Sen. Vadim Tudor, dep. Lucian Bolcaș, sen. Ghe. Funar, dep. Lia Olguța Vasilescu, sen. Dan Claudiu Tănăsescu. Sen. Nicolae Iorga, dep. Mircea Costache, cmd. Dan Florescu.

De dincolo de mormânt, Vadim Tudor face praf politicienii USR, ai ”noului val”

386
Cifrele arată clar: diferența între Vadim și ai săi – și actualii parlamentarii care ”salvează România”, ”progresiști”, ”europeni”, ”occidentali” este 200% la… 10%.

BUCUREȘTI, 18 martie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Controversatul senator Mihai Goțiu, vârf de lance al USR, a anunțat că ”a donat pentru lupta împotriva epidemiei de CORONAVIRUS”. Senatorul vrea ca acțiunea sa să fie un exemplu pentru ceilalți demnitari – și lansează un ”apel către colegii parlamentari din toate partidele şi toţi angajaţii cu funcţii de conducere din sectorul public”.

Citind însă ce și cum a donat senatorul, observi că e vorba de ”10% din indemnizaţia lunară de senator” – care, atenție, a fost donată ”prin intermediul Platformei Declic, pentru achiziţionarea de materiale sanitare de urgenţă”.

Ce e cu ”Platforma Declic”? E cea care a participat la organizarea protestelor împotriva  proiectului de amnistie sau grațiere, inițiind și o petiție în acest sens. Citiți în Bugetul.ro, de exemplu, despre mica mare legătură Soros!

Conform lui Goțiu, banii donați sunt strânși prin intermediul Platformei Declic (”au fost strânşi aproape 40.000 de euro din contribuţiile a peste 2.400 de donatori”, scrie senatorul) iar  suma e transferată către asociaţia Dăruieşte Viaţă, ”care va gestiona achiziţiile care vor fi ulterior donate spitalelor de boli infecţioase şi celor de urgenţă din ţară”.

Despre această asociație ”Dăruieşte Viaţă” se știe că a luat inițiativa construirii unui spital de oncolongie infantilă. Conform Gabrielei Firea, ONG-ul ar fi patronat de controversatul ex-ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu. (iată declarația de la DIGI24.) 

La finele anului trecut, a izbucnit un scandal, când ministrul Sorina Pintea a cerut niște documente financiare. ”Spitalul a solicitat investiții de 15 milioane de lei, au fost aprobate 6,8 milioane inclusiv un computer tomograf. Încă nu avem facturile, adică din 6,8 milioane, s-au cheltuit 200 de mii”, a declarat Pintea, conform DIGI24.

Dar tema e donația lui Goțiu. 10% din indemnizația de parlamentar. Ca să vă dați seama de cât de minoră e donația, trebuie spus că parlamentarul primește o sumă dublă față de indemnizație ca ”sumă forfetară”, primește și indemnizație de participare la ședințe (chiar dacă doarme, cum a fost cazul lui Goțiu) și altele.

Comparația între cei 10% merită făcută cu gestul parlamentarilor PRM care, la inițiativa lui Corneliu Vadim Tudor, au donat INTEGRAL indemnizațiile pe DOUĂ luni, în vara lui 2005, pentru ajutorarea celor afectați de inundații – în județele Galați (comuna Tudor Vladimirescu) și Vrancea (comuna Vadu Roșca).

Toți cei peste 100 de parlamentari PRM și-au donat indemnizațiile pe 2 luni! De menționat că parlamentarii PRM, cu puține excepții, nu erau oameni bogați.

Deci, diferența între Vadim și ai săi – și actualii parlamentarii care ”salvează România”,  ”progresiști”, ”europeni”, ”occidentali” este 200% la… 10%.

Iar banii au fost dați direct oamenilor, nu prin ONG-uri controversate!

Iată mai jos facsimil după donația pe a două lună, iulie 2005 (trimisă de Ion Matei, din Constanța): peste 1.5 miliarde lei și trei camioane cu ajutare.

În imaginea realizată de comandorul Dan Florescu cu ocazia deplasării în Vrancea afectată de calamități, apar liderii patrioți ai PRM – sen. Corneliu Vadim Tudor, dep. Lucian Bolcaș, sen. Gheorghe Funar, dep. Lia Olguța Vasilescu, sen. Dan Claudiu Tănăsescu. Sen. Nicolae Iorga, dep. Mircea Costache.

