datele acestor grupări sunt cunoscute, ele continuă să existe și, iată, să comită omoruri în plină stradă!

Ori, în fața unui asemenea incident, ministrul Predoiu ar trebui să dea explicații – sau chiar să-și pună demisia pe masă! În schimb, nici măcar o declarație de presă nu a dat. Clanurile se omoară în stradă, dar ministrul Justiției și procurorul general tac.  Un motiv pentru ca un premier serios sau un președinte așijderea să-i ceară demisia.

N-ai să vezi! Tot PSD o fi de vină?... În orice caz, poliția își face datoria: umblă după nepurtătorii de măști în Centrul Vechi!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

151
Tagurile:
Demisie, Cătălin Predoiu
Tematic
Guvernul Orban 3, făcut praf în Parlament! Anisie, Violeta Alexandru, Predoiu – distruși!
Cătălin Predoiu, lovitură dură primită în Parlament
Pus la zid de magistrați, Predoiu DĂ ÎNAPOI în cea mai importantă și controversată acțiune
Predoiu acoperă ridicol DEZASTRUL total din Justiție – Ambasada SUA e parte!
Generalul Predoiu, fost șef SIE, atac grav la Iohannis și Guvern, AVERTISMENT fulminant!
Generalul Predoiu, fost șef SIE, întrebat despre ”înlăturarea lui Ponta” – răspuns ciudat

Загрузка...
Vaccin, imagine simbol

Rusia ar putea produce milioane de vaccinuri contra Covid-19 pe lună din 2021

0
Producția de vaccinuri anti-coronavirus în Rusia este plănuită să înceapă în septembrie, iar de la începutul anului 2021, țara ar putea produce câteva milioane de doze pe lună, potrivit ministrului rus al Comerțului și Industriei.

BUCUREŞTI, 4 aug – Sputnik. Denis Manturov, ministrul Comerțului și Industriei din Rusia, a declarat pentru agenţia de știri TASS că vaccinul va fi produs în trei regiuni rusești: Vladimir, Iaroslavl și Oblastul Moscovei. Începând cu luna octombrie, ar urma să fie iniţiată o campanie de imunizare pe scară largă.

Institutul Gamalei de Epidemiologie și Microbiologie din Moscova, care a condus cercetarea cu privire la crearea medicamentului autohton, a intrat în parteneriat cu companiile Generium, R-Pharm și Binnopharm, în scopul începerii producției în serie luna viitoare.

„Vom putea asigura un volum de producție de câteva sute de mii de doze de vaccin pe lună, cu o creștere ulterioară la câteva milioane de la începutul anului viitor”, a declarat Manturov, citat de RT

Institutul Gamalei nu este singura instituție din Rusia care lucrează la un vaccin contra Covid-19, dar până acum a avut cel mai mult succes. La sfârșitul lunii iulie, voluntarii imunizați au fost externaţi din spital după ce au primit vaccinul și după ce au fost ţinuţi o lună sub observaţie.

0
Tagurile:
coronavirus, COVID-19, vaccin, Rusia
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Ministrul Sănătății vrea să cumpere vaccin pentru jumătate din populația României
Crucea Roşie: Foametea și nevoia de vaccin pot declanșa un nou val de migrație post-Covid
Un alt vaccin rusesc împotriva Covid-19 intră în studiile clinice
„Un moment Sputnik”: Rusia speră să fie primul producător de vaccin anti-Covid 19
Companiile din Rusia și China vor testa în comun vaccinele împotriva COVID-19
Voluntarii care au testat vaccinul împotriva COVID-19 au fost supuși examenului final
Teoria Conspirației, alimentată oficial: vaccin COVID-19, PROTEJAT guvernamental!
"Competiția vaccinurilor": Rusia, acuzată în Occident
Principalul producător al vaccinului COVID – investigat pentru ucidere prin imprudență!

Загрузка...