Mircea Diaconu

Ofițer SRI avertizează: ”Știu bine de cine și de ce a fost “aruncat” în luptă Diaconu!”

50737
”Am motivele mele și știu bine de cine și de ce a fost “aruncat” în luptă pentru a distruge PSD și voturile PSD-iștilor”

BUCUREȘTI, 7 nov - Sputnik, Evan Răutu. Cunoscutul și controversatul ofițer de Intelligence Daniel Dragomir transmite un mesaj ciudat în legătură cu Mircea Diaconu, candidatul la președinția României susținut de Pro România, ALDE și alte grupări politice mici.

”Tot îi vad pe unii că mă aglomerează cu mesaje și povesti de susținere pentru domnul Mircea Diaconu”, scrie Daniel Dragomir, care trimite o replică fermă: ”Ca sa fie foarte clar pentru toata lumea, NU îl voi vota pe Mircea Diaconu, NU îl susțin și nici măcar NU îl iau în considerare”.

De ce spune fostul șef din SRI asta? Colonelul Dragomir spune doar atât:

”Am motivele mele și știu bine de cine și de ce a fost “aruncat” în luptă pentru a distruge PSD și voturile PSD-iștilor”, scrie Daniel Dragomir.

Iar în final, colonelul Dragomir trimite un mesaj cititorilor săi: ”Nu vă mai lăsați păcăliți, ne-au păcălit destul!”

50737
Tagurile:
SRI, Mircea Diaconu, Daniel Dragomir
Тема:
Alegerile prezidențiale în România 2019 (258)
Tematic
Semnal de ultimă oră: Ponta i-a folosit pe Mircea Diaconu și Tăriceanu… pentru PSD!
Mircea Diaconu, apel către români. Mesaj cu puternic impact
Mircea Diaconu – manevra lui Ponta de apropiere de PSD? Și a SIE?
Sondaj bombă de ultimă oră! Mircea Diaconu, o adevărată surpriză!
Anunț surpriză: Mircea Diaconu ar putea intra în turul al doilea la prezidențiale!
Mircea Diaconu, propulsat în turul doi în scopul preluării PSD
Călin Popescu Tăriceanu

Ultima oră: Tăriceanu impune Parlamentului acțiune PENALĂ, Orban riscă 5 ani PUȘCĂRIE!

26
Demers extrem de puternic al președintelui ALDE, care desființează ” atacul concertat, fără rușine, al PNL-iștilor la justiție, la orice instituție care nu le cântă în strună”

BUCUREȘTI, 7 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Nu putem trece cu vederea derapajele în afara legii ale Primului Ministru Orban!”, a transmis acum puțin timp Călin Popescu Tăriceanu, care subliniază - ”Chiar dacă ocupă o funcție înaltă, el nu este mai presus de lege, dimpotrivă, trebuie să fie un exemplu în respectarea ei!”

Președintele ALDE este ferm: ”Recomandarea lui Orban către populație de a nu respecta deciziile CCR este o gravă încălcare a legii, a legii supreme, adică a Constituției”.

”Această declarație nu este o scăpare, ci face parte din atacul concertat, fără rușine, al PNL-iștilor la justiție”, atrage atenția Tăriceanu, care consideră că ”atacul lor la orice instituție care nu le cântă în strună nu trebuie să rămână fără răspuns”.

În acest sens, liderul ALDE spune că aștepta o reacție ”mai hotărâtă” a CSM-ului – la fel cum ”aș fi așteptat măcar o ridicare de sprânceană din partea Comisiei Europene” – dar, observă Tăriceanu, ”pare că pentru aceste instituții ce le este interzis unora, le este permis altora”.

”Nu putem să-i lăsăm singuri pe judecătorii de la CCR, pe cei de la Înalta Curte sau pe Avocatul Poporului!”, declară Tăriceanu, ”nu se poate să-i respectăm doar cu jumătate de normă și să-i lăsăm pradă atacului unui partid care pare că și-a pierdut busola și a uitat câți români s-au sacrificat în ultimii 70 de ani ca noi să ajungem la democrație - o democrație pe care ei o vor distrusă, în numele interesului de partid”.

