Victor Ciutacu

Victor Ciutacu, reacția serii după vot:”Hai siktir cu propaganda, o blasfemie nerușinată”

16826
”Orice plătitor de taxe și impozite din țară e perfect îndreptățit să comenteze sau să bombăne, indiferent dacă a votat sau nu”.

BUCUREȘTI, 24 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscutul jurnalist Victor Ciutacu a avut o reacție… specifică: directă, concretă, la subiect! El și-a împărțit ”micro-analiza” în câteva idei principale:

Prima, despre controversata ”Diaspora”:

”Secțiile alea multe de votare din străinătate au fost făcute și funcționează pe banii reținuți din veniturile celor din țară; care votează, pe banii lor, o zi, nu trei, ca boierii”, scrie Ciutacu, punctând ”Orice plătitor de taxe și impozite din țară e perfect îndreptățit să comenteze sau să bombăne, indiferent dacă a votat sau nu”.

Dreptul nu e obligație, punctează Ciutacu – ”așa că hai siktir cu propaganda!”.

”În tot anturajul nostru, deloc mic, am identificat fix 3 (votanți) ai robotului de bucătărie; unul dintre ei e primar liberal”, spune jurnalistul, concluzionând ironic ”Cred că nu frecventăm noi un mediu corespunzător politic”.

În fine, ideea de ”cădere a comunismului” asociată cu alegerea lui Iohannis este privită critic de experimentatul jurnalist: ”A face o comparație între votul de azi și revoluția din decembrie 89 e o blasfemie nerușinată”

”Mai e puțin și se termină ziua (mai nou, perioada) în care democrația egalizează geniile, tembelii, oamenii normali/decenți și scursurile societății”, a conchis Ciutacu în postarea sa de pe Facebook.
16826
Tagurile:
Victor Ciutacu, vot, Rezultate alegeri, Alegeri prezidențiale
Тема:
Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
Tematic
Victor Ponta îndeamnă la vot ”chiar dacă nu suntem mulţumiţi de niciunul dintre candidaţi”
EXIT POLL la alegerile prezidenţiale 2019, ora 18.30: punctul de cotitură
Mircea Badea a șocat – cum s-a dus la vot și pentru ce a votat!
Ludovic Orban

Fost premier: ”M-am săturat de acest MĂSCĂRICI mincinos și ticălos, trebuie oprit!”

89
”Absolut normal că nimeni nu te mai crede - nimeni nu mai respectă indicațiile tale mincinoase! Chiar nu înțelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât șoriciul?”.

BUCUREȘTI, 13 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Astăzi va avea loc dezbaterea finală și votul la Senat pe legea privind carantina şi izolarea. Premierul Orban nu s-a abținut și, în ciuda protestelor și a declarațiilor critice ale Opoziției, a spus că senatorii dezbat, de fapt, nu proiectul Guvernului ci… varianta adoptată de Camera Deputaţilor, modificată de ”majoritatea PSD-Pro România-ALDE”.

”Practic, Cazanciuc critică colegii lui din partid”, a declarat Orban la B1TV, ”este legea care a fost dezbătută în Camera Deputaţilor, pe care şi-a pus amprenta majoritatea din Camera Deputaţilor, majoritatea PSD -Pro România –ALDE”

Imediat, o reacție violentă a venit de la fostul premier Victor Ponta: ”M-am săturat de acest MĂSCARICI mincinos și ticălos - și cred că s-au săturat toți românii!!!”.

”Lucovid - Impostor nesimțit!”, scrie Ponta, transmițându-i lui Orban să intre site-ul Camerei Deputaților – ”o să vezi că Legea ta penibilă și idioată a fost votată de PSD și PNL (fără să o citească cineva) - deputații PRO România au votat ÎMPOTRIVA (iar ALDE nu mai există în Cameră, impostorule)!!!

Victor Ponta îi spune direct lui Orban: ”Când minți și aberezi non stop și cu atâta nesimțire nu ai cum să conduci România în momente atât de dificile!!!”.

”Absolut normal că nimeni nu te mai crede - nimeni nu mai respectă indicațiile tale mincinoase!”, îi spune Ponta, ”Chiar nu înțelegi? Sau obrazul tău este mai gros decât șoriciul?”.

Concluzia fostului premier este la fel de dură: ”Acest măscărici sinistru trebuie oprit!”

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

89
Tagurile:
Ludovic Orban, Victor Ponta

Загрузка...
Carmen Avram

Carmen Avram anunță cea mai grea înfrângere pentru Iohannis și Orban cei doi tac mâlc!

579
Ce vor face Orban și Iohannis? Vor tăcea mai departe asupra subiectului – sau vor da vina pe guvernarea PSD – Dăncilă?!

BUCUREȘTI, 13 iul – Sputnik, Dragoș Dumitriu. În ciuda cifrelor prezentate de analiști și de Opoziție privind datele economice și mai ales îndatorarea, reprezentanții Guvernului afirmă că totul merge bine, iar Florin Cîțu pare pur și simplu entuziasmat!

Președintele Iohannis, cel care asigură susținerea Guvernului și îl girează în fața electoratului nu pierde nici un prilej pentru a felicita guvernul pentru ceea ce face, trecând peste toate gafele și mai ales ignorând orice critică, ba chiar și cifrele venite din Europa.

Dar, din păcate un fapt NU îl pot contrazice și Iohannis și Orban – și atunci îl ignoră, tăcând mâlc în privința lui: zona euro, obiectiv prioritar al României, nerealizat de România… dar de care se apropie Bulgaria!

Ori, acest fapt îl aruncă în față Carmen Avram, reputată realizatorare TV devenită europarlamentar.  

”E oficial: Bulgaria e în anticamera zonei euro - a fost admisă (alături de Croația) în mecanismul european al ratei de schimb”, arată Carmen Avram, explicând că ”moneda bulgară va fi acum „conectată” la euro, la rata de 1 euro= 1.95583 leva, în pregătirea aderării”.

Altfel spus, ”în doi ani, Bulgaria ne va lăsa definitiv în urmă, trecând la euro”.

Ceea ce ascund Iohannis și Orban este că în timp ce Bulgaria obține un asemenea succes, ”România nu îndeplinește niciuna dintre cele 4 condiții pentru a face pasul”.

”Nu cred ca i-ați auzit vreodată pe bulgari bârfindu-și patria prin Europa și prin ziarele ei și nici nu i-ați văzut pe liderii de la Sofia să creeze haos, doar ca să stăpânească ei, de unii singuri, țara până la sfârșitul timpurilor”, scrie Carmen Avram.

Iar marea problemă, pe care PNL și cei care se declară ”anti-PSD” o ignoră, este următoarea, perfect spusă de Carmen Avram:

”Nicio națiune n-a crescut vreodată în haos, scandal și lipsă de patriotism”, scrie Carmen Avram, punctând final: ”Când o să înțelegem asta, o să-i ajungem din urmă pe bulgari”.

Oare ce vor face Orban și Iohannis? Vor tăcea mâlc asupra subiectului – sau vor da vina pe guvernarea PSD – Dăncilă… asta chiar după ce Banca Mondială a evidențiat realizările economice ale respectivului cabinet?!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

579
Tagurile:
PSD, Moneda Euro, Zona euro, Bulgaria, Klaus Iohannis, Carmen Avram

Загрузка...