Lia Olguța Vasilescu

Olguța anunță CEL MAI GRAV aspect NEDECLARAT oficial i-l aruncă în față lui Iohannis!

2281
Datele trebuie prezentate oficial urgent, fiindcă altfel degeaba vorbim de ”izolare”, ”carantinare” și ”militarizarea”

BUCUREȘTI, 3 apr - Sputnik, Evan Răutu. După cum se știe, președintele Iohannis a cerut azi, în mesajul său de la orele amiezii, ca românii din diaspora să nu revină acasă.

”Fac un apel către românii din Diaspora, un apel necesar, dar care mă umple de tristețe: dragii mei, nu veniți anul acesta acasă de Sărbători”, a spus Iohannis, subliniind că ”este foarte important să înțelegeți, oricât de greu ar fi, că revenirea în țară, în sânul familiei, poate fi extrem de periculoasă atât pentru voi, cât și pentru cei la care țineți atât de mult”.

Reacția Olguței Vasilescu a fost imediată și reflectă o realitate: Diaspora a venit deja acasă, în mare parte!

”Johannis cere Diasporei să nu vină acasă de Paste! Păi, cui mai cere? Că 1,5 milioane de români au venit deja acasă doar in ultimele două luni...”. scrie dostul ministru.

Și atenție, Olguța Vasilescu se referă la ”cifre oficiale de la Politia de Frontiera, nu de la Grupul de Comunicare Strategica”.

Aici apare și cea mai gravă problemă – care necesită imediat o clarificare din partea autorităților:

”Cei care ne informează oficial au aflat doar de vreo 250000 - și din aceia puțini despre care știu ei nu au fost carantinați decât vreo 5 la sută...”, scrie Oana Vasilescu pe Facebook.

Deci, autoritățile tot anunță că au dat câteva mii de amenzi – dar nu se spun nimic de soarta a peste 1 milion de români reveniți? Asta reiese din cele afirmate de fostul ministru! De unde au venit aceștia, cum au intrat, se știe unde sunt, au fost verificați și carantinați?

Datele trebuie prezentate oficial urgent, fiindcă altfel degeaba vorbim de ”izolare”, ”carantinare” și ”militarizarea”. Pe scurt, românii care oricum sunt disciplinați și stau în casă sunt bombardați cu îndemnuri de tip ”stai acasă”, dar – din datele demnitarului PSD - peste 1 milion de oameni, reveniți din zone cu potențial periculos sunt pierduți din evidențe?...

O situație care trebuie urgent clarificată!

2281
Tagurile:
Klaus Iohannis, Olguța Vasilescu
Тема:
Coronavirus în România, Moldova și în lume (1538)
Tematic
Iohannis, o nouă gafă la adresa medicilor și personalului medical – promite bani!
Medicii șterg pe jos cu Iohannis, după anunțul că vor primi 500 de euro
Iohannis, apel către românii din diaspora să nu vină acasă de Paște
Marcel Ciolacu

ACUM: PSD s-a ținut de cuvânt, lovitură pentru Coaliția PNL-USR

12
Partidul Social Democrat a promis că va pune în fața românilor soluțiile pe care guvernanții le refuză – iată că se ține de cuvânt.

Partidul Social Democrat, PSD
© Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
BUCUREȘTI, 27 ian – Sputnik. Acum puțin timp, PSD a anunțat, prin președintele Marcel Ciolacu că astăzi, de la ora 18.00, va prezenta public proiectul alternativ de buget, ”în centrul căruia am pus viața românilor”.

„Vom arăta soluțiile identificate de PSD pentru gestionarea eficientă a crizei sanitare, pentru creșterea nivelului de trai și pentru repornirea economiei!”, transmite Marcel Ciolacu.

Mesajul șefului PSD este clar: ”Dreapta vrea să pună România la congelator! Să înghețe tot! Să nu mai miște nimic!”.

Ciolacu se bazează pe o evidență: ”Profesorii, medicii, polițiștii, pensionarii – toți protestează în stradă de la începutul anului împotriva austerității reprezentate de Cîțu și coaliția de dreapta care îl susține”.

Și, spune Ciolacu, ”Cu cât oamenii își strigă mai tare păsurile și se împotrivesc înghețării veniturilor fix în mijlocul iernii și al pandemiei, cu atât se fac mai tare guvernanții că nu îi aud!”.

În aceste condiții, PSD este alături de români” și le va ”arăta #adevărul!. Istericalele și bâlbele lui Cîțu, Cioloș, Orban sau Barna nu țin loc de argumente la soluțiile clare și ferme ale PSD”.

Este vorba de soluții populiste? Dacă e așa, înseamnă că:

-Da, ”suntem la fel de populiști când propunem miliarde pentru susținerea programului “Fabricat în România” cum este și președintele Biden care tocmai a anunțat un demers similar – “Buy American!””

