Marcel Ciolacu

PSD despre anticipate și o nouă majoritate în Parlament

193
Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a declarat astăzi că alegerile anticipate reprezintă o temă falsă, fără legătură cu dorințele românilor.

BUCUREȘTI, 15 ian - Sputnik, Marius Holdean. Marcel Ciolacu a făcut declarații pe temele cele mai fierbinți ale momentului la Adevărul live, unde a criticat atât activitatea Guvernului Orban, cât și dorința lui Iohannis și a PNL de a declanșa anticipate. Potrivit lui Ciolacu, anticipatele se impun doar în situație de criză politică, iar acum nu este o asemenea situație.

”Nu am niciun sondaj de opinie. Presupun că vom avea la începutul lunii februarie. Percepția publică nu o mai simt atât de încrâncenată. Trebuie să le mulțumim pentru asta şi celor de la PNL care, în 2 luni, au gestionat din punctul nostru de vedere foarte  prost, ca să fiu plastic, această guvernare, venind cu teme false.  Toate temele cu care se iese: alegeri anticipate, subvențiile partidelor nu au nici o treabă cu agenda cetățenilor”, a observat președintele interimar al PSD.

El a amintit că și PSD a făcut aceeași greșeală la un moment dat, detaşându-se de ce-şi dorește populația, și a spus că același lucru se întâmplă acum.

”Tema alegerilor anticipate e o temă falsă, nu se justifică şi nu din teama de a pierde pesediștii locuri în Parlament sau de a câștiga PNL. Sunt alegeri anul acesta. Alegeri anticipate faci într-un moment când e o criza politică evidentă. În acest moment, nu există o astfel de criză.  Nimeni nu trebuie să facă anticipate după  un moft sau după o agendă de partid. Alegerile anticipate sunt un instrument democratic în cazul în care nu se poate creiona un guvern sau nu se poate gestiona o criză politică de anvergură”, a mai arătat Marcel Ciolacu.

Mai mult, liderul PSD a cerut PNL să își asume această criză politică, dacă tot dorește să o declanșeze, spunând că PSD nu va declanșa această criză dintr-un motiv foarte simplu: ”nu asta e prioritatea românilor, funcționează Parlamentul, avem președinte, avem guvern şi alegeri peste câteva luni”.

Chiar și în cazul în care Guvernul Orban va cădea prin moțiune de cenzură, PSD nu va propune premier, dar îi poate face o nouă majoritate în Parlament:

”Dacă dăm jos Guvernul, sunt ferm că vom avea capacitatea şi de a crea o normă majoritate. Nu consider ca şi lider interimar al PSD că  este oportun ca PSD să vină cu o propunere de prim-ministru. Poate pentru unii e semn de slăbiciune, pentru alţii de maturitate politică. PSD nu trebuie să facă o propunere de premier, ținând cont de rezultatele de la alegerile trecute”, a adăugat Ciolacu.
193
Tagurile:
Parlament, PSD
Tematic
Firea nu candidează la șefia PSD, ci la Primăria Capitalei
Propunere șoc: George Maior, ”salvatorul” PSD
Confirmare: Acțiune oficială contra lui Iohannis, dar și palmă pentru unii lideri PSD!
Marcel Ciolacu, declarații după CEx PSD: data congresului și moțiunea de cenzură
Ciolacu se face de râs, se umilește și e de acord cele mai grave insulte la adresa PSD!
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă: ”Români, ieșiți din starea de frică! Timmermans cine ești tu, mă?!”

486
Diana Șoșoacă: ”Luptați, altfel vom muri sclavi într-o colonie! Închideți porcăriile de televizoare! Nu vă mai lăsați manipulați! Vezi un om care luptă toată ziua și tu crezi ce spune un dobitoc?!”

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Cu contul blocat principal de pe rețeaua Facebook blocat, Diana Șoșoacă nu cedează!

Politiciana-fenomen a găsit p metodă de a-și publica textele și excepționalele mesaje video, postând pe pagina soțului său, Silvestru Șoșoacă. Link aici.

Într-un mesaj fulminant filmat în timp ce se îndrepta spre Iași, Diana Șoșoacă a atacat în serie probleme actuale, a răspuns unor mesaje, i-a făcut praf pe cei care o atacă! Un material video care merită urmărit!

Redăm doar câteva fragmente.

Diana Șoșoacă se supără pe cei care îi cer să scoată lumea în stradă sau care o întreabă dacă să se iasă în stradă, de parcă ar cere voie. ”Eu am fost mereu în stradă! Voi unde ați fost, pe Facebook?! Dacă manifestați pașnic, e legal!”, spune senatoarea, ”Treziți-vă, luptați, altfel vom muri sclavi într-o colonie”.

”Unde sunteți acum, când este cel mai mare pericol pentru România!”, spune Diana Șoșoacă, subliniind că ”Nu este nicio conspirație, suntem sub asaltul neomarxiștilor globaliști. Uitați-vă cum au încercat să-l distrugă pe Trump. Apropo… NU au reușit!”

Senatoarea atrage atenția că sunt folosite televiziunile pentru a se crea panică și pentru a denigra pe cei care apără poporul român.