Facsimil - revista România Mare
Dragoș Dumitriu
Facsimil - revista România Mare
386
Tagurile:
USR, Corneliu Vadim Tudor
Tematic
Fiica lui Vadim Tudor, ieșire radicală, pe măsura tatălui ei! Sângele apă nu se face!
Sondaj: Are nevoie România de un lider politic naționalist și intelectual, ca Vadim Tudor?
Comemorare Vadim Tudor: 3 ani de la trecerea în eternitate - imagini și gânduri
A murit un om frumos, un patriot remarcabil – prieten apropiat al lui Vadim Tudor
Zi istorică: Triumf pentru Corneliu Vadim Tudor
Nicușor Dan

Mesajul lui Nicușor Dan după anunțarea rezultatelor alegerilor locale 2020 în București

24
Alegerile pentru Primăria Generală a Municipiului București au fost câștigate, potrivit eist poll-urilor, de Nicușor Dan, care a precizat că rezultatul este ”ziua de naștere a noului București”.

BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Competiție dură pentru fotoliul de primar al municipiului București, finalizată prin victoria lui Nicușor Dan, conform rezultatelor exit poll.

Potrivit acestora, Nicușor Dan este candidatul ce a câștigat alegerile pentru primăria Capitalei. 

Acesta a precizat că ”azi e ziua de naștere a noului București” și că are încredere că după numărarea voturilor va fi primarul Capitalei. În acest sens, a garantat că încă de la momentul învestirii se va începe construcția noului București.

”Am încredere că majoritatea colegilor noștri din alianța dreptei vor câștiga primăriile de sector și sunt convins că în Consiliul general și consiliile locale ale sectoarelor o să existe o majoritate a PNL și USR PLUS”, a spus Nicușor Dan.

De asemenea, el i-a rugat pe reprezentanții PNL și USR PLUS să fie vigilenți în această seară, până la finalizarea numărării voturilor, argumentând că victoria a venit după multă muncă depusă într-o campanie foarte grea.

”Am câștigat cu multă muncă o campanie foarte grea, bucureștenii ne-au dat încrederea lor și avem responsabilitatea ca voturile pe care bucureștenii ni l-eau dat să se regăsească întocmai în procesele verbale”, a mai spus Nicușor Dan.
24
Tagurile:
alegeri, Rezultate, Mesaj, Nicușor Dan
Тема:
Alegeri locale în România 2020
Tematic
Exit Poll Alegeri Locale București: Nicușor Dan - noul Primar de București
Rezultatele EXIT-POLL SOCIOPOL dau peste cap unele scoruri
VIDEO: Declarațiile Gabrielei Firea după încheierea alegerilor locale
Traian Băsescu: ”Nicușor Dan nu își va prelua mandatul!”

Загрузка...
Traian Băsescu

Traian Băsescu: ”Nicușor Dan nu își va prelua mandatul!”

129
Băsescu nu se dezminte – pune cea mai serioasă problemă, o veritabilă incompatibilitate în care se află Nicușor Dan

BUCUREȘTI, 27 sept – Sputnik. Fostul președinte Traian Băsescu a fost la un pas să încurce alegerile din Capitală – și chiar ar fi făcut-o… dacă nu le încurcau alții mai tare.

Imediat după Exit Poll, Băsescu a avut una dintre cele mai pertinente observații: Nicușor Dan îți va prelua mandatul până nu va pune la punct câteva aspecte. Sau chiar… incompatibilități!

”Nicușor Dan nu va intra în Primăria Capitalei, nu își va prelua mandatul, până ce nu retrage toate cele 400 de procese împotriva primăriei Capitalei”, spune Băsescu, adăugând – ”și mai are de plătit și niște daune pe la procese - la unul 31 de mii, la altul nu știu câte mii”.

Ori, subliniază Băsescu incompatibilitatea – ” sper că va fi un primar care să nu spună: eu sunt în proces cu Primăria Capitalei”.

”Cred că mâine o să aibă multă treabă să scrie de-astea de renunțare, și să nu treacă pe la beneficiarii autorizațiilor… nu-i frumos!”, a spus Băsescu.
129
Tagurile:
Primăria, București, 2020, alegeri locale, Traian Băsescu
Тема:
Alegeri locale în România 2020

Загрузка...