Marcel Ciolacu

Gafă uriașă a lui Ciolacu! Celebru PSD-ist, reacție: ”Vrea dinadins mai piardă voturi!”

340
Declarația lui Marcel Ciolacu vine și împotriva ”Raportului” realizat de președintele Consiliului Național al PSD, Ionuț Vulpescu.

BUCUREȘTI, 20 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a răspuns ieri, după ședința CExN, întrebărilor presei.

Printre acestea, una s-a axat pe calitatea lui Ion Iliescu de ”Președinte de onoare” al PSD. Ciolacu a răspuns ambiguu, în stilul care îl caracterizează, lăsând să se înțeleagă că Ion Iliescu nu ar mai avea această calitate.

Mai mult, Marcel Ciolacu a lăsat să se înțeleagă că discuțiile despre Ion Iliescu nu i se mai par ”de fond” pentru că fondatorul social democrației moderne românești s-ar fi ”retras” din politică.

Declarația lui Ciolacu vine și împotriva ”Raportului” realizat de  președintele Consiliului Național al PSD, Ionuț Vulpescu, în care se propunea cooptarea de drept a fondatorilor PSD, Ion Iliescu și Adrian Năstase, în Biroul Politic Național.

O reacție remarcabilă a venit de la fostul europarlamentar și ministru al Apărării, Ioan Mircea Pașcu: ”PSD își face sigur rău”.

”Nu știu dacă PSD face sau nu face bine ținând seama de “avertismentul” Dăncilei, care este împotriva unei alianțe cu Pro România, pentru ca i-a dat jos governu’ (de parcă era al ei), dar știu sigur că își face rău, dacă se delimitează de președintele de onoare Ion Iliescu!”, scrie Ioan Mircea Pașcu.

Plus, o adăugire esențială: PSD se delimitează de președintele Iliescu ”Doar dacă vrea cu tot dinadinsul să mai piardă voturi...”.

Menționăm că Ioan Mircea Pașcu a fost nu numai vicepreședinte al Parlamentului European, ci și fondator al SNSPA, instituția condusă acum de Remus Pricopie, cel propus de Ciolacu pentru funcția de premier. Adică, așa cum ar spune Ciolacu, ”e bun, că e pro-american”.

Deci, răspunsul ambiguu al lui Ciolacu a fost o uriașă gafă… sau, vorba lui IM Pașcu, poate asta a vrut ”cu tot dinadinsul”.

Oricum, sunt interesant de urmărit și reacțiile la postare lui IM Pașcu – au comentat și câteva personalități care au avut poziții radicale (Sorin Meșter, revoluționarul Doru Haraga și alții).

340
Tagurile:
Marcel Ciolacu, PSD
Tematic
Ciolacu, o nouă gafă legată de Bruxelles – contrast major cu atitudinea Vioricăi Dăncilă
Ciolacu, decizie șocantă, pune în fruntea PSD pe cel care cerea votarea guvernului Orban!
Gușă aruncă NUCLEARA: Interesul lui Florian Coldea, revolta din PSD și… Ciolacu!
Revenit de la Bruxelles, Ciolacu e luat tare la întrebări și i se aruncă adevărul în față!
Victor Ponta și Felix Rache, palmă pentru Marcel Ciolacu – chiar în casa șefului PSD

Загрузка...