Ingrid Mocanu

Ingrid Mocanu sare la Tăriceanu - război total: ”Duduie e mă-ta, băi penalule imun!”

12889
(reînnoit 07:19 28.11.2019)
”Băi, penalule imun! Te-a scăpat Dragnea și compania și pentru că ți-ai negociat prin păduri libertatea, trădând tot ce mișcă în jurul tău”

BUCUREȘTI, 28 nov -  Sputnik, Evan Răutu. Ieri, după o intervenție critică a avocatei Ingrid Mocanu, Călin Popescu Tăriceanu a ripostat dur, printr-o postare pe Facebook. 

”Aflu că o duduie înțepată și pe deasupra avocată, care a stat ani de zile mai mult în boxa acuzaților decât în barou, nu mai are loc de mine și îmi pune în cârcă desființarea Secției Speciale. Adică exact cea pentru care m-am luptat din greu, condiționând sprijinul pentru noul guvern de păstrarea ei”, a scris Tăriceanu.

Președintele ALDE o numește pe Ingrid Mocanu ”înțepată” și spune că dacă el nu s-ar fi ”luptat ani de-a rândul cu statul paralel”, avocata ”nu ar mai fi scăpat, poate, fără cei patru ani cu executare din dosarul ANRP”.

”Dacă azi, duduie, ești achitată, liberă, ferice și prestezi în voie pe Facebook, e poate și pentru că oameni ca mine au avut curaj și au denunțat permanent sistemul ticălos din justiție, în care condamnările se făceau pe bază de bilețele de la servicii și pe alte considerente”, a scris Tăriceanu pe Facebook, completând ”Nu mă aștept la recunoștință, doar la un pic de bun simț!...”.

 

Replica cunoscutei avocate a venit imediat, cu unprim comentariu la postarea lui Tăriceanu: ”Duduie e mă-ta, băi penalule imun care ți-ai negociat libertatea pe suferințele unor oameni nevinovați!”.

Dar a fost doar un început, pentru că replica adevărată a apărut în această noapte… și e dură de tot! Iată, de exemplu, primul pasaj:

”Băi, penalule imun! Știi de ce nu ești tu la pușcărie? Pentru că te-a scăpat Dragnea și compania și pentru că ți-ai negociat prin păduri libertatea, trădând tot ce mișcă în jurul tău. Nu îți mai dă voie Pădurea să te mai iei de nimeni altcineva decât de mine?”

Apoi Ingrid Mocanu îl ia cu argumente pe Tăriceanu: ”Știi, mă, de ce am avut eu și alți nevinovați ”dosare ANRP”? Alea de care nu ”m-ai scăpat” tu, că erai prea ocupat să te vinzi pentru tine?”

”Pentru că TU și Macovei ați vrut să vă umflați buzunarele vouă și prietenilor voștri, deși avizele de la Ministerele Justiției și Finanțe nu au fost favorabile pe legea care a dus oameni nevinovați prin pușcării”, acuză Ingrid Mocanu, completând ”Voi trebuia să înfundați pușcăria pe viață, băi trădător fără glorie!”.

Dar, scrie Ingrid – ”Tu încă mai ai șanse”. Avocata trage încă o rafală, apropo de imunitatea cu care a scăpat Tăriceanu de probleme.

”Ai ”luptat” tu? Cum? Stând în genunchi la Dragnea să nu te dea pe mâna procurorilor pentru meleoanele pentru care Boureanu și Vlădescu vor înfunda pușcăria?”, scrie Ingrid Mocanu, finalizând apoteotic: ”Marș la lada de gunoi a istoriei, meschin fără scrupule!”.

12889
Tagurile:
Calin Popescu Tăriceanu, Ingrid Mocanu
Tematic
Dreptatea a triumfat, ”Sistemul” a pierdut! Ingrid Mocanu, victorie după o lungă bătălie!
Ingrid Mocanu, despre Diaspora: ”Nu m-ar deranja dacă nu ar fi autosuficiență și aroganță”
Ingrid Mocanu, date uluitoare: provocare pentru Ana Birchall și Lia Savonea
Ingrid Mocanu confirmă o informație șoc despre Iohannis! Îl face praf!
Ingrid Mocanu intervine în dispariția candidatului Ninel Peia! Reacție totală a soției!
Diana Șoșoacă

Diana Șoșoacă: ”Un NU categoric Tratatului militar România-Ucraina! Vom fi carne de tun!”

82
Senatoarea Diana Șoșoacă s-a opus în plenul Senatului Tratatului militar România-Ucraina, scoțând în evidență aspecte care NU se spun românilor

BUCUREȘTI, 23 iun – Sputnik. Senatoarea independentă Diana Șoșoacă a avut o nouă intervenție fulminantă în plenul Senatului, de data aceasta cu privire la Tratatul militar România-Ucraina!

”Vom fi carne de tun!”, spune senatoarea, declarând că un asemenea demers oficial al României este ”Inacceptabil” și, ca atare, ea spune ”Un NU categoric!”.

Argumentele senatoarei vin dintr-o analiză atentă – atât a Tratatului, cât mai ales a contextului geopolitic. De reținut că datele prezentate de Diana Șoșoacă NU sunt arătate românilor, cărora li se spune doar că înțelegerea cu Ucraina nu are conotații periculoase, că nu ne poate împinge în vreun conflict.

