Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă, reacție imediată după explicațiile lui Iohannis. Îi o adevărată lecție

742
(reînnoit 17:46 12.11.2019)
Meciul continuă – Imediat după ce Klaus Iohannis a refuzat categoric dezbaterea și a adus explicații, Viorica Dăncilă are o reacție – ca o lecție pentru președintele în funcție.

BUCUREȘTI, 12 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Acum puțin timp, Klaus Iohannis a postat ”explicațiile” refuzului de a se întâlni cu Viorica Dăncilă – și, explicit, confirmarea categorică a acestui refuz.

Imediat, Viorica Dăncilă a postat o reacție pe pagina sa de Facebook, dându-i o adevărată lecție candidatului PNL.

”Eu cred că domnului Iohannis îi este teamă de o confruntare directă cu mine, în fața tuturor românilor”, spune Viorica Dăncilă.

Fostul premier spune că ”de-a lungul colaborării noastre instituționale, ne-am mai întâlnit, am mai interacționat”. Dar, acum situația s-a schimbat pentru Iohannis, spune Dăncilă.

”Cred că realizează că o dezbatere în fața întregii țări ar demonta imediat toate atacurile mizerabile din ultimii ani la adresa mea și a Partidului Social Democrat”, scrie candidatul PSD.

În final, Viorica Dăncilă îi mai explică lui Iohannis o parte a lecției – răbdarea.

”Eu însă am răbdare”, scrie Dăncilă – ”Încă îl aștept pe președinte să găsească înțelepciunea, tăria și curajul de a accepta invitația mea la dezbaterea pe care românii o cer și o merită”.

742
Tagurile:
Reacție, Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă
Тема:
Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
Tematic
Iohannis dă înapoi în fața Vioricăi Dăncilă!
Altă strategie în USR?! ”Trebuia să ne batem cu Iohannis, nu cu Dăncilă!”
Sondaj… din Germania: ”Este o lașitate refuzul lui Iohannis de a o înfrunta pe Dăncilă?”

Загрузка...