Klaus Iohannis

Reacție Iohannis solicitare bombă - cere o Demisie importantă în cazul Caracal!

470
(reînnoit 20:43 30.09.2019)
La conferința anunțată în această seară pentru 20.15, președintele Iohannis nu a dat o replică la declarațiile Vioricăi Dăncilă și nici nu a vorbit de respingere comisarului european, dar a făcut o cerere uluitoare

BUCUREȘTI, 30 sept - Sputnik, Evan Răutu. Brusc anunțată pentru ora 20.15, conferința președintelui Iohannis nu a fost o replică la declarațiile Vioricăi Dăncilă din această seară, și nici nu a vorbit de respingere comisarului european.

Desigur, Iohannis a atacat puternic PSD, fapt deja pe cât de neconstituțional, pe atât de obișnuit, Dar, președintele s-a referit, uluitor, la cazul Caracal!

A acuzat MAI, aici intrând iar în PSD care ”a promovat incompetenții” . E revoltător modul în care în ultima săptămână au reacționat în ceea ce privește ancheta de la Caracal și cumplitul caz din Dâmboviță, a spus Iohannis -  ”am văzut gesturi scandaloase, e extrem de grav că cei care conduc instituții ale statului român girează astfel de comportamente, victimele sunt tratate cu duritate și agresivitate”.

”PSD va plăti politic, vă promit acest lucru, a declarat președintele.

Dar, surpriza serii a fost atacul la Felix Bănilă, căruia i-a cerut demisia! Motivul – comportamentul față de familia Melencu, fapt care într-adevăr a oripilat întreaga țară.

”Dar nu mă refer doar la Guvern, ci și la conducerea DIICOT - ar fi trebuit să aducă un plus de profesionalism și credibilitate”, a spus Iohannis. ”Acest lucru nu s-a întâmplat, iar ancheta generează în continuare semne de întrebare majore. Îi cer domnului Felix Bănilă să-și dea demisia!”.

E nevoie de o schimbare la acest nivel, a conchis Klaus Iohannis în declarația de presă de la Palatul Cotroceni din această seară.

Desigur, Iohannis omite faptul că, de 5 ani, omite să introducă în CSAT tema disparițiilor femeilor – pentru că statisticile arată că au dispărut circa 400 în fiecare an în care el a fost președinte. Deci, 2000 de femei