Marcel Ciolacu

Ciolacu, decizie șocantă, pune în fruntea PSD pe cel care cerea votarea guvernului Orban!

0
(reînnoit 19:40 10.02.2020)
Omul plecat din PSD cu scandal, care a rupt Pro România pentru a susține guvernul Orban, va fi co-șeful de campanie al PSD!

BUCUREȘTI, 10 feb - Sputnik, Dragoș Dumitriu. După ce săptămâna trecută Marcel Ciolacu a venit cu propunerea șocantă Remus Pricopie – premier, astăzi șeful interimar al PSD a venit cu o altă bombă: Mihai Tudose va fi în fruntea echipei de campanie în alegeri.

De fapt, ”șeful de campanie” va fi Claudiu Manda, dar exprimarea lui Marcel Ciolacu e ambiguă, ca de obicei.

”Domnul Claudiu Manda o să fie șeful de campanie - va lucra alături de Mihai Tudose”, a spus Ciolacu, adăugând ”Au termen până miercuri să vină cu echipa de campanie, echipa va fi completată cu oameni pe regiuni”.

Deci, omul plecat din PSD cu scandal, omul care a rupt Pro România pentru a susține guvernul Orban, Mihai Tudose, pe scurt, va fi co-șeful de campanie?!

Așa, pentru divertisment, iată ce spune Ponta despre Tudose și negocierile acestuia cu Orban:

”Dacă va puneați întrebarea cine este “negociatorul” cu PNL - tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda în timpul săptămânii să plece înapoi la PSD și cu Ludovic Orban în Weekend să votăm cu PNL!”, îl dădea în vileag Ponta pe Tudose. ”Cel pentru care am muncit toți să ajungă la Parlamentul European - și care ne-a mințit în față pe toți că nu merge, doar candidează să ajute lista”.

Iar Tudose se apăra cu una dintre cele mai năucitoare aberații: ”Nu am spus că România trebuie să aibă un guvern Orban, am spus că trebuie să aibă un guvern, din motive care țin de funcționarea țării”.

Nu râdeți, pentru că însuși Rareș Bogdan sărea atunci în apărarea lui Tudose, care spunea să fie votat guvernul  - guvernul Orban, că alt guvern nu se vota atunci!  

”A nu susține Guvernul Orban înseamnă să o lași la butoane pe Dăncilă (interimar, n.n.), care conduce un guvern antinațional, incompetent, periculos pentru români. Acum se văd bărbații, în astfel de momente!”. Da, chiar așa, atunci s-au văzut bărbații!

Și da, acesta e omul care ar duce PSD la noi ”succesuri”, în opinia lui Marcel Ciolacu! Reamintim că Tudose, mai mult decât Ciolacu, a fost în centrul scandalului cu diplomele de la Academia SRI – pe deasupra și plagiate.

Să ne amintim că teza de doctorat a lui Tudose a fost prefațată de șeful SRI George Maior, iar postfața a fost semnată de celebrul Florian Coldea.

Ca o ironie, Marcel Ciolacu repetă papagalicește o frază – ”Îmi place să mă uit la istoria PSD și să învăț din greșelile altora”. Uite, de exemplu greșeala recunoscută de Ponta:

0
Tagurile:
Guvernul Orban, PSD, Marcel Ciolacu
Tematic
Iohannis, reacție fulminantă - refuză guvern PSD – dă peste cap Moțiunea!
Ciolacu, făcut praf… din PSD: ”Și-a bătut joc de toți care au votat demiterea lui Orban!”
În plină controversă legată de ”Grupul pentru viitorul PSD”, Firea face o propunere cheie!
Delegație dură a PSD la consultările de la Cotroceni – Iohannis va fi nemulțumit!
Gușă aruncă NUCLEARA: Interesul lui Florian Coldea, revolta din PSD și… Ciolacu!
PNL se preface că vrea un nou Guvern, PSD îl contestă la CCR

Загрузка...