Europarlamentarul român Maria Grapini

Maria Grapini, europarlamentarul anului 2019

832
(reînnoit 15:01 31.12.2019)
Câțiva europarlamentari români s-au evidențiat în anul 2019 prin activitatea lor în apărarea intereselor României și merită apreciați ca atare, în timp ce alții fie și-au văzut de cumpărături și de viața privată, fie au atacat țara care i-a trimis la Bruxelles.

BUCUREȘTI, 31 dec - Sputnik, Daniela Porovăț. Pe primul loc în topul europarlamentarilor români care s-au remarcat prin activitatea lor pentru România se află Maria Grapini, care, prin intervențiile ei în Parlamentul European și prin alte activități și declarații publice, a fost mereu alături de interesele țării chiar și când acest lucru deranja Bruxelles-ul. Pentru activitatea ei susținută în apărarea României, Maria Grapini merită să fie desemnată Parlamentarul anului 2019.

Grapini nu a avut nici o ezitare să îi critice pe puternicii zilei, fie că era vorba de Donald Tusk, președintele Consiliului European, de Klaus Iohannis, președintele României, sau comisarii europeni care impuneau Bucureștiului dictate împotriva poporului român.

Chiar dacă are o activitate mai scurtă, fiind europarlamentar doar din mai 2019, Carmen Avram, cunoscuta  vedetă tv, s-a remarcat prin poziții patriotice și de susținere a intereselor țării pe care o reprezintă. Ea nu a uitat de lupta pentru salvarea pădurilor României, pe care o ducea și în televiziune, și a ridicat această problemă și în Parlamentul European.

De asemenea, Carmen Avram le-a luat apărarea agricultorilor români la Bruxelles, arătând jocurile de culise de la Bruxelles care ar putea lovi în interesele României.

Deși nu mai sunt europarlamentari din mai 2019, Norica Nicolai și Renate Weber merită menționate pentru activitatea lor la Bruxelles care a fost remarcabilă în privința apărării drepturilor omului și ale respectării independenței justiției în momente în care sistemul judiciar era încălecat de statul paralel și folosit murdar în lupta politică.

Cele două personalități și-au folosit mandatul de europarlamentar pentru a atrage atenția asupra abuzurilor din justiție și asupra deposedării României de suveranitatea sa, vocile lor puternice făcându-se auzite în numeroase ocazii la dezbaterile din Parlamentul European.

832
Tagurile:
Parlamentul, Maria Grapini
Tematic
Grapini, dezvăluiri incendiare despre pedofilii și evaziunea fiscală a Olandei
Curajul lui Grapini! Îi sfidează pe americani și face o conferință la Bruxelles cu Huawei!
Maria Grapini, cel mai puternic mesaj adresat Europei despre Revoluție
Maria Grapini, sfat pentru Dăncilă: să nu meargă la evenimentul electoral al lui Iohannis
Maria Grapini acuză: România ”a devenit furnizor de copii traficați” pentru Vest
Codrin Ștefănescu

Codrin și Iosefina denunță ce face PSD-Ciolacu

10
(reînnoit 08:07 27.10.2020)
Doi oameni care nu tac – și care scot la iveală atitudinea cu totul ciudată și nefirească a liderilor social democrați

BUCUREȘTI, 27 oct – Sputnik. Ceea ce s-a petrecut la alegerile pentru primăria Capitalei a avut un final neașteptat: în ciuda protestelor, a probelor privind ilegalitățile, PSD a pus brusc… ”batista pe țambal”! Așa că Nicușor Dan a fost declarat primar!

De ce a tăcut PSD? Ce s-a ales de contestațiile PSD?!

”PSD Ciolacu mimează că face opoziție!”, acuză Codrin Ștefănescu. ”Mimează că face contestații pentru alegerile din capitală”.

Codrin extinde observațiile acuzatoare: PSD ”mimează că se opune restricțiilor absolut idioate impuse de guvern - mimează îngrijorarea fată de încălcarea tuturor drepturilor și libertăților”.

”Mimează până și revolta pentru amânarea alegerilor”, consemnează Codrin și ultimul scandal din Parlament. ”Totul e doar teatru ieftin și grotesc! Dar câtă tăcere și frică în PSD! Nimeni nu spune nici “miau”!”

Și cunoscuta Iosefina Pascal, unul dintre cei mai de succes vloggeri, acuză schimbarea atitudinii PSD.

”Deci, PSD a făcut joc de glezne în cazul contestațiilor împotriva lui Mucușor, depunându-le după termen?”, scrie Iosefina Pascal.

”Bun, doar nu vor să deranjeze sistemul, STS-ul și Parlamentul Meu”, scrie ironic Iosefina Pascal.

10
Tagurile:
Codrin Ștefănescu

Загрузка...
Nicușor Dan

Nicușor Dan, validat definitiv ca primar al Capitalei

91
(reînnoit 15:40 26.10.2020)
Curtea de Apel București a respins cele 52 de contestații depuse împotriva validării lui Nicușor Dan ca Primar General al Capitalei.

BUCUREȘTI, 26 oct - Sputnik. Alegerea lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei a fost validată definitiv după ce Curtea de Apel București a invalidat contestațiile depuse împotriva câștigătorului alegerilor pe Capitală.

Decizia Curții de Apel a fost luată pe motiv că apelurile au fost depuse mai  târziu decât era termenul legal.

Primarul ales al Capitalei anunța săptămâna trecută că preluarea mandatului său va mai întârzia cel puţin o săptămână, după ce au fost făcute 52 de apeluri în instanță, dar a afirmat că cele 52 de contestații sunt copiate una după alta și că cei care au depus apelurile sunt foști sau actuali consilieri PSD.

91
Tagurile:
București, Nicușor Dan
Tematic
Nicușor Dan, despre locurile din București cu potențial de infectare
Nicușor Dan, scos în față în scandalul ”Spălarea Banilor”!
Nicușor Dan, vești rele pentru bucureșteni: înghețăm în case?

Загрузка...