Generalul Florian Coldea

Premieră: Florian Coldea, făcut praf de o judecătoare! ”La groapa istoriei, iudelor!”

603
”Toți cei care ați semnat protocoale, ați votat hotărâri CSAT prin care ați legiferat, intruzionând în viețile oamenilor și ați transformat drepturile și libertățile fundamentale 'într-un lux teoretic', trebuia să fiți aruncați 'la groapa istoriei'...”

BUCUREȘTI, 28 ian - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Judecătoarea Mădălina Afrăsinie, președintele Secției a VI-a Civilă de la Tribunalul București a avut, în timp multe intervenții care au surprins prin profunzime, curaj, deschidere și originalitate.

Acum puțin timp, judecătoarea a publicat un text pe pagina sa de Facebook, revoltată de o carte scrisă ce generalul Florian Coldea. De fapt, revoltată de contradicția dintre cele enunțate în carte și activitatea celui mai cunoscut om de informații al momentului.

Cartea generalului nu e chiar nouă, a apărut în 2018, și se numește “Despre serviciile de Intelligence. Gânduri, perspective, opinii. Pledoarie pentru încredere”. Ei bine, tocmai cuvântul ”încredere” a revoltat-o pe judecătoare.

”Titlul acestei cărți îmi jignește inteligența... din acest motiv nu o voi cumpăra!”, scrie judecătoarea.

Argumentele judecătoarei se referă la marea problemă a lui Florian Coldea – perioada „Binomului” și a ”protocoalelor”, declarate neconstituționale și acuzate că susțineau para-legic „Sistemul”.

”Să vorbești despre încredere, în condițiile în care și dumneavoastră, fiind alături de statul de drept(i), parte din acest serviciu de informații l-ați transformat în serviciu de poliție politică, arată nu doar tupeu ci și faptul că jurământul dumneavoastră (al celor care ați făcut/faceți parte din acest stat abuziv), cu mâna pe Constituție, este o gluma proastă!”, scrie Mădălina Afrăsinie.

Printscreen Facebook Mădălina Elena Dârdeci
Dragoș Dumitriu/Printscreen Facebook Mădălina Elena Dârdeci
Printscreen Facebook Mădălina Elena Dârdeci

Iar judecătoarea emite o opinie personală  - ca o ”sentință” dură - la adresa lui Coldea și a celor care au semnat protocoalele.

”Din punctul meu de vedere toți cei care ați semnat protocoale, ați votat hotărâri CSAT prin care ați legiferat, intruzionând în viețile oamenilor și ați transformat drepturile și libertățile fundamentale 'într-un lux teoretic', trebuia să fiți aruncați 'la groapa istoriei'...'nu să vă cocoțați' în funcții de decizie!”, scrie dur judecătoarea.

Dar, poate cea mai gravă parte din text este concluzia – care se referă la România, o țară care a pierdut din cauza… generalului!

”România a pierdut de mult 'războiul' care i-ar fi asigurat progresul... din acest motiv suntem unde suntem acum: noi, jos, trudind pentru voi... voi, cei care faceți jocurile altora!”, scrie judecătoarea, încheind cu cea mai radicală caracterizare: ”Iudelor!”.
603
Tagurile:
Florian Coldea
Tematic
Momente grele pentru generalul Florian Coldea, probleme grave!
Florian Coldea, prezență surprinzătoare alături de un mare om de cultură!
”Nucleară” în scandalul Caracal: Florian Coldea ar avea o legătură cu cazul
Șerban Nicolae

Șerban Nicolae le o palmă lui Iohannis, Orban, Aurescu și ”anti-românilor”!

145
”Cu excepția anti-românilor cu acte, a acelora cărora le pute orice victorie românească, orice manifestare de identitate și mândrie națională, niciun cetățean român nu poate să combată, în mod legitim, așa ceva!”

BUCUREȘTI, 16 iul – Sputnik. După cum s-a anunțat, Curtea Constituțională a respins solicitarea de neconstituționalitate făcută de președintele Iohannis împotriva legii care statuează 4 iunie ca ”Zi a Tratatului de la Trianon”.

Inițiatorii legii sunt senatorii Șerban Nicolae și Titus Corlățean, care au transmis mesaje foarte puternice care îl vizează pe Iohannis și pe cei care s-au opus, prin diverse metode, sărbătoririi pe 4 iunie a.c.

