Klaus Iohannis

NUCLEARA: ”Iohannis e un executant al unor decizii luate afară, Kovesi l-a adus la putere”

4867
(reînnoit 07:42 06.05.2020)
”Kovesi trebuie premiată că a făcut dosare tuturor şi l-a adus pe domnul Iohannis la putere, prin dosare făcute la comandă”

BUCUREȘTI, 6 mai - Sputnik, Evan Răutu. Poate cea mai dură reacție după ce Iohannis a atacat CCR și PSD în urma decizie CEDO în speța legată de Laura Kovesi a fost a lui Victor Ponta.

Președintele Pro România a făcut aseară niște dezvăluiri ”nucleare”, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu.

În primul rând, în privința deciziei CEDO, Ponta a afirmat ar fi vorba de un plan pus la cale în afara României. Ce rol are președintele?

”Domnul Iohannis nu e împărat, e un executant al unor decizii luate în afara țării, la fel ca și doamna Kovesi”, a spus Ponta, consemnează ”Gândul”

Despre Kovesi, Ponta comentează că aceasta ”trebuie premiată că a făcut dosare tuturor şi l-a adus pe domnul Iohannis la putere”.

”Ea l-a adus la guvernare, prin dosare făcute la comandă”, spune Ponta, continuând ironic – ”Văd că ea a și suferit foarte mult, e la Bruxelles, pe câteva zeci de mii de euro pe lună. Văd că prosteala asta ține!”

Ponta a dat și exemple: ”Faptul că doamna Kovesi s-a ocupat să nu semnăm Comarnic-Braşov, faptul că a făcut să nu mai avem firme româneşti… iar domnul Iohannis, care a făcut un singur lucru bun, a dat-o afară, azi iese să ne spună ca alţii au făcut asta!”.

Concluzia fostului premier: ”Cine a distrus țara trebuie dat ca erou! ”

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

4867
Tagurile:
Laura Codruța Kovesi, Victor Ponta
Dragoș Dumitriu

Rușine pentru Parlamentul României! A acceptat bătaia de joc impusă de Iohannis și SUA

111
”Spălătorul său rufe murdare al lui Iohannis”, un spălător al creierelor noilor generații a fost acceptat de Parlament pentru a reprezenta România în cea mai dificilă misiune diplomatică, deși nu are nicio legătură cu această profesie

BUCUREȘTI, 15 aprilie – Sputnik. Nimic nu mai e de mirare când vine vorba de decăderea României. Ieri, Andrei Muraru, un personaj fără nicio legătură cu diplomația, propus ca ambasador în SUA, a fost audiat în Parlament și avizat de Comisiile de specialitate.

Luat la ochi de ”patriarhul presei române”, Ion Cristoiu, care îl numește ”Spălătorul său rufe murdare al lui Iohannis”, Andrei Muraru a fost avizat fără nicio împotrivire, fără nici un comentariu negativ de parlamentarii din Comisiile de Politică Externă!

Culmea, dintre cei 6 viitori reprezentanți ai României audiați, Muraru a fost singurul care NU avea nicio legătură cu diplomația! Dar… va ocupa postul cel mai important și mai dificil! Iar parlamentarii au fost de acord cu asta!

Sigur, e un ins impus de Iohannis și SUA, care va face tot ceea e necesar pentru a se pune în aplicare politici străine de idealurile, istoria, tradițiile, credința românilor. Și, sigur, în mare SUA și în mic Iohannis impun tot și fac ce vor în fosta țară, actuala colonie România.

Dar, în nostalgia altor vremuri, nu pot să nu mă întreb cum e posibil ca parlamentarii PSD să fie de acord cu un ins care are la activ susținerea unor acuzații contra României și care este parte a unui sistem care a adus mari prejudicii țării, inclusiv în perioada ultimului mandat de premier PSD?

Uită PSD cum Iohannis atacă România, spunea că este nepregătită, chiar înaintea marelui examen – președinția Consiliului UE? Andrei Muraru era lângă Iohannis!

Uită Titus Corlățean, președintele Comisiei pentru Politică Externă a Senatului, că a fost refuzat și tratat în mod jignitor de Iohannis când trebuia să fie numit ministru… și nu numai atunci? Andrei Muraru era lângă Iohannis!

