Victor Ciutacu

Ciutacu se revoltă, îl distruge pe Iohannis: ”O te bântuie toată viața blestemul ăsta!”

24412
(reînnoit 07:02 02.04.2020)
”În afară de răzbunări mărunte și de loisir, nu ești în stare de nimic. În cel mai dramatic moment de criză din ultimii 30 de ani, stăm cu o momâie resentimentară în geam la Cotroceni”.

BUCUREȘTI, 2 apr - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul jurnalist și realizator TV Victor Ciutacu îl distruge pe Iohannis în urma singurei ”măsuri” luate de președinte după nenorocirile de la Suceava – ”a retras decorația conferită Spitalului Județean de Urgență din Suceava”, după cum anunțat Administrația Prezidențială.

”Degeaba încerci, Înaltule, să ascunzi gunoiul sub preț - ăsta e blestemul tău”, răspunde Ciutacu. ”Din păcate, e și al nostru, ca neam și țară. În cel mai dramatic moment de criză din ultimii 30 de ani, stăm cu o momâie resentimentară în geam la Cotroceni”.

Și, atenție, fiindcă Victor Ciutacu se pornește și îi aruncă în față lui Iohannis fără menajemente: ”În afară de răzbunări mărunte și de loisir, nu ești în stare de nimic”.

”Uită-te la atitudinea tuturor președinților care-ți sunt contemporani - au atitudine de oameni de stat. Ies, se adresează națiunii, se duc în focare, iau decizii”, scrie Ciutacu, comparând: ” Tu aștepți să se deschidă frontierele. Te așteaptă Miami, Tenerife, Madeira”.

Ciutacu nu iartă nici banalele și prea puțin utilele declarații zilnice ale președintelui: ”Ca să pari ocupat, ieși la tv ca să ne înveți să ne spălăm pe mâini, să ne rogi să nu ne mai strângem în brațe ca fătălăii și, mai nou, să ne anunți câte copii de chitanțe de amenzi ai strâns la Palat”.

”Parcă ești purtător de cuvânt la Grăniceri. Rămâne cum am stabilit, Suceava a devenit Orașul Interzis, stau dricurile la coadă la Morgă, o să te bântuie toată viața blestemul acesta”, scrie Ciutacu, încheind articolul de pe blogul personal cu o frază memorabilă: ”Pe cadavre te-ai ridicat, pe cadavre te duci în cap!”.
24412
Tagurile:
Victor Ciutacu, Klaus Iohannis
Tematic
Iohannis, mesaj de ultimă oră legat de cea mai dură măsură din istoria recentă a României
Grapini, apel către Orban și Iohannis: ce le cere europarlamentarul
Iohannis, ieșire dură de ultimă oră - vrea să ”impună legea”
Floriana Jucan, mesaj excepțional pentru Iohannis! Nimeni NU l-a desființat în așa hal!
Soluția de criză, Guvern de uniune națională? Corlățean dă o lecție PNL și lui Iohannis
Florin Cîțu

Florin Cîțu, declarație aberantă după tragedia de la Victor Babeș

40
Premierul  a făcut declarații după tragedia de la Victor Babeș – o confirmare a situației absurde și periculoase în care ne găsim

BUCUREȘTI, 13 apr – Sputnik. Premierul Cîțu a ținut țara pe jar aseară târziu, când a ieșit într-o conferință de presă la ora 23.

Ziua a fost marcată de noua tragedie din Sănătate, petrecută la spitalul ”Victor Babeș” și soldată cu 3 morți – după alte surse fiind chiar 5 decese, de fapt. Tragedia s-a petrecut din cauza defectării sistemului de alimentare cu oxigen.

Ei bine, mulți observatori se așteptau ca premierul să anunțe demiterea ministrului Vlad Voiculescu dar… nu a fost așa! Cîțu s-a mulțumit să facă o introducere scurtă, pentru a ceda conferința secretarului de stat MAI, dr. Raed Arafat.

Dar, în scurta sa intervenție, Florin Cîțu a reușit să comită o nouă gafă – sau să dea dovadă din nou de nepricepere și de un mod aberant și periculos de a guverna, prin scăparea situației de sub control.

Cîțu a declarat deschis că… ”Nu putem să garantăm acum că astfel de evenimente nu se vor mai întâmpla”!

”Eu sper că nu se vor mai întâmpla și sper să avem resursele să trecem cât mai bine”, a spus Cîțu.