Printre aceștia, la loc de frunte se află conducerea MAE care, conform fostului ministru de Externe, Corlățean, ar fi dat un ordin să nu se serbeze ziua la legațiile românești.

Șerban Nicolae a scris un text… ca o palmă cu adresă evidentă: ”ROMÂNIA - O NOUĂ VICTORIE ÎN PRIMUL RĂZBOI MONDIAL! - O nouă înfrângere usturătoare pentru anti-români!”.

Arătând cum Curtea Constituțională a constatat că ”este constituțional ca, în România, ziua de 4 Iunie să fie celebrată drept Ziua Tratatului de la Trianon”, senatorul consideră că ”e imposibil să înțelegi, la bunul-simț, cu ce ar deranja pe cineva această lege”.

”Cu excepția anti-românilor cu acte, a acelora cărora le pute orice victorie românească, orice manifestare de identitate și mândrie națională, niciun cetățean român nu poate să combată, în mod legitim, așa ceva!”, scrie Șerban Nicolae.

Senatorul spune direct: ”Poți să nu iubești, România, poți să-i disprețuiești pe români, poți să detești patriotismul românesc (pe care-l accepți, cu gudurături, altor nații!), dar nu poți să pretinzi că e ceva nefiresc într-o lege care nu declară război, nu instigă la ură și nu discriminează”.

”Tratatul de la Trianon a fost semnat de proaspăt înființatul stat Ungaria cu Puterile Aliate și Asociate, între care și România, tocmai pentru a pune capăt unui război, iar granița dintre România și Ungaria este aceeași, chiar și după o sută de ani!”, scrie în finalul scurtului dar incisivului mesaj, Șerban Nicolae.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

145
Tagurile:
CCR, Bogdan Aurescu, Ludovic Orban, Klaus Iohannis, Șerban Nicolae

Загрузка...
Codrin Stefanescu

Codrin îl face praf pe Ciolacu după reținerea lui „Portocală” - ”Este înfiorător!”

113
PSD – Ciolacu a votat o lege promovată chiar de către cei care au susținut acea ”Justiție” reprezentată de Mircea Negulescu

BUCUREȘTI, 16 iul – Sputnik. Probabil evenimentul cel mai semnificativ din Justiție a fost reținerea fostului procuror DNA Mircea Negulescu, în baza acțiunii întreprinse de Secția de Investigarea Infracțiunilor din Justiție.

Negulescu este acuzat de multe fapte grave, comportament abuziv, influențarea declarațiilor martorilor, participaţie improprie la inducerea în eroare a organelor judiciare sub modalitatea instigării în formă continuată, cercetare abuzivă etc.

Ei bine, cazul DNA Ploiești a fost dat în vileag datorită fraților Vlad și Andreea Cosma, fost, respectiv actual deputat PSD.

În aceste condiții, Codrin Ștefănescu, principal susținător al demersurilor celor doi frați, a reacționat dur față de noua politică a PSD, care nu mai pune accentul pe solidaritatea din partid, pe apărarea celor care au suferit din cauza abuzurilor unora ca ”Portocală”.

”Dacă Vlad și Andreea Cosma nu aveau curaj, nu știam nici azi de abuzurile de la DNA Ploiești!”, scrie Codrin într-un mesaj transmis azi noapte. ”Ei au arătat lumii întregi fata hâdă a unor torționari care au călcat în picioare oameni nevinovați! I-au măcelărit fără milă!”.

Fostul secretar general atrage atenția revoltat că ”medici, profesori, oameni de afaceri, simpli angajați în administrații” au fost ”zdrobiți împreună cu familiile lor!”.

”Șantaj, probe false, martori inexistenți, paradeală! Așa s-a făcut justiție în România!”, subliniază Codrin.

Iar dacă unii ”suferă și azi, alții au pierdut deja tot - inclusiv viața”, ei bine, Codrin Ștefănescu observă că ”PSD-ul condus de Ciolacu votează legea fără penali în funcții publice!”.

”Este înfiorător!”, conchide Codrin Ștefănescu. Într-adevăr, PSD a votat o lege promovată chiar de către cei care au susținut acea ”Justiție” reprezentată de Mircea Negulescu – și asta mult înainte ca asemenea abuzuri să fie aduse în instanță și pedepsite. O preocupare care pare că nu mai există pentru „noul” PSD – Ciolacu.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

113
Tagurile:
Mircea Negulescu, Marcel Ciolacu, Codrin Ștefănescu

Загрузка...