Viorica Dăncilă

Alertă: ”Pentru l-am chemat pe Iohannis la dezbatere, sunt amenințată cu procurorii!”

535
(reînnoit 19:18 14.11.2019)
Ieșire de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă – a fost amenințată cu chemarea la DNA după ce a insistat cu dezbaterea!

BUCUREȘTI, 14 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Pentru că am îndrăznit să-l chem pe Iohannis la o dezbatere, sunt amenințată cu procurorii!”, a declarat acum puțin timp Viorica Dăncilă.

Este vorbea de o declarație extrem de dură în acest sens a lui Rareș Bogdan, pe care Dăncilă îl numește ”purtătorul de cuvânt al lui Iohannis”.

Într-o postare incendiară, Rareș Bogdan a scris: ”Alo, DNA? (…)  Guvernul Dăncilă a fost un criminal! (…)  Dezbatere vrea? Să se pregătească de dezbatere cu procurorii!!!”.

”L-ați văzut pe Rareș Bogdan?”, întreabă Dăncilă. ” Ce să înţeleg?! Că, aşa cum i s-a întâmplat lui Victor Ponta, când a candidat în 2014 împotriva lui Klaus Iohannis, şi așa cum i s-a întâmplat lui Dan Barna, care spera să ajungă în turul doi și a avut dosar penal, acelaşi lucru trebuie să i se întâmple şi Vioricăi Dăncilă?

Sunt foarte multe coincidențe, atrage atenția Dăncilă. ”Foarte multe lucruri care sunt nefirești într-un stat membru al Uniunii Europene”.

”Ne îndreptăm spre un monopol de putere pe care îl vrea președintele Iohannis, la 30 de ani de la căderea comunismului, vedem un preşedinte dictator, care vrea să aibă puterea și să o folosească împotriva celor care nu acceptă să meargă pe drumul pe care îl creionează el sau nu acceptă să facă ceea ce i se ordonă”, a declarat Viorica Dăncilă.

Viorica Dăncilă spune clar – ”nu am o problemă în a discuta cu procurorii, nu am absolut nimic de ascuns!”

Dar, spune Dăncilă, ”modul în care se procedează este unul care nu trebuie acceptat de niciun român - ne îndreptăm spre o dictatură!”.

535
Tagurile:
DNA, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă
Tematic
Viorica Dăncilă, reacție imediată după explicațiile lui Iohannis. Îi dă o adevărată lecție
Viorica Dăncilă, victorie totală după ședința CExN – și atac general la Iohannis!
Viorica Dăncilă l-a zdrobit în direct pe Iohannis – argumente totale, fără replică!
Replică de ultimă oră a Vioricăi Dăncilă: îl face praf pe Iohannis, punct câștigat - Video
Partidul Socialiștilor o votează pe Viorica Dăncilă
Гороскоп

Horoscopul primăverii 2021: Ce surprize au pregătit astrele

75
(reînnoit 16:19 18.04.2021)
Primavara 2021 reprezintă un nou început într-un an cu totul special – anul schimbărilor. Ce ne pregătesc astrele în această perioadă am aflat de la astrologul Cristina Oxentii.
Horoscopul primăverii 2021: Ce surprize au pregătit astrele

Primăvara anului 2021 se anunță mai liniștită din punct de vedere astral - o veste îmbucurătoare, având în vedere că ultima perioadă a fost zbuciumată și plină de provocări.

Din punct de vedere social, din data de 19 aprilie curent, oamenii vor simți un comfort psihologic deosebit – o lumină la capătul tunelului, susține astrologul Cristina Oxentii.

"Soarele face ingresia în Taur, iar atmosfera se degajează, va fi mult mai liniștit, iar oamenii vor putea savura din micile plăceri. Ne vom bucura de natură și vom aprecia și mai mult relațiile de familie", a declarat pentru Sputnik Cristina Oxentii.

Potrivit astrologului, în data de 24 aprilei, planeta Mercur va face o conjuncție cu Uranus, astfel se preconizează o perioadă bună pentru dezvoltarea noilor idei, comunicare și stabilirea relațiilor de afaceri.

