Maria Grapini

Grapini desființează moștenirea lui Băsescu: cum s-a ajuns la denumirea de ”hoț băsist”

1336
Europarlamentarul Maria Grapini îi face un portret de neuitat lui Traian Băsescu, amintind de moștenirea negativă pe care o lasă acesta până și în limba română.

BRUXELLES, 18 febr - Sputnik, Daniela Porovăț. Maria Grapini s-a lansat într-un atac dur la adresa lui Traian Băsescu, arătând cum a rămas acesta în amintirea oamenilor după ce nu a mai fost președinte.

Vorbind de cuvintele noi apărute în limba română, ea arată cât de des este folosit termenul ”băsist”:

”Recent am văzut într-o postare "hoț băsist"! Hoțul e hoț! Dar dacă se mai adaugă ceva înseamnă că s-a imprimat în mintea oamenilor un model! Așadar Băsescu a reușit să rămână în imaginea multora ca o persoană asociată cu răul: nesincer, incorect, corupt etc! Cumplit pentru un fost președinte de țară! Grea povară pentru un om care ar avea conștiință și demnitate!”, scrie Grapini pe pagina sa de facebook.

Grapini arată că efectul este negativ pe termen lung pentru că în acest fel s-au creat modele false pentru tineri, de genul "e șmecher, poate!", sau "e tare, a reușit să-i îmbrobodească pe toți"!

Ca soluție pentru a ieși din această paradigmă, Grapini propune educația ca singură modalitate de schimbare și de construcție a unei scări autentice a valorilor pe principiul: omul potrivit la locul potrivit.

”Educația, dar și implicarea celor educați, cu onoare, adepți ai adevărului și ai dreptății! Altfel vom asista cum fața societății românești devine tot mai urâtă!”, mai scrie europarlamentarul PSD pe contul său de socializare.

Din 2019, Grapini este colegă în Parlamentul European cu Traian Băsescu, europarlamentar și el, dar la primul mandat, din partea PMP.

1336
Tagurile:
Traian Băsescu, Maria Grapini
Tematic
Maria Grapini îi ia apărarea lui Tudor Gheorghe: ” Să vă fie rușine!”
Maria Grapini, sfat pentru Dăncilă: să nu meargă la evenimentul electoral al lui Iohannis
Maria Grapini, cel mai puternic mesaj adresat Europei despre Revoluție
Grapini pune la punct Europa - situație gravă tolerată în Occident, care dă vina pe Est!
Traian Băsescu îi face de râs pe Orban și PNL - arată trucul prin care PSD își REVINE
Orban, numire controversată într-o funcție cheie – fost om al lui Băsescu
Maria Grapini, europarlamentarul anului 2019
Băsescu șterge pe jos cu Orban: ”Anticipate, dar nu cu același prost” – îi dă și o PORECLĂ
Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici, atac devastator și concret la PNL!

13
(reînnoit 08:13 27.10.2020)
Unul dintre cel mai pertinente atacuri și acuzații la adresa Guvernului PNL – Orban – Iohannis:  ”Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, a renunțat deocamdată la atacurile la conducerea PSD – și a pus din nou tunurile pe guvernarea PNL.

”PROSTIA și HAOSUL generalizat sunt încă la guvernare, chiar dacă NU au fost niciodată legitimate prin votul românilor”, afirmă Teodorovici.

Eugen Teodorovici acuză că ”Totul este ÎNCHIS, SUSPENDAT sau INTERZIS, în afară de ALEGERILE din 6 decembrie”, în condițiile în care ”astăzi avem de 15 ori mai multe cazuri de infectări și de 6 ori mai multe decese față de luna aprilie, dar Iohannis ne vrea la #VOT cu orice preț”.

Dar, problema este și că autoritățile fac o adevărată campanie de dezinformare în privința economiei – spune Teodorovici.

”Autoritățile NU oferă informații sau, mai grav, comunică INFORMAȚII GREȘITE”, acuză ministrul, subliniind că ”ECONOMIA și FINANȚELE țării au ajuns la cel mai degradat nivel sub guvernarea PNL și perspectivele sunt extrem de rele”.

Mai mult, Teodorovici acuză PNL că ”NU respectă legea finanțelor publice și NU prezintă bugetul pe anul următor înainte de alegeri”.

Motivul acestei atitudini a PNL este că ”românii să NU vadă ce îi așteaptă dacă PNL rămâne la guvernare: creșteri de taxe, majorarea TVA și reduceri de venituri”, scrie Teodorovici.

Da, încheie Eugen Teodorovici, ”ATENȚIE‼️ Din ce în ce mai mulți oameni au început să înțeleagă JOCUL MURDAR al PNL”.

13
Tagurile:
PNL, Atac, Eugen Teodorovici

Загрузка...
Codrin Ștefănescu

Codrin și Iosefina denunță ce face PSD-Ciolacu

100
(reînnoit 08:07 27.10.2020)
Doi oameni care nu tac – și care scot la iveală atitudinea cu totul ciudată și nefirească a liderilor social democrați

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Ceea ce s-a petrecut la alegerile pentru primăria Capitalei a avut un final neașteptat: în ciuda protestelor, a probelor privind ilegalitățile, PSD a pus brusc… ”batista pe țambal”! Așa că Nicușor Dan a fost declarat primar!

De ce a tăcut PSD? Ce s-a ales de contestațiile PSD?!

”PSD Ciolacu mimează că face opoziție!”, acuză Codrin Ștefănescu. ”Mimează că face contestații pentru alegerile din capitală”.

Codrin extinde observațiile acuzatoare: PSD ”mimează că se opune restricțiilor absolut idioate impuse de guvern - mimează îngrijorarea fată de încălcarea tuturor drepturilor și libertăților”.

”Mimează până și revolta pentru amânarea alegerilor”, consemnează Codrin și ultimul scandal din Parlament. ”Totul e doar teatru ieftin și grotesc! Dar câtă tăcere și frică în PSD! Nimeni nu spune nici “miau”!”

Și cunoscuta Iosefina Pascal, unul dintre cei mai de succes vloggeri, acuză schimbarea atitudinii PSD.

”Deci, PSD a făcut joc de glezne în cazul contestațiilor împotriva lui Mucușor, depunându-le după termen?”, scrie Iosefina Pascal.

”Bun, doar nu vor să deranjeze sistemul, STS-ul și Parlamentul Meu”, scrie ironic Iosefina Pascal.

100
Tagurile:
Codrin Ștefănescu

Загрузка...