Maria Grapini

Grapini: ce trebuie facă UE „dacă mai dorește existe în viitor”

2094
(reînnoit 17:40 17.03.2020)
Europarlamentarul PSD Maria Grapini atrage atenția că Uniunea Europeană trebuie să impună libera circulație a mărfurilor dacă vrea să mai existe pe viitor.

BRUXELLES, 17 martie - Sputnik, Daniela Porovăț. Grapini a scris pe pagina sa de Facebook că lanțurile de transport nu pot fi întrerupte de fiecare țară după bunul plac după ce s-au creat dependențe prin regulamentele europene, pentru că acum și România depinde de importuri.

Sediul Comisiei Europene
© Sputnik / Алексей Витвицкий

"Suntem o țară care depindem de importuri! Asta înseamnă că guvernul trebuie să solicite Comisiei europene respectarea Tratatului care a consfințit Piața internă a UE - liberă circulație a mărfurilor! Cum să lase ca fiecare țară să sisteze exporturile fără a se gândi la lanțurile tehnologice și comerciale realizate de zeci de ani?”, atrage atenția europarlamentarul.

Grapini dă și exemple concrete, întrebând ce vor face, de exemplu, micii fermieri care colectează laptele, dar cei care trebuie să prelucreze laptele nu au ambalaje?

”M-au sunat oameni de afaceri din Ungaria care sunt disperați pentru că s-au sistat exporturile și importurile dinspre Germania, Italia... M-au sunat oameni de afaceri din România care au probleme similare!”, a mai spus europarlamentarul PSD la finalul postării.

În acest moment, într-adevăr, UE își arată limitele. După ce a făcut toate țările dependente de importuri și de circulația mărfurilor din alte țări, acum granițele se închid și toate statele care nu au capacități proprii de producție riscă să intre în penurie de diferite mărfuri.

UE trebuie sa-si joace rolul acum, în criza daca mai dorește sa existe in viitor!", anunță Maria Grapini pe Facebook.

2094
Tagurile:
UE, Maria Grapini
Tematic
Maria Grapini – lecție de demnitate și atitudine în cazul Sorina Pintea!
Maria Grapini, cel mai puternic mesaj adresat Europei despre Revoluție
Grapini pune la punct Europa - situație gravă tolerată în Occident, care dă vina pe Est!
Grapini desființează moștenirea lui Băsescu: cum s-a ajuns la denumirea de ”hoț băsist”
Maria Grapini îi ia apărarea lui Tudor Gheorghe: ” Să vă fie rușine!”
Maria Grapini, gest de excepție pentru Sorina Pintea la nivel internațional!
Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici, atac devastator și concret la PNL!

20
(reînnoit 08:13 27.10.2020)
Unul dintre cel mai pertinente atacuri și acuzații la adresa Guvernului PNL – Orban – Iohannis:  ”Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a renunțat deocamdată la atacurile la conducerea PSD – și a pus din nou tunurile pe guvernarea PNL.

”PROSTIA și HAOSUL generalizat sunt încă la guvernare, chiar dacă NU au fost niciodată legitimate prin votul românilor”, afirmă Teodorovici.

Eugen Teodorovici acuză că ”Totul este ÎNCHIS, SUSPENDAT sau INTERZIS, în afară de ALEGERILE din 6 decembrie”, în condițiile în care ”astăzi avem de 15 ori mai multe cazuri de infectări și de 6 ori mai multe decese față de luna aprilie, dar Iohannis ne vrea la #VOT cu orice preț”.

Dar, problema este și că autoritățile fac o adevărată campanie de dezinformare în privința economiei – spune Teodorovici.

”Autoritățile NU oferă informații sau, mai grav, comunică INFORMAȚII GREȘITE”, acuză ministrul, subliniind că ”ECONOMIA și FINANȚELE țării au ajuns la cel mai degradat nivel sub guvernarea PNL și perspectivele sunt extrem de rele”.

Mai mult, Teodorovici acuză PNL că ”NU respectă legea finanțelor publice și NU prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri”.

Motivul acestei atitudini a PNL este că ”românii să NU vadă ce îi așteaptă dacă PNL rămâne la guvernare: creșteri de taxe, majorarea TVA și reduceri de venituri”, scrie Teodorovici.

Da, încheie Eugen Teodorovici, ”ATENȚIE‼️ Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”.

20
Tagurile:
PNL, Atac, Eugen Teodorovici

Загрузка...
Codrin Ștefănescu

Codrin și Iosefina denunță ce face PSD-Ciolacu

137
(reînnoit 08:07 27.10.2020)
Doi oameni care nu tac – și care scot la iveală atitudinea cu totul ciudată și nefirească a liderilor social democrați

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Ceea ce s-a petrecut la alegerile pentru primăria Capitalei a avut un final neașteptat: în ciuda protestelor, a probelor privind ilegalitățile, PSD a pus brusc… ”batista pe țambal”! Așa că Nicușor Dan a fost declarat primar!

De ce a tăcut PSD? Ce s-a ales de contestațiile PSD?!

”PSD Ciolacu mimează că face opoziție!”, acuză Codrin Ștefănescu. ”Mimează că face contestații pentru alegerile din capitală”.

Codrin extinde observațiile acuzatoare: PSD ”mimează că se opune restricțiilor absolut idioate impuse de guvern - mimează îngrijorarea fată de încălcarea tuturor drepturilor și libertăților”.

”Mimează până și revolta pentru amânarea alegerilor”, consemnează Codrin și ultimul scandal din Parlament. ”Totul e doar teatru ieftin și grotesc! Dar câtă tăcere și frică în PSD! Nimeni nu spune nici “miau”!”

Și cunoscuta Iosefina Pascal, unul dintre cei mai de succes vloggeri, acuză schimbarea atitudinii PSD.

”Deci, PSD a făcut joc de glezne în cazul contestațiilor împotriva lui Mucușor, depunându-le după termen?”, scrie Iosefina Pascal.

”Bun, doar nu vor să deranjeze sistemul, STS-ul și Parlamentul Meu”, scrie ironic Iosefina Pascal.

137
Tagurile:
Codrin Ștefănescu

Загрузка...