Da, se pare că și PSD, dar și Titus Corlățean ”uită”! Sau, mai bine zis, ascultă de ordinul primit de peste ocean.

Presa a transmis că potrivit lui Corlăţean, ”au fost prestaţii bune, prestaţii solide ale ambasadorilor propuși, cu avize favorabile, cu misiuni importante, cu destinaţii importante”.

Vai de noi, dacă până și un om politic și un diplomat de calibrul fostului ministru de Externe, cel care a creat Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, poate spune așa ceva! Îmi aduce aminte de predecesorul său, marele diplomat Grigore Gafencu, care, ca să fie reales în Parlament, trebuia să-și lase smokingul și să meargă prin sate, să asiste la ciomăgelile organizate de bătăușii profesioniști ai partidului.

Așa și Titus Corlățean și ceilalți oameni politici respectabili din Comisii – trebuie să asiste la ”ciomăgeala” verbală a ”spălătorului de rufe murdare al lui Iohannis” pentru a avea un viitor în politică.

Nu, părerea mea e că prin acest gest, prin această acceptare, parlamentarii și-au asigurat un trecut, nu un viitor! Da, pentru mine rămâne Titus Corlățean ministrul, diplomatul și omul politic de excepție pe care l-am cunoscut și îl admir sincer. Dar după isprava din Parlament mi se pare că acela și-a luat locul… în trecut! Acum îl văd pe omul PSD Ciolacu, care face ”ce trebuie” pentru a-și ”securiza” locul de parlamentar de Dâmbovița! De Potlogi, de Ciocănești, de Bezdead, de Răscăeți!...

Oare ce s-ar fi întâmplat dacă l-ar fi respins pe diletant, pe ”spălătorul de rufe murdare al lui Iohannis”? L-ar fi făcut praf Ciolacu? Simonis? Liderul ciomăgarilor de la Pucioasa? Păi dacă așa stă problema, atunci ce mai caută un om de valoarea lui Corlățean într-o asemenea alcătuire politică?

Bun, hai să zicem că au votat un reprezentant al României – că, vezi Doamne, românii trebuie să fie uniți! Chiar așa?! Păi tocmai au avizat pe unul care vrea să taie bucăți din istoria României, care susține aruncarea în flăcările damnării – sau chiar ale uitării! – personalități politice sau chiar culturale românești! Oameni care au comis greșeli ale timpului lor, ca alții milioane, valori ale culturii care s-au lăsat duse de un val european într-o direcție greșită! Dar și unii, și ceilalți, au ars pentru România și au lăsat în urmă atâtea pagini și momente naționale fundamentale!

Muraru este în prim planul celor care vor să anuleze o epocă de realizări uriașe, nu doar de greșeli – România Socialistă! E un spălător al creierelor noilor generații, unul dintre aceia care vor ca tinerii să nu își cunoască istoria, ci numai ”modelul” - de fapt, stăpânul!  - America! E venit din viitorul grotesc al lui Huxley și Orwell!

Parlamentul a avizat nu un român… ci mai degrabă un anti-român!

Și, un ins periculos, care declară sus și tare că are ca prioritate a mandatului său de ambasador ocuparea militară a României! Muraru vrea ”creșterea prezenței militare americane în România”, pe care o consideră „primordială” și că ”avem nevoie de mai multă prezență SUA în România: pe uscat, în aer și pe mare”! Și, musai, pe creierele din ce în ce mai netede ale românilor, aș adaugă eu.

Ecce homo pe care l-a votat Parlamentul, impus de Iohannis și SUA… și de alții, dar NU de români! Pe care NU îi va reprezenta niciodată un ins precum Muraru – aspect la care parlamentarii nu s-au gândit niciodată.

De aceea spun că nu de Muraru trebuie să ne fie rușine – ci celor care l-au avizat favorabil fără să crâcnească ar trebui să le fie rușine de fapta lor! Istoria ar trebui să îi judece, laolaltă cu cei care au permis transformarea țării într-o colonie.