Prin Tăriceanu, ALDE transmite un mesaj ferm: ”nu vrea să fie complice la nășirea unui mic dictator”.

”În consecință, va propune ca Parlamentul, în baza art.109, alin. 2, din Constituție privind răspunderea membrilor Guvernului, să inițieze o acțiune penală împotriva Primului Ministru Ludovic Orban pentru instigare la nerespectarea legilor”.

Articolul 368 din Codul Penal este destul de clar, spune ALDE - “(1) Fapta de a îndemna publicul, verbal, în scris sau prin orice alte mijloace, să săvârșească infracțiuni se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă (..) . (2) Dacă fapta prevăzută în alin. (1) este comisă de un funcționar public, pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani și interzicerea exercitării unor drepturi (...)”

Deci, Orban riscă 5 ani de pușcărie, dar… ”nu Orban la pușcărie e scopul acestei acțiuni, ci să-i convingem pe guvernanți că există limite peste care nu se poate trece!”, conchide Tăriceanu.

E interesant de văzut dacă PSD – Ciolacu NU va urma acest demers… și va rămâne la declarațiile sterile cu care ne-a obișnuit. Greu de crezut, pentru că acțiunea puternică a lui Tăriceanu impune practic Parlamentului să o urmeze.

26

Загрузка...
Eugen Orlando Teodorovici

Teodorovici, demers curajos îl susține deschis pe Selly pentru a revoluționa Educația

155
Eugen Teodorovici are curaj să susțină un tânăr vlogger și ideile sale – în condițiile în care, mare parte din electorat nu este favorabilă unor idei atât de… revoluționare

BUCUREȘTI, 7 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Aseară, tânărul vlogger Selly a fost invitat la ”Sinteza Zilei”, unde a impresionat prin inteligență, maturitatea gândirii și viziune.

”Sunt optimist. De-a dreptul încântat‼️”, a recționat acum puțin timp Eugen Teodorovici. ”Sunt încântat că, în sfârșit, un reprezentant al tinerei generații a găsit forma de exprimare potrivită pentru ideile lor și are curajul și determinarea să le exprime și să le susțină„.

Dar, mai spectaculos este Selly a susținut o reformă a învățământului pe care a propus-o și Eugen Teodorovici. Ca dovadă, ministrul a prezentat o secvență de acum 1 an, când susținea introducerea unei materii de educație economică sau financiară, pentru a pregăti copiii, chiar din cursul primar, pentru viața care îi așteaptă în societatea actuală.

”Sunt optimist că, într-un context mai larg, al unei discuții despre reforma învățământului văzută prin ochii unui tânăr vlogger foarte cunoscut și apreciat, aud vorbindu-se despre nevoia educației economice în școală”, scrie Teodorovici.

Ei bine, aceiași idee o susține și vloggerul Selly – și a prezentat-o aseară!

”E clar că Selly, despre care am auzit pentru prima dată de la fiul meu, înțelege mult mai bine decât oricare ministru al educației ceea ce eu am susținut și solicitat mereu: nevoia de a ne adapta la realitatea lumii în care trăim, prin creșterea nivelului de educație economico-financiară, începând cu cei mai tineri”, scrie fostul ministru.

Eugen Teodorovici susține ferm: ”E nevoie de pragmatism în sistemul național de educație. Și da, reforma trebuie făcută ... IERI”.

”Bravo, Selly‼️ Susțin acest demers”, încheie Teodorovici, mesajul – ”insist pentru educație financiară”.

De remarcat curajul lui Eugen Teodorovici de a susține un tânăr vlogger și ideile sale – în condițiile în care, mare parte din electoratul său (PSD) nu este favorabilă unor idei atât de… revoluționare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

155
Tagurile:
Educaţie, Eugen Teodorovici

Загрузка...