Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu, declarații după CEx PSD: data congresului și moțiunea de cenzură

218
(reînnoit 16:29 14.01.2020)
Președintele interimar al PSD Marcel Ciolacu a anunțat astăzi după CEx-ul PSD că partidul ar putea reveni la guvernare. Modalitatea? PSD e decis să depună moțiune de cenzură dacă Guvernul PNL își angajează răspunderea pe alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

BUCUREȘTI, 14 ian - Sputnik, Marius Holdean. Decizii capitale astăzi la ședința CEx a PSD, unde s-au luat hotărâri cu privire la data congresului și la depunerea moțiunii de cenzură.

"Nu cred că în acest moment PSD are creionat un program politic. Asta nu înseamnă că excludem să facem acest lucru PSD și viitoarea alianță nu poate creiona un program. Noi suntem minoritari în Parlament, de asta nu înțeleg de ce există această evitare a Parlamentului. Nu poți să nu depui o moțiune de cenzură indiferent de costuri, pe un lucru atât de ilegal. Nu subestimați capacitatea mea și a colegilor de a forma o nouă majoritate", a declarat Marcel Ciolacu.

Pe de altă parte, președintele interimar al PSD a anunțat de ce încă nu a fost decisă data la care va avea loc Congresul PSD pentru alegerea unei noi conduceri.

"Nu evit fixarea unui termen. Am explicat foarte clar care sunt pașii, la următorul CEx toți colegii vor veni cu propunerile de modificări de statut, iar la întâlnirea de la sfârșitul lunii cu primarii, cu președinții de organizații se vor discuta principiile și se va discuta data stabilirii congresului", a mai declarat Ciolacu.
218
Tagurile:
Moțiune de cenzură, congres, PSD, ședință CEx, Marcel Ciolacu
Tematic
Confirmare: Acțiune oficială contra lui Iohannis, dar și palmă pentru unii lideri PSD!
Sondajul care dă fiori PSD: PNL, în creștere după victoria lui Iohannis la prezidențiale
Ciolacu se face de râs, se umilește și e de acord cele mai grave insulte la adresa PSD!
Propunere șoc: George Maior, ”salvatorul” PSD
Firea nu candidează la șefia PSD, ci la Primăria Capitalei

Загрузка...