Ludovic Orban, Klaus Iohannis şi Rareş Bogdan, PNL

Lovitură grea pentru PNL și Iohannis! Noul Guvern nu trece!

4137
(reînnoit 11:30 15.10.2019)
”Nu văd noul Guvern, în acest moment, un proiect de succes”. ”E foarte posibil să avem de-a face cu un blocaj”

BUCUREȘTI, 15 oct - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Majoritatea parlamentară reușită de Opoziție la moțiunea de cenzură nu mai există, se poate afirma după declarație tranșantă a lui Victor Ponta.

”Reprezint niște alegători și un electorat de centru-stânga, care nu își dorește un guvern PNL”, a declarat Ponta la Digi24, referindu-se la un guvern monocolor PNL - ”Nu-l văd, în acest moment, un proiect de succes”, a subliniat preşedintele Pro România.

În privința consultărilor de ieri, de la Cotroceni, Victor Ponta a declarat că a fost ”o discuție clară și scurtă”.

”Președintele mi-a spus pe cine va propune premier, dar nu pot să spun, urmează să facă mâine anunțul privind prim-ministrul și să vedem ce se întâmplă”, a declarat Victor Ponta.

Din comentariile lui Ponta și ale altor participanți la consultările de la Cotroceni e clar că Iohannis îl va propune astăzi pe Ludovic Orban premier.

”Guvernul acesta a căzut pentru că a exista o majoritatea parlamentară, Victor Ponta a anunțat că nu votează guvernul lui Ludovic Orban, PSD-ul de asemenea nu votează, motiv pentru care e foarte posibil să avem de-a face cu un blocaj”, a comentat cunoscutul realizator TV Mihai Gâdea, la ”Sinteza zilei”.

Cu alte cuvinte – ori nu va fi cvorum la ședința de investire, ori nu va trece prin votul ”contra” majoritar.

4137
Tagurile:
Victor Ponta, Guvern, PNL

Загрузка...