Maria Grapini

Maria Grapini lecție de demnitate și atitudine în cazul Sorina Pintea!

5916
“Cred că trebuie să facem ce spunem și să avem curajul să ne asumăm public, să spunem atunci când apar deviații de la normalitate!”

BUCUREȘTI, 2 martie - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Un om! O voce! O atitudine!”, a exclamat Monica Krueger, cunoscuta internaută din Germania, citând luarea de poziție a Mariei Grapini în cazul Sorina Pintea. 

Europarlamentarul Maria Grapini a fost într-o delegație în Spania, iar la întoarcere a aflat de arestarea Sorinei Pintea și a luat imediat atitudine. ”Îmi asum înjurăturile”, spune Grapini, precizând nu vorbește ca om politic, europarlamentar sau ministru ci ”vorbesc în calitate de FEMEIE!”.

Trecând la subiect, Maria Grapini recunoaște - ”Nu știu dacă e vinovată sau nu Sorina Pintea! Asta trebuie să decidă instanța în baza unor probe solide!”.

”Dar de ce trebuie închisă o femeie care nu cu mult timp în urmă anunțase că e bolnavă (se vedea și pe schimbarea înfățișării) pentru presupusa fapta?”, întreabă Grapini, punctând ”De ce nu s-a așteptat judecarea mai întâi?”

Din alt punct de vedere, Grapini întreabă, dând o lecție altor femei din politică aflate la un moment dat în situații similare: ”De ce nu se vede acum solidaritatea feminină?”.

Ideea principală este ”De ce să nu se judece mai întâi cazul și mai apoi, dacă este vinovată, să fie pedepsită?”.

”Stresul, umilința, posibila agravare a bolii în detenția preventivă ( preventivă la ce?) cine i le plătește și cum?”, pune problema direct, Maria Grapini, atacând lașitatea opiniei publice: ”Cred că trebuie să facem ce spunem și să avem curajul să ne asumăm public, să spunem atunci când apar deviații de la normalitate!”.

Și, mai adaugă Maria Grapini – ”Parlamentarii care NU au dorit să existe o lege a răspunderii magistraților ar trebui să aibă conștiința încărcată de răul care se întâmplă în justiție!”.

Deci, o atitudine de om politic demn, consecventă în cauzele pe care le-a promovat încă dinainte de a intra în politică – și o femeie care înțelege suferința într-o situație care NU are nimic de-a face cu justiția. Judecarea unui om nu are nimic cu distrugerea fizică și psihică a acestuia – cel puțin în această pretinsă societate democratică și „europeană”. 

 

5916
Tagurile:
Sorina Pintea, Maria Grapini
Тема:
Arestul Sorinei Pintea, fostul ministru al Sănătății (21)
Tematic
Sorina Pintea, fost ministru al Sănătății, reținută de DNA
Hușanu, reacție în cazul Pintea: ”Cine a avut dreptate, Șeherezada?”
Sorina Pintea, la DNA. Fost ofițer SRI, reacție promptă
DNA, anunțul momentului despre Sorina Pintea
Incendiar: ce ar fi discutat Pintea în biroul său și ce măsuri au dispus procurorii
Medic, despre condamnarea Sorinei Pintea: ”E numai începutul”
Avocații Sorinei Pintea rup tăcerea: dezvăluirea care poate dărâma totul!
Revoltă în PSD pentru Pintea! Codrin și Ingrid: ”Așteptați naibii!”, ”E în joc viața ei”
Ultima oră: Sorina Pintea, scoasă din arest, simptome grave!
Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici, atac devastator și concret la PNL!

5
(reînnoit 08:13 27.10.2020)
Unul dintre cel mai pertinente atacuri și acuzații la adresa Guvernului PNL – Orban – Iohannis:  ”Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a renunțat deocamdată la atacurile la conducerea PSD – și a pus din nou tunurile pe guvernarea PNL.

”PROSTIA și HAOSUL generalizat sunt încă la guvernare, chiar dacă NU au fost niciodată legitimate prin votul românilor”, afirmă Teodorovici.

Eugen Teodorovici acuză că ”Totul este ÎNCHIS, SUSPENDAT sau INTERZIS, în afară de ALEGERILE din 6 decembrie”, în condițiile în care ”astăzi avem de 15 ori mai multe cazuri de infectări și de 6 ori mai multe decese față de luna aprilie, dar Iohannis ne vrea la #VOT cu orice preț”.

Dar, problema este și că autoritățile fac o adevărată campanie de dezinformare în privința economiei – spune Teodorovici.

”Autoritățile NU oferă informații sau, mai grav, comunică INFORMAȚII GREȘITE”, acuză ministrul, subliniind că ”ECONOMIA și FINANȚELE țării au ajuns la cel mai degradat nivel sub guvernarea PNL și perspectivele sunt extrem de rele”.

Mai mult, Teodorovici acuză PNL că ”NU respectă legea finanțelor publice și NU prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri”.

Motivul acestei atitudini a PNL este că ”românii să NU vadă ce îi așteaptă dacă PNL rămâne la guvernare: creșteri de taxe, majorarea TVA și reduceri de venituri”, scrie Teodorovici.

Da, încheie Eugen Teodorovici, ”ATENȚIE‼️ Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”.

5
Tagurile:
PNL, Atac, Eugen Teodorovici

Загрузка...
Codrin Ștefănescu

Codrin și Iosefina denunță ce face PSD-Ciolacu

81
(reînnoit 08:07 27.10.2020)
Doi oameni care nu tac – și care scot la iveală atitudinea cu totul ciudată și nefirească a liderilor social democrați

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Ceea ce s-a petrecut la alegerile pentru primăria Capitalei a avut un final neașteptat: în ciuda protestelor, a probelor privind ilegalitățile, PSD a pus brusc… ”batista pe țambal”! Așa că Nicușor Dan a fost declarat primar!

De ce a tăcut PSD? Ce s-a ales de contestațiile PSD?!

”PSD Ciolacu mimează că face opoziție!”, acuză Codrin Ștefănescu. ”Mimează că face contestații pentru alegerile din capitală”.

Codrin extinde observațiile acuzatoare: PSD ”mimează că se opune restricțiilor absolut idioate impuse de guvern - mimează îngrijorarea fată de încălcarea tuturor drepturilor și libertăților”.

”Mimează până și revolta pentru amânarea alegerilor”, consemnează Codrin și ultimul scandal din Parlament. ”Totul e doar teatru ieftin și grotesc! Dar câtă tăcere și frică în PSD! Nimeni nu spune nici “miau”!”

Și cunoscuta Iosefina Pascal, unul dintre cei mai de succes vloggeri, acuză schimbarea atitudinii PSD.

”Deci, PSD a făcut joc de glezne în cazul contestațiilor împotriva lui Mucușor, depunându-le după termen?”, scrie Iosefina Pascal.

”Bun, doar nu vor să deranjeze sistemul, STS-ul și Parlamentul Meu”, scrie ironic Iosefina Pascal.

81
Tagurile:
Codrin Ștefănescu

Загрузка...