Senatoarea atrage atenția că ”Aparent avem de-a face cu o înțelegere inofensivă între două state vecine - în realitate, acest acord, care se încearcă a se încheia de vreo 20 de ani, nu știu cine apucat acum, are o bătaie mult mai lungă”.

”E clar că România care este stat NATO nu are vreun motiv să încheie cu un acord de non combat cu Ucraina pentru că, nu știu dacă vă aduceți aminte, dar una dintre condițiile pe care a trebuit să le îndeplinim la intrarea noastră în NATO a fost să avem tratate de bună vecinătate cu toate statele vecine, deci cu Ucraina avem tratat de buna vecinătate”, a declarat senatoarea.

În aceste condiții, Diana Șoșoacă subliniază că noul acord pe care îl discutăm acum ”are un alt sens”.

”Ucraina nu ne poate garanta nicio susținere în cazul în care România ar fi atacată de un atacată de un stat inamic – un caz ipotetic, evident”, spune senatoarea, arătând că, în schimb, ”noi garantăm Ucrainei susținerea militară a României în situația în care acest stat ar fi atacat”.

Și acum vine întrebarea cheie: ”Oare cine ar putea ataca Ucraina? În nici un caz un stat NATO. Prin eliminare, cine ar rămâne? Federația Rusă care, întâmplător, are și tratat de susținere cu China - deci, cele pe cele două mari puteri din cele trei din lume!”.

Diana Șoșoacă atrage atenția că România intră prin acest într-o situație deja tensionată, pe care ea o descrie ca fiind un dublu litigiu – după alipirea Crimeii (momentul în care Moscova a decis anexarea Crimeii”, cum spune senatoarea) – ”și mai aducem aminte că în urmă cu o lună a declanșat un a declanșat un conflict cu Federația Rusă”.

Deci, în cazul unui conflict în care România ar interveni ”noi în acest moment suntem carne de tun!”.

”Nici nu vreau să îmi închipui ce se întâmplă în cazul în care Ucraina ar fi atacată de Rusia iar noi am fi obligați să ne luptăm cu Rusia! Până ajunge NATO aici cred că ne spulbera de pe fața pământului”, spune senatoarea, conchizând ferm - ”consider că ar trebui să ne mai gândim la semnarea acestui Tratat, având în vedere situația geopolitică din acest moment”.
82
Tagurile:
militar, tratat, România, Ucraina, Diana Șoșoacă
Tematic
Diana Șoșoacă sparge toate tiparele – o apariție de ”gradul 9”!
Situație scandaloasă în România - Diana Șoșoacă intervine! MECI de MECI!
Diana Șoșoacă, acțiune la nivel internațional – MODEL pentru Europa!
Șoșoacă: ”Servicii secrete EXTERNE îl impun pe Arafat – mâinile lui sunt pline de sânge!”

Загрузка...
Daniel Zamfir

Daniel Zamfir denunță o nouă ”cedare de SUVERANITATE” către străini

123
(reînnoit 07:57 23.06.2021)
O veste gravă vine de la Parlament – una dintre cele mai controversate legi, care ”permite  vânzarea necondiționată” către străini a trecut tacit! Cine e vinovat

BUCUREȘTI, 23 iul – Sputnik. Senatorul Daniel Zamfir face un anunț grav: în Senat s-a dat curs ”încă unei cedări de SUVERANITATE”.

Senatorul PSD arată că ieri Senatul a luat act că Legea privind vânzarea terenurilor agricole ”a trecut tacit”. Acuzația este gravă – și o vizează pe una dintre cele mai puternice și controversate figuri din PNL, Iulia Scântei.

”Printr-o manevră deja patentată, servitoarea de serviciu, Iulia Scântei, președinta Comisiei Juridice, a refuzat să dezbată în Comisia Juridică legea, deși comisia de agricultură, comisie co-raportoare, respinsese modificările care permiteau vânzarea necondiționata străinilor”, scrie Zamfir.

De fapt, aici este și cheia – articolele care vizează ”vânzarea necondiționată” a terenurilor agricole – România fiind o campioană la acest capitol, după cum menționează mass media.

Zamfir o acuză pe Iulia Scântei că ”acolo unde nu i se repartizează pentru raport proiecte de lege, solicită  Comisia Juridică să fie co-raportoare” și astfel, ”dacă vreun proiect, unde au ei interese, primește un raport negativ - cum e cazul acestei legi – Comisia Juridică nu o mai dezbate ca să treacă tacit în forma  inițiatorului”.

”Notărița milionară, abonată la contractele cu Statul,  continua agresiv să impună interese contrare românilor, în timp ce averea îi creste substanțial în timpul mandatului de senator”, acuză Zamfir, citând presa ieșeană, plină de informații despre senatoarea Iulia Scântei.

Precizăm că, în cazul proiectului legislativ la care se referă Daniel Zamfir, Camera Deputaților este decizională. Dar, așa cum ne amintim, Iohannis și PNL au făcut mare caz de legi care au trecut ”tacit” prin prima cameră sesizată. Acum tac. Oare de ce?

123
Tagurile:
Suveranitate, Daniel Zamfir

Загрузка...