Și, pentru a intra cu totul în zona absurdului, Cîțu consideră că vina o poartă ”presiune” pe ATI – și soluția e vaccinarea!

”Ca să reducem presiunea și să ne asigurăm că nu se va mai întâmpla, trebuie să avem o campanie de vaccinare de succes - ele merg mână în mână în acest moment“, a declarat premierul Cîțu.

Cu alte cuvinte, sistemul sanitar nu poate garanta evitarea unor accidente tragice – cel mai cuminte este… să-l evităm! Prin vaccinare, desigur. Acesta e mesajul unei guvernări pentru care ”pandemia” a fost și este cuvântul de ordine.

40
Tagurile:
Spitalul Victor Babeș, Florin Cîţu

Загрузка...
Raed Arafat

Scandalul Babeș: Arafat, încurcătură mare în date! Ungureanu în vileag ce nu s-a spus!

56
Iosefina Pascal scoate în evidență greșelile. Raed Arafat încurcă date și ies la iveală neconcordanțe. Se aplică rețeta clasică: morții de la Babeș urmează să fie îngropați… într-o anchetă!

BUCUREȘTI, 13 apr – Sputnik. Noaptea trecută a avut loc o nouă tragedie, soldată cu trei morți – de data asta la spitalul ”Victor Babeș” din Capitală. Unele surse vorbesc chiar de 5 decedați.

Motivul – defecțiunea la aparate de oxigen ale secției ATI mobilă din curtea spitalului. Nu se știe cine se face vinovat, nici măcar cel care răspunde de domeniul Sănătății, ministrul USR Vlad Voiculescu, nu își asumă responsabilitatea. În fapt NU își asumă NICIO responsabilitate în acest caz.

Mai mult, Voiculescu, care a fost la un pas de demitere (conform mai multor surse mass media) nici măcar NU a ieșit în fața presei să explice ce s-a întâmplat – și cum s-a ajuns la noua tragedie. 

A făcut-o în schimb Raed Arafat, care a făcut față unui tir de întrebări ale presei. Dar, cu toate că șeful ISU și-a păstrat calmul, a expus mai multe date care ridică semne de întrebare.

Astfel, prima și cea mai importantă se referă la ora la care ar fi acut loc defecțiunea mortală, o creștere bruscă a presiunii, la peste 6 bari. ”Deci asta explică clar urgenţa care a apărut”, spune Arafat, arătând că asta s-a petrecut la ora 16.25!

Bomba vine de la deputatul Emanuel Ungureanu, care a fost anunțat după ora 15! Deci cu o oră înainte de cea anunțată de Arafat! Ungureanu susține că a primit un mesaj în jurul orei 15 că sunt probleme cu oxigenul la spitalul Babeș!

”Eu am aflat acum vreo șase ore, de la rudele unui aparținător”, a declarat Emanuel Ungureanu în emisiunea lui Victor Ciutacu, la RTV.

Ori, chiar dacă Ungureanu este cel mai implicat parlamentar în problemele de Sănătate, cum e posibil ca șeful IGSU să anunțe ora defecțiunii… mai târziu decât semnalul primit de deputat?!

”Personal, am aflat după orele 17,00”, spune Raed Arafat. Ministrul l-ar fi sunat după ora 18. Totuși, Vlad Voiculescu ar fi ajuns și el acolo pe la ora 17! Dar Raed Arafat nu știa asta!...

Presei nu i se comunică nimic – poate din teamă față de protestatari sau de Diana Șoșoacă?

Cert este că presa e informată abia după ora 20 – dar numai pe surse! IGSU și ministerul Sănătății au comunicat oficial abia după ora 21.

Va fi o anchetă – e concluzia conferinței lui Arafat – deci se aplică metoda clasică, a ”îngropării” scandalului și, din păcate, a morților, într-o anchetă.

Totuși, primul indiciu duce la o pistă… politică! Firma care furnizează oxigenul ar avea iz politic - ar aparține fostului ministru liberal al Finanțelor, Sebastian Vlădescu. Un fost ministru conectat, prin fostul său fin și… ”șogor”, Cristian Boureanu, la domeniul Sănătății.

Iosefina Pascal a realizat un montaj din care rezultă alte bâlbe și declarații șocante ale lui Raed Arafat, încolțit puternic de ziariști.

 

Și iată și emisiunea lui Victor Ciutacu – ”Punctul culminant” – de la RTV.  

56
Tagurile:
Raed Arafat, Spitalul Victor Babeș

Загрузка...