Victor Ponta

Adio, Ponta! Greii Pro România s-ar putea reîntoarce la PSD

1934
Pro România ar putea rămâne fără liderii care au adus voturi la europarlamentare. Mihai Tudose, deja demisionat, Mihai Neacșu și Adrian Țuțuianu ar putea să revină în PSD, anunță Radu Tudor, care îl menționează și pe Sorin Grindeanu în categoria viitorilor pesediști.

BUCUREȘTI, 2 dec - Sputnik, Marius Holdean. Radu Tudor anunță pe blogul său o mișcare politică interesantă: ”noul tandem de la vârful PSD – Marcel Ciolacu, președinte interimar și Paul Stanescu, secretar general – ar dori să redeschidă porțile partidului pentru foști lideri care au plecat în perioada Dragnea-Dăncilă”.

Radu Tudor îi include aici pe foștii premieri Mihai Tudose și Sorin Grindeanu, pe fostul secretar general Marian Neacșu și pe fostul vicepreședinte Adrian Țuțuianu. Doar că trei dintre aceștia au constituit coloana vertebrală a Pro România la alegerile europarlamentare, făcând posibilă trecerea pragului electoral. Mihai Tudose, care și-a anunțat deja demisia, l-a avertizat de altfel pe Ponta recent că, dacă tot își dorește plecarea sa din partid, aceasta o să se întâmple cu consecințe dramatice pentru viitorul Pro România care nu o să mai facă pragul la următoarele alegeri!

Radu Tudor spune că această echipă ar putea reprezenta noul centru de putere în PSD începând cu 1 ianuarie 2020 și va pregăti congresul din luna martie, când se va alege o nouă conducere legitimă. Tudor salută această perspectivă sperând că astfel PSD va deveni mai bine poziționat în PES și în alte instituții europene și sugerează PSD să îl readucă la vârful partidului și pe Ioan Mircea Pașcu.

1934
Tagurile:
Victor Ponta, PSD, Pro România
Tematic
Încep demisiile din PSD: un fost ministru a părăsit partidul
Ponta l-a respins iar pe Orban: ”Uite că NU votam!”. Primele REPRESALII contra unui coleg!
Unii din Pro România votează Guvernul Orban: declarațiile lui Tudose - reacția lui Ponta
Război total în Pro România: Tudose îi cere demisa lui Ponta
Victor Ponta îndeamnă la vot ”chiar dacă nu suntem mulţumiţi de niciunul dintre candidaţi”
Pericol maxim pentru Ponta: Ciolacu îi vrea înapoi pe cei plecați la Pro România
”Unde e șobolanul partidului?” După 7 ore de dispute, PSD a găsit soluția salvatoare!
Teodorovici, fulminant: ”O juntă a preluat PSD, NU voi fi garantul unor cămătari politici”

Загрузка...