Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici îl umilește pe Klaus Iohannis! Scurt și la obiect!

433
(reînnoit 07:58 14.11.2019)
”Singurele lucruri despre care vorbești, singurele cu care te lauzi sau singurele pe care le critici sunt cele pe care le-a făcut sau nu le-a făcut PSD și nu cele pe care tu ar fi trebuit să le faci”

BUCUREȘTI, 14 nov - Sputnik, Evan Răutu. ”5 ani de ABSENȚĂ, NEPĂSARE și EȘEC” – cu aceste cuvinte definește Eugen Teodorovici mandatul lui Klaus Iohannis.

”Când alegătorii te cunosc doar din câteva discursuri sforăitoare, din scurtele dar obositoarele campanii electorale și din vacanțele la munte sau la mare, se cheamă ABSENȚĂ, nu-i așa?”, îi aruncă în față fostul șef al Finanțelor lui Iohannis.

Eugen Teodorovici subliniază și absurdul conferințelor lui Iohannis, care nu vorbește decât de PSD, nu și despre ce a făcut el însuși 5 ani!

”Când singurele lucruri despre care vorbești, singurele cu care te lauzi sau singurele pe care le critici sunt cele pe care le-a făcut sau nu le-a făcut PSD și nu cele pe care tu ar fi trebuit să le faci, se cheamă NEPĂSARE, nu-i așa?”, scrie Teodorovici.

Sau, continuă Teodorovici, ”când pretinzi că tot timpul ai luptat împotriva unui rău "foarte mare", dar tu nu ai mișcat un deget, nu ai schimbat nimic și nu ai construit și lăsat nimic în urmă ta, se cheamă EȘEC, nu-i așa?”.

În loc de concluzie, Teodorovici pune o întrebare: ”După cinci ani de ABSENȚĂ, NEPĂSARE și EȘEC prezidențial....un Iohannis reales, cum s-ar chema?”.

Cu toate astea, se poate remarca faptul că Teodorovici nu a pus încă pe ”masă” datele pe care le cunoaște foarte bine – datoria lui Iohannis și banii neplătiți din impozite pentru meditațiile fără ”ghinion”.

433
Tagurile:
Eugen Teodorovici, Klaus Iohannis

Загрузка...