Klaus Iohannis și Ludovic Orban

Se confirmă Orban trimite propunerea controversată către Comisia Europeană

245
(reînnoit 14:22 06.11.2019)
În cadrul întrevederii cu președintele Iohannis, premierul Orban a anunțat că va trimite în această săptămână două propuneri pentru comisar european

BUCUREȘTI, 6 nov - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Este oficial, premierul Orban a anunțat că va trimite președintelui Comisiei Europene, Ursula von Leyen, două propuneri pentru funcția de Comisar european pentru Transporturi.

”Voi fi scurt, după consultarea președintelui Iohannis, am decis să trimitem două propuneri pentru funcția de comisar european – europarlamentarul Siegfried Mureșan și Adina Vălean”.

Reamintim că ieri, Orban nu a vrut să confirme informațiile mass media privind nominalizarea controversatului Siegfried Mureșan.

Siegfried Mureșean a fost denunțat de fosta sa șefă de partid, Elena Udrea, că ar fi fost finanțat de un cunoscut om de afaceri, condamnat pentru un uriaș scandal. De asemenea, Mureșan a fost denunțat de un fost consilier al președintelui Traian Băsescu ca fiind impus de servicii, iar alte persoane din mass media au vorbit de apartenența la serviciile germane, dând și numele unor politicieni germani.

Agenția Sputnik a prezentat un articol amplu pe această temă – a unei situații cu totul neobișnuite.

 

245
Тема:
Activitatea guvernului Ludovic Orban (96)

Загрузка...