Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu

Puci în PSD! O filială rebelă face jocuri incredibile! Un lider PNL acuzat de implicare

706
(reînnoit 07:50 08.02.2020)
Mai mult decât să nu se supună Centrului, filiala rebelă a adoptat o rezoluţie în care susțin ”candidatura unui lider marcant din zona de Vest a ţării pentru funcţia de Preşedinte PSD” – și propun o listă uluitoare.

BUCUREȘTI, 8 feb - Sputnik, Evan Răutu. Ceea ce se petrece la filiala PSD Arad pare de domeniul fantasticului! Filiala condusă de deputatul Dorel Căprar, recent implicat într-un dosar cu multe capete grele de acuzare, a organizat alegeri – în ciuda recomandării clare a liderilor de la centru!

”I-am transmis domnului Căprar că îi recomand să amâne conferința, urmând ca în cadrul Comitetului Executiv să luăm o decizie cât mai înțeleaptă în ceea ce privește organizația de la Arad, unde s-au întâmplat suficiente lucruri ca să mai trebuiască și această dispută dusă în spațiul public”, a declarat Marcel Ciolacu la ”Gândurile lui Ion Cristoiu”. Ciolacu a subliniat și rezultate slabe ale filialei – ”PSD nu e printre favoriții Aradului”.

Dar, mai mult decât să nu se supună Centrului, filiala rebelă a adoptat o REZOLUȚIE  în care susțin ”candidatura unui lider marcant din zona de Vest a ţării pentru funcţia de Preşedinte PSD”! Arădenii chiar propun o listă… uluitoare:

”Pentru că ne dorim o mai bună reprezentare a zonei de Vest a ţării şi din dorinţa de a oferi partidului viitorul pe care îl merită şi pe care ni-l dorim cu toţii, noi, delegaţii şi invitaţii la Conferinţa Extraordinară Judeţeană a PSD Arad susţinem candidatura unui lider marcant din zona de Vest a ţării pentru funcţia de Preşedinte al PSD, în următoarea ordine de preferinţă: domnul Sorin Grindeanu, domnul Vasile Dâncu şi domnul Radu-Emil Moldovan, personalităţi cu o reputaţie nealterată şi cu o foarte bună capacitate de organizare incontestabilă”.

Uluitor este și că Sorin Grindeanu și Vasile Dâncu nu fac parte actualmente din PSD! Dâncu a venit chiar cu o explicație stupefiantă – că personalități de aceeași orientare nu au nevoie de carnet de membru ca să candideze, aceasta fiind o procedură ”în multe state”. Nu știm dacă Dâncu a spus în bătaie de joc asta – cum nu știm nici la care ”multe state” se referă controversatul personaj.

Contra acestei revolte s-au pronunțat Mihai Fifor și deputatul (PSD) Florin Tripa care acuză imixtiunea omul forte al Aradului, finul lui Traian Băsescu, primarul liberal Gheorghe Falcă!

”Gheorghe Falcă și-a jucat în această seara cartea la scenă deschisă, vrând să demonstreze că face jocurile în PSD Arad”, a transmis deputatul Tripa, completând ”unelte la dispoziție, 3 transfugi din partid, primari aleși pe listele PSD care sunt acum în ograda liberală”.

Postarea deputatului Florin Tripa a fost distribuită și de Mihai Fifor, cel care trebuia sî candideze pentru președinția PSD Arad, dar a renunțat.

706
Tagurile:
PNL, Lista puciştilor PSD, PSD
Tematic
Delegație dură a PSD la consultările de la Cotroceni – Iohannis va fi nemulțumit!
Alianța Pro România - PSD creează tensiuni – Olguța Vasilescu, în prim plan!
Ciolacu, făcut praf… din PSD: ”Și-a bătut joc de toți care au votat demiterea lui Orban!”
Cine este Remus Pricopie, propus premier de PSD și Pro România
PSD, expediat în timp record de Iohannis

Загрузка...