Liviu Pleșoianu

Pleșoianu propune STRATEGIA pentru a-l învinge pe Iohannis… chiar cu armele lui!

8458
(reînnoit 19:48 11.11.2019)
”Pentru cine e cu adevărat treaz și preferă să nu se îmbete cu iluzii, lucrurile sunt clare: dacă se va miza în continuare pe creșterea pozitivă a doamnei Dăncilă, atunci Iohannis va câștiga fără probleme”.

BUCUREȘTI, 11 nov, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Fără îndoială, marele absent al cursei electorale a fost Liviu Pleșoianu, cel care, pe ultima sută de metri, a fost scos în „afara pistei”. Pleșoianu și-a revenit însă repede după eșec – și acum propune o strategie PSD, acelora care „preferă să nu se drogheze cu iluzii”.

”Pe scurt: Iohannis poate fi oprit doar prin renunțarea imediată la încercarea de a o crește pozitiv pe doamna Dăncilă!”, scrie Pleșoianu. ”Iohannis poate fi învins doar prin capacitarea rapidă nu doar a tuturor "pesediștilor", ci și a tuturor "nepesediștilor" care îl detestă organic...”.

Concret, e vorba de votul negativ, deoarece, spune Pleșoianu, ”Să nu-i subestimeze nimeni pe cei care, fără a iubi vreun alt candidat, îl detestă pe Iohannis...”.

De fapt, Liviu Pleșoianu propune chiar preluarea armelor lui Iohannis, PNL și USR, a căror singură tactică este ”votul anti-PSD”.

Liviu Pleșoianu face o amplă și corectă analiză a votului pentru principalii candidați, material care merită citit integral urmând link-ul de mai jos. 

Acum însă, iată ”matematica” pe care o propune Liviu Pleșoianu pentru a avea șanse în turul final al prezidențialelor.

”Sigur că politica nu e doar matematică, dar e ȘI matematică... Dacă adunăm brut voturile obținute (sigur că nu va fi chiar așa, dar avem nevoie de o bază de discuție), atunci”:

Iohannis + Barna + Paleologu + Hunor = 3.479.224 + 1.379.692 + 525.429 + 356.928 = 5.741.273

Dăncilă + Diaconu = 2.051.365 + 814.717 = 2.866.082

”Acum, să ne aruncăm puțin în gol (deși nu recomand) și să presupunem că 1.000.000 dintre votanții lui Barna, Paleologu și Hunor nu îl votează pe Iohannis. Am avea în acest caz așa”:

Iohannis: 5.741.273 - 1.000.000 = 4.741.273

”De asemenea, să presupunem că toți votanții lui Diaconu votează Dăncilă și că, în plus, 1.000.000 de votanți de la toți ceilalți candidați din turul 1 (îi includem aici și pe cei cu scoruri mici) merg tot spre Dăncilă. În acest caz, am avea așa”:

Dăncilă: 2.866.082 + 1.000.000 = 3.866.082

”Cu alte cuvinte, chiar dacă luăm 1.000.000 de la Iohannis și punem 1.000.000 la Dăncilă, tot nu iese...”, conchide Pleșoianu, după această demonstrație clară! Și atunci, întreabă deputatul, ”s-ar mai putea face totuși ceva?”.

Răspunsul este afirmativ, ”Da! Un singur lucru” spune Pleșoianu, introducând formula sa:

”Doamna Dăncilă și cei din jurul ei să înțeleagă că Iohannis poate fi învins DOAR de un vot masiv negativ, un vot masiv anti-Iohannis care să-i aducă la urne pe mulți dintre cei care au stat acasă la turul 1!”.

Sau, altfel spus, ”pentru cine e cu adevărat treaz și preferă să nu se îmbete cu iluzii, lucrurile sunt clare: dacă se va miza în continuare pe creșterea pozitivă a doamnei Dăncilă, atunci Iohannis va câștiga fără probleme”.

”Dacă, în schimb, se va reuși capacitarea celor care, deși nu sunt "pesediști", deși nu o agreează pe doamna Dăncilă, îl detestă organic pe Iohannis, atunci șansele cresc foarte mult”, spune Pleșoianu, care arată că numai ”atunci Iohannis poate pierde, ori poate câștiga la limită, ceea ce îi șubrezește grav al doilea mandat și îl face foarte vulnerabil în fața unei suspendări...”.

Speranța lui Liviu Pleșoianu este ”să se înțeleagă acest lucru și să se acționeze în consecință”.

”În ce mă privește, cred că am făcut deja foarte mult pentru a-i arăta pe Werner și compania în adevărata lor "lumină"... și fiți convinși că voi continua în toate aceste zile!”, încheie Pleșoianu.

În postarea sa, care merită citită integral, Liviu Pleșoianu dă mai multe date utile celor care vor să înțeleagă fenomenul electoral.

8458
Tagurile:
Rezultate, Alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, Liviu Pleșoianu
Тема:
Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
Tematic
Liviu Pleșoianu îl face praf pe Tăriceanu – dă un exemplu de solidaritate
Pleșoianu o atacă pe Dăncilă pentru că s-a dezis de Dragnea
Liviu Pleșoianu dă în vileag o gafă mare a lui Orban - care lovește în… Iohannis!
Pleșoianu aduce la Parlament… remediul naturist anti Iohannis, Ponta și Tăriceanu!
Liviu Pleșoianu și Daniel Dragomir îl demască și îl fac praf pe Tăriceanu!
Liviu Pleșoianu, mesaj fulminant pentru Iohannis: ”Ai săvârșit păcatul de neiertat!”
Pleșoianu, întrebare cheie pentru Cioloș: de unde s-a știut dinainte că va fi premier?
Pleșoianu, reacție rapidă după jignirile și surpriza produse de Iohannis la Justiție

Загрузка...