75
Tagurile:
Horoscop

Загрузка...
Alegeri parlamentare 2020 în România

Cine ar câștiga alegerile anticipate în România

757
(reînnoit 15:47 18.04.2021)
În caz de anticipate, PSD și AUR ar face majoritatea de peste 50 la sută, a afirmat președintele Consiliului Național al PSD Vasile Dîncuю

BUCUREȘTI, 18 apr – Sputnik. Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, spune că în cazul în care s-ar ajunge la alegeri anticipate, atunci PSD și partidele din opoziție ar ajunge la peste 50 la sută, așadar ar putea da Guvernul.

”Dacă ar avea loc alegeri duminica viitoare, PSD împreună cu opoziția și cu independenții ar avea peste 50%, deci ar face majoritate. Statistic vorbind, PSD și AUR ar avea majoritatea. Asta statistic vorbind, pentru că în practică nu s-a discutat nimic. În acest moment, USR-PLUS și AUR se află la o oarecare egalitate. Am văzut statistici cu AUR la 15%, în timp ce USR ar avea 14%, dar cifrele fluctuează”, a comentat Vasile Dîncu evoluția opțiunilor politice ale românilor.

Tot Dîncu spune că PSD s-ar afla la un scor între 33-35%, și că PNL este la limita de 24-25%., dar, observă el, când mai este și câte un scandal la guvernare, scad și mai mult, doar că după ce se stinge un scandal revin la procentul de dinainte.

757
Tagurile:
România, Alegeri anticipate
Tematic
Sondaj de ultimă oră: scade COALIȚIA, face loc unui nou PARTID
Sondaj: peste 73 la sută din ruși susțin blocarea Twitter
Sondaj: Încearcă partidele și grupurile de interese să o blocheze pe Diana Șoșoacă?

Загрузка...
Сотрудник лаборатории Научно-исследовательского института скорой помощи имени Н. В. Склифосовского во время проверки биоматериала на наличие новой коронавирусной инфекции.

„Covid-19 este o oportunitate pentru oligarhia globalistă” - VIDEO

0
(reînnoit 18:48 18.04.2021)
Pandemia de Covid-19 a limitat libertățile publice și individuale peste tot pe planetă pe motiv că trebuie oprită circulația virusului. Într-un interviu pentru Sputnik, intelectualul francez Pierre-Yves Rougeyron consideră că e un avantaj pentru „hiperclasa globalistă”.

BUCUREŞTI, 18 apr – Sputnik. „Covidul a permis o întoarcere [a clasei] oligarhice după o lungă perioadă de reapropriere democratică în Occident”, a spus, la microfonul Sputnik France, intelectualul francez Pierre-Yves Rougeyron, jurist și specialist în inteligență economică.

Potrivit acestuia, această „clasă socială de «câștigători» în grad foarte mare ai globalizării” este hotărâtă să „își dezvolte interesele” și „să-și mențină privilegiile”. Aceasta se va întâmpla prin utilizarea epidemiei ca „instrument de guvernare”. „O oportunitate” obţinută prin frică și „menținerea populației într-o stare de groază”.

Editorul dezvoltă ideile eseistului Antonio Furone, autorul cărţii „Oligarchy, crises and folie des grandeurs” („Oligarhia, crizele și megalomania”) (ed. Jean-Cyrille Godefroy). Potrivit acestuia, un „trio” funcționează în această criză: „restricții privind libertățile, anihilarea statului și înrobire prin datorii”. Suficiente elemente pentru a reduce la tăcere „vocea democratică și antioligarhică a unei părți a populației”, întruchipată, înainte de criza epidemică, de „mișcări calificate drept populiste”, precum mişcarea „vestelor galbene” din Franța.

Interlocutorul interviului prezice că aceste două viziuni și sociologii opuse se vor „ciocni”, deoarece, „pentru ca unii să aibă privilegii, alții trebuie să-și strângă cureaua”. „Acest lucru nu se va întâmpla fără tensiuni”, a adăugat Rougeyron.

0
Tagurile:
Oligarhie, COVID-19
Tematic
Mai mult de 3 milioane de decese asociate cu Covid 19
Războiul din sănătate: spitalele Covid au rămas fără bani, bugetul ATI tăiat cu 65 la sută
Voiculescu aruncă NUCLEARA: Morții de COVID-19 - raportați greșit

Загрузка...