Vasilica-Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Dăncilă a spus ce influenţă are Liviu Dragnea în PSD şi asupra moţiunii de cenzură

253
Viorica Dăncilă, a participat aseară la emisiunea TV "Gândurile lui Cristoiu", ediţie specială, unde a declarat că este un om independent, care nu poate fi manevrat şi că nu i-ar fi promis lui Tăriceanu că va fi candidatul comun la pretidenţiale.

BUCUREŞTI, 9 oct - Sputnik. Actualul preşedinte al PSD, Viorica Dăncilă, a declarat ieri că nu i-a promis nicidecum lui Călin Popescu Tăriceanu. liderul ALDE, că va fi candidatul comun la prezidenţiale: totodată, premierul României a accentuat că este un om independent, car enu poate fi manevrat.

Dăncilă a mai vorbit şi despre relaţia cu Liviu Dragnea, dar şi influenţa acestuia în partid, precizând că nu s-a mai întâlnit cu fostul lider PSD din seara alegerilor europarlamentare.

„Nu am discutat cu Liviu Dragnea din seara alegerilor europarlamentare. Cred că şi Liviu Dragnea are colegi în partid cu care a lucrat, pe care i-a promovat, pe care i-a susţinut. Cred că are o anumită influenţă" a spus preşedintele PSD.

În acelaşi timp, Viorica Dăncilă nu crede că Dragnea ar influenţa moţiunea de cenzură în sensul trecerii acesteia.

"Nu am de unde să ştiu care este opinia domnului Dragnea, dar eu cred că nu influenţează negativ moţiunea de cenzură. (...) Nu influenţează PSD în favoarea trecerii (moţiunii, n.r.)”, a declarat premierul român în cadrul emisiunii "Gândurile lui Cristoiu".

253

Загрузка...