Pensii și salarii 2020: Orban, mutare decisivă astăzi

1401
Premierul României a anunțat că proiectul de buget va fi finalizat de Ministerul Finanțelor, iar forma sub care va fi înaintată rectificarea bugetară Guvernului va fi stabilită în urma unor discuții.

BUCUREȘTI, 25 nov – Sputnik, Georgiana Arsene. Ludovic Orban a mai afirmat că rectificarea pe care Executivul o va face va spune adevărul despre starea în care se află bugetul.

Totul urmează să se întâmple astăzi, a mai precizat premierul României. Ministrul Finanțelor va avea o discuție cu fiecare ministru.

”În mod evident, în urma acestor discuții, voi avea eu o discuție cu ministrul Finanțelor pentru a stabili forma care va fi înaintată spre adoptare Guvernului de rectificare bugetară”, a spus Orban.

Întrebat ce așteptări pot avea românii cu privire la rectificarea bugetară, liderul liberal a răspuns că la tot ceea ce nu a făcut PSD-ul, prin intermediul bugetului construit pe bani falși.

”În primul rând, prin această rectificare, vom spune adevărul despre starea bugetului în momentul de față”, a explicat Orban.

Florin Cîțu, ministrul Finanțelor, a declarat, joi, că are soluții ca să diminueze deficitul bugetar și a dat asigurări că bugetul pentru 2020 va respecta legislația care prevede creșterile de pensii și salarii.

Acesta a mai precizat că rectificarea bugetară aferentă anului în curs va fi realizată în ultima săptămână din luna noiembrie, pe un deficit de 4%.

1401
Tagurile:
Ludovic Orban, Salarii, Pensii
Tematic
Salariile profesorilor: sindicatele, anunț important după întâlnirea cu Orban
Corlățean, decizie oficială: ”Orban convocat, acuzația de trădare s-ar putea justifica”
Ludovic Orban a luat din nou lumină de la americani
Orban, îngrijorat de devalorizarea leului. Ce vrea să facă
Savaliuc, mesaj fulminant, acțiune în forță contra lui Orban – oficială! - implică și SRI!

Загрузка...