-Da, ”suntem la fel de populiști când vrem stimulente pentru familiile cu mai mulți copii și un sistem de deduceri de impozite până la pragul de 6.000 de lei lunar ca și administrația Biden care oferă părinților stimulente de 3.000 de dolari anual pentru copiii lor!”.

Reamintim că propuneri asemănătoare au fost făcute de PSD sub conducerea lui Liviu Dragnea – și prevăzute în planul de guvernare elaborat în 2016.

12
Tagurile:
USR, PNL, PNL, PSD
Tematic
PSD amână cel mai așteptat demers pentru 27 ianuarie
Nucleara: Confirmare incendiară, acuzație gravă pentru România - ministru PSD, otrăvit!
PSD dă lovitura, ia fața PNL într-un moment cheie!

Загрузка...
Elena Udrea

”Dacă o omoram pe Kovesi” - Elena Udrea, reacție fulminantă!

121
(reînnoit 15:44 27.01.2021)
După ce procurorii au cerut pușcărie grea pentru ea și Ioana Băsescu, Elena Udrea are o reacție fulminantă, în care vorbește și de implicarea lui Traian Băsescu.

BUCUREȘTI, 27 ian – Sputnik. Acum puțin timp, Elena Udrea  a reacționat după ce ieri procurorii au cerut pedepse uriașe pentru ea și pentru Ioana Băsescu, fiica cea mare a fostului președinte al României.

În primul rând, Elena Udrea, de profesie avocat, îi acuză pe procurori că ”au amestecat intenționat lucrurile, ca să îl implice pe fostul Președinte”.

”Acuzațiile se refera NU la campania electorală din 2009 de alegere a președintelui Traian Băsescu, așa cum greșit se spune,  ci la CAMPANIA PRIVIND REFERENDUMUL PENTRU PARLAMENT UNICAMERAL ȘI REDUCEREA NUMĂRULUI DE PARLAMENTARI LA 300!!!!!, desfășurat în aceeași perioada cu alegerile prezidențiale”, arată Udrea..

Deci, Elena Udrea pune o întrebare logică, argumentată cu prevederile Constituției și ale Legii Referendumului: ”Cine este beneficiarul sumelor de bani care fac obiectul acuzației, cu care s-au plătit panouri pe care era scris “Vino și tu la Referendum”???? ”

Apoi, o a doua ”considerație” a Elenei Udrea se referă la cuantumul pedepselor cerute:  ”spre maximul prevăzut de lege, pe care procuroarea de ședință le-a propus în ceea ce mă privește pe mine, spre 12 ani!!!!!! Și pe Ioana, spre 15 ani!!!!!!!!!”.

Deci, subliniază Elena Udrea – ”nimeni nu a luat niciun ban, nici măcar nu s-a plătit ceva pentru candidatul Traian Băsescu, ci s-au plătit panouri de informare cu privire la Referendum și cu indemnul către cetățeni la a participa la votul pe acest subiect de interes național, pe care l-am arătat mai sus ca fiind tema consultării populare din 2009”.

În aceste condiții, Elena Udrea pune o întrebare ”pentru oamenii normali, care presupun că mai există în țara asta”:

”Cum să ceri pentru implicarea în susținerea unui Referendum, mai ales cu o astfel de temă, pedepse mai mari decât pentru omor, viol, pedofilie, trafic de droguri de mare risc etc.????”, întreabă Elena Udrea revoltată!

Mai mult, Elena Udrea are o reacție care va umple ”prima pagină” a știrilor de azi:

”Cred că dacă o omoram pe Kovesi, cea care a vizat personal acest Rechizitoriu în 2017, aveam șanse la o solicitare de pedeapsă mai mică din partea DNA”.

În final, Elena Udrea pune o problemă care ar trebui să dea de gândit multora, nu doar judecătorilor și persoanelor menționate:

”Dacă prin absurd, beneficiarul panourilor cu mesaj privind Referendumul ar fi Traian Băsescu, așa cum zic procurorii Bulancea și Kovesi, oare ea, care aștepta cu înfrigurare în sufrageria lui Oprea să câștige Traian Băsescu alegerile, ca să o mențină în funcția de Procuror General și apoi să o pună șefă DNA, nu e la fel de beneficiară?”, încheie Elena Udrea reacția transmisă pe Facebook.

121
Tagurile:
Elena Udrea, Laura Kovesi
Tematic
Elena Udrea, prima reacție după ce s-a infectat cu COVID-19
E oficial: PNL va colabora cu gruparea lui Udrea și ”Petrov”
Elena Udrea a recunoscut, a vorbit de… ”Iubita lui Băsescu”!

Загрузка...