”Aceste televiziuni sunt plătite să inducă panică”, spune Diana Șoșoacă. ”Când se apucă unul să apere poporul român este denigrat imediat - sunt tot felul de nemernici care nu muncesc, nu fac altceva decât să denigreze, nu au meserie, nu au nimic!..”

În aceste condiții, Diana Șoșoacă spune clar: ”Încetați să mai ascultați prostiile lor, de ani de zile este manipulat poporul român”

”Am votat numai trădători la conducere”, spune Șoșoacă, care arată că, în loc să rezolve probleme oamenilor, să se dea bani pentru copii, se cumpără ”armament vechi de la ăștia cu care colaborăm noi”.

Problema minerilor o preocupă și o revoltă pe senatoare – ”Minele se închid, în timp ce Germania, Polonia prelungesc contactele de muncă ale minerilor. Noi de ce nu facem așa ceva? Pentru că apare Timmermans și dă comenzi în România? Timmermans – cine ești, tu, mă?!”.

Și, constată Diana Șoșoacă, ”apare PSD a doua zi și spune ”închidem minele””. Numai trădători, izbucnește Diana Șoșoacă.

Cât despre ”problema” zilei, mărțișoarele, Diana Șoșoacă spune clar: ”Dacă mai văd și prostia asta cu „nu cumpărați mărțișoare, deja e un atac mizerabil la tradițiile românești”.

486
Tagurile:
Frans Timmermans, Diana Șoșoacă

Загрузка...
George Soros, Founder and Chairman of the Open Society Foundation, waits for the start of a meeting at EU headquarters in Brussels on Thursday, April 27, 2017

Un nou partid ”marca Soros” în România - USR are concurență!

362
(reînnoit 09:30 27.02.2021)
Un alt ”cadou” al Occidentului, cu finanțare George Soros, care propune o agendă ”progresistp”, cu federalizare europeană

BUCUREȘTI, 27 feb – Sputnik. Cu toate că în România există foarte multe partide, cele mai multe dintre ele NU sunt băgate în seamă  de mass media – chiar dacă e vorba de grupări fondate de pe persoane cu notorietate.

Ei bine, azi, mai multe agenții, dar și câteva televiziuni naționale au dat știrea apariției unui nou partid, fondat de un tânăr complet necunoscut. Surprinzător pentru lumea extrem de mercantilă a presei, acestui necunoscut și partidului său i s-au alocat spații editoriale mari, deloc critice – prezentând până și așa zisa platformă.

De fapt, citind platforma îți dai seama ce se petrece – e vorba de o grupare aparținând unei mișcări progresistă internaționale. Și, dacă vei cerceta mai departe, de exemplu la cine a finanțat apariția mișcării internaționale, dat de nimeni altul decât de… George Soros!

Concret, fondarea mișcării Volt s-a făcut în 2017, în Luxemburg, iar principalii doi donatori la înființare au fost Open Society Initiative for Europe (adică Societatea Deschisă a lui Soros)  și un afacerist, Christian Oldendorff.

Deci, finanțare George Soros, pe față!

Conform propriilor declarații preluate pe larg de presa din România, ”Volt Europa a luat naștere ca răspuns la tendințele antidemocratice, iliberale și populiste care amenință valorile comune europene și cărora facțiunile politice existente nu au reușit să le ofere răspunsuri și alternative credibile”.

Astăzi, Volt este o mișcare ”cu mii de membri activi și simpatizanți în aproape fiecare colț al Europei”, fiind înregistrat în 14 țări europene: Anglia, Austria, Belgia, Bulgaria, Danemarca, Elveția, Franța, Germania, Italia, Luxemburg, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia.

Nu și în Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia… Vișegrad! Nici în catolic tradiționalistele  Irlanda sau Malta, mai greu de dedat la „progresisme”.

De notat că Volt a participat de alegeri în mai multe țări europene, ba chiar are și un europarlamentar, provenit din Germania!

Interesant este că, în țara noastră, Volt a apărut încă din 2017, fiind reprezentată ”printr-un grup de inițiativă alcătuit din cetățeni români care locuiesc în țară și în afara ei, precum și din cetățeni străini care au ales să trăiască în România”.

În privința țintelor noului partid susținut de Soros, aceste sunt evidente prin „cei șase piloni ai programului său politic”: 

”Statul inteligent, renașterea economică, echitatea socială, echilibrul global, cetățenia activă ți reforma UE”, mai precis federalizarea Europei. Sau, cum spune ei, ”o agendă progresistă, pragmatică și euro-federalistă”, Volt România definindu-se ca ”primul partid progresist paneuropean”.

Deci, o concurență pentru USR, principalul partid progresist din România – și principala atracție pentru tineretul ”pro-Occidental”. Iată că acum au o concurență!

Să nu omitem un aspect – pe pagina de deschidere a Volt Europa tronează steagul ”curcubeu” al comunității LGBTIQ etc.

Ca să știm ce ”mișcare” ne mai propune Europa: federalist și promotor al ”diversității”. Altfel spus, anti suveranitate și anti ceea ce considerăm ca fiind modul tradițional de gândire și comportament. De fapt, ce altceva ne putea trimite Occidentul?...

Volt Europa
© Screenshot / www.volteuropa.org
Volt Europa
362
Tagurile:
România, Soros, USR, Partid

Загрузка...