Viorica Dăncilă, Rovana Plumb, Liviu Dragnea la 8 martie

Liviu Dragnea, gest neașteptat pentru Dăncilă

2181
La câteva zile după ce Dăncilă s-a dezis de Liviu Dragnea, Codrin Ștefănescu transmite un mesaj neașteptat din partea acestuia cu ocazia moțiunii de cenzură

BUCUREȘTI, 9 oct - Sputnik, Marius Holdean. Codrin Ștefănescu, fost secretar general al partidului și mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, unul din singurii politicieni din PSD care nu s-a dezis de fostul lider social-democrat, a transmis pe pagina sa de Facebook mesajul acestuia în vederea votului de mâine al moțiunii de cenzură:

”Cred că mesajul lui Liviu Dragnea adresat parlamentarilor PSD a fost clar și fără alte interpretări: susțineti guvernul! Cu toate forțele! Indiferent de nemulțumirile personale! Avem această obligație în fața milioanelor de români care ne-au votat. Și nu putem să cedem țara unor neaveniți care se pregātesc să distrugā tot ce am construit bun pentru oameni! Și sper ca toată lumea să înțeleagă exact asta”, a scris Codrin pe contul său de socializare.

Codrin a vrut să pună astfel capăt speculațiilor potrivit cărora Dragnea ar fi transmis din închisoare să fie picat Guvernul Dăncilă, zvon răspândit de adversarii politici pentru a semăna discordia printre parlamentarii PSD.

2181

Загрузка...