111
Tagurile:
SUA, Klaus Iohannis
Tematic
Teodorovici: ”Cîțu, fii bărbat! Soluția e PNL să întoarcă armele împotriva lui Iohannis”
Ciolacu nu-i iartă pe Iohannis și pe Cîțu pentru că l-au protejat pe Voiculescu
SRS și Călin Georgescu trag semnalul de alarmă: România, trimisă la RĂZBOI de Iohannis?
Iohannis, acuzat în PREMIERĂ că fuge de răspundere, ia o decizie de ultimă oră
Știrea serii: Iohannis l-a desemnat pe Cîțu la Sănătate – strică planurile USR

Загрузка...
Anton Pisaroglu

“Omul din umbră” al Vioricăi Dăncilă: Vlad Voiculescu e un impostor, USR e ZERO!

246
Specialist în probleme de securitate, consultanță politică și informații, Anton Pisaroglu face o analiză tăioasă și dă un verdict dur pentru Vlad Voiculescu și pentru USR

BUCUREȘTI, 15 apr – Sputnik. Cunoscut de inițiații în politică drept unul dintre cei mai apreciați și influenți consultanți politici, Anton Pisaroglu a fost ”omul din umbră” al premierului și președintelui PSD Viorica Dăncilă. Fost rugbist de mare performanță, este specializat în probleme de securitate și în consultanță politică.

Așa cum am mai menționat, Pisaroglu a avut rolul esențial în campania de imagine a ultimului premier PSD și a avut merite în excelenta prestație a Vioricăi Dăncilă la întâlniri internaționale. Pe lângă asta, ”omul din umbră” al Vioricăi Dăncilă  a dus multe din războaiele văzute și nevăzute din jurul premierului care a gestionat Președinția Consiliului UE, într-un mandat sabotat puternic din exterior și interior.

Acum, Anton Pisaroglu face o analiză dură a situației creată prin demiterea lui Vlad Voiculescu, despre care spune din start că ”nu este nimic altceva decât un impostor, cu zero experiență în management, incapabil să conducă un spital dintr-un oraș mic, nu mai vorbim de un minister”.

”O păpușă de paie care a fugit de decizii și de responsabilitate într-o perioadă critică pentru țară”, apreciază Pisaroglu, argumentând că fostul ministru ”Și-a delegat atribuțiile către secretarul de stat, ca să aibă timp să stea pe Facebook. Ne-a demonstrat că tot ce îl interesează este campania de PR, nu ce se întâmplă în spitale!”.

În opinia consultantului, scurtul mandat al lui Vlad Voiculescu în fruntea Ministerului a fost ”un carusel de gafe, bâlbe, nerealizări și scandaluri”. Iată o listă a acestora:

- ”VV nu s-a consultat cu prim-ministrul și nici cu Valeriu Gheorghiță când a publicat datele vaccinărilor din centrele destinate structurilor de forță și a generat o problemă de securitate națională”;

- ”VV și-a angajat nu mai puțin de 21 de consilieri personali și onorifici”;

-  ”VV a refuzat să crească numărul paturilor de la ATI, deși chiar prim-ministrul Cîțu i-a cerut asta”.

Pe lângă asta, Pisaroglu atrage atenția că secretarul de stat Andreea Moldovan, ”mâna dreaptă a lui VV”, a susținut în repetate rânduri ”ideea unui lockdown, chiar dacă prim-ministrul a spus explicit că este împotriva unei astfel de măsuri”.

Continuând, Pisaroglu amintește că ”mai mulți consilieri și-au dat demisia de la minister, acuzând lipsa de profesionalism a conducerii”.

”VV a ieșit public și a spus că 30% dintre vaccinări sunt în afara platformei de programare, când, de fapt, era vorba doar de 1.300 de persoane, cum a precizat coordonatorul campaniei de vaccinare”, scrie consultantul politic.

În analiza publicată de ”Știri pe surse”, Anton Pisaroglu atrage atenția și asupra unui fapt cu incidență penală: „VV a amânat publicarea raportului referitor la incendiul de la Matei Balș”.

Dar, consideră Pisaroglu, cel mai grav este că Vlad Voiculescu ”a fugit de responsabilitate în crizele majore”. Concret:

- ”Nu și-a asumat nicio responsabilitate în urma incendiului de la Matei Balș, deși în cazul similar al incendiului de la Piatra Neamț îl acuza pe ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, că ministerul este un dezastru”;

- ”Nu și-a asumat nicio responsabilitate în cazul celor trei pacienți decedați la spitalul Victor Babeș”;

- ”A pasat vina în ceea ce privește modul în care s-a realizat transferul pacienților de la spitalul Foișor”.

Concluzia experimentatului consultant politic este fără echivoc: ”Ne-au demonstrat clar: și Vlad Voiculescu, și USR au zero experiență în politică”.

”Au preluat în plină criză sanitară un minister important – Ministerul Sănătății – fără să înțeleagă cum funcționează sistemul de sănătate și fără să aibă vreo idee despre miza politică uriașă”, scrie Pisaroglu, conchizând – „Lipsa de experiență politică și profesională a lui VV, frica de asumare, toate gafele de comunicare și bâlbele sunt dovezile incompetenței celui care a stat mereu pe margine și a criticat pe toată lumea, cu aroganță și dispreț”.

De fapt, completează Anton Pisaroglu, Vlad Voiculescu ”a știut un singur lucru: „să se lupte” cu mafia din sănătate, dar a uitat să precizeze că el însuși controlează o mafie cu interese în sănătate”.

”Cine știe ce va face în viitor, un lucru e cert: din punct de vedere politic, VV e mort”, închide Pisaroglu subiectul ”Magicianul” de la Sănătate.
246
Tagurile:
Viorica Dăncilă
Tematic
Specialistul din umbra Vioricăi Dăncilă se revoltă: ”Proiectul e deturnat acum!”
Viorica Dăncilă, declarație neașteptată și mesaj pentru Elena Udrea, în cea mai grea zi!
Viorica Dăncilă, declarații ferme despre liderii PSD – Dragnea, Ciolacu, Stănescu

Загрузка...
Pacient intubat la un spital pentru tratarea bolnavilor de COVID-19 în Franța

Caz tragic în Franţa: „cei dragi, trataţi ca nişte animale”

0
O femeie din Franţa, care susține că tatăl ei a murit fiindcă nu a primit îngrijirile necesare și că a fost incinerat câteva ore mai târziu, denunță problemele asociate restricțiilor și modul nedemn cum sunt tratate persoanele decedate.

BUCUREŞTI, 15 apr – Sputnik. De mai bine de un an, cel puțin 156 de plângeri împotriva miniștrilor din Franţa pentru gestionarea crizei sanitare au fost identificate de Curtea de Justiție a Republicii (CJR), relatează Franceinfo.

Restricțiile impuse de guvern au dus uneori la disfuncționalități care au creat victime.

Este şi cazul lui Julie Grasset, care a făcut mai multe plângeri împotriva SAMU (Serviciul Medical de Urgenţă din Franţa) și a medicului care îl trata pe tatăl ei diabetic, care a murit acasă la sfârșitul lunii martie 2020 și care ar fi trebuit să fie internat în spital, întrucât se simţea rău. Femeia spune că a sunat de patru ori la serviciile de urgență, însă l-au trimis la medicul curant.

În plus, ea a spus că, după decesul tatălui ei, nu i s-a acordat timp să-și ia rămas bun de la tatăl ei, susținând că a fost incinerat la mai puțin de șase ore după moartea acestuia, fără nicio înştiinţare.

„Cei dragi noștri au plecat ca niște animale”, a spus ea la postul de televiziune RMC, adăugând că un caz precum al ei nu este unic.

Fondatoare a asociației CœurVide19, care își propune să ajute rudele victimelor, ea mai denunță faptul că multe familii nu au reușit să-şi plângă rudele din cauza măsurilor sanitare.

La nivelul asociației sale, ea solicită un omagiu național sub forma unui discurs susținut de președintele Republicii sau prin anumite evenimente simbolice pentru a manifesta solidaritate cu familiile victimelor pandemiei.

„Trebuie să înţelegem că, în spatele statisticilor despre morţi care ne sunt prezentate ca și cum ne-am obișnuit cu ele, sunt părinți, bunici, unchi, prieteni. Oameni care au avut o viață, care au contribuit la viața civică și asociativă a acestei țări”, a declarat ea, citată de Sputnik France
0
Tagurile:
Spital, Franța
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume
Tematic
Franța: Cine clandestine în LOCKDOWN - raiduri ale poliției la Palatul Vivienne
Alertă în Franța: Peste 43 de mii de noi cazuri COVID în 24 de ore
Franța: Împușcături în fața unui spital din Paris - un mort și un rănit
Milioane de mașini ar putea fi în curând interzise circulației în marile orașe din Franța
O regiune din Franța a făcut o precomandă pentru Sputnik V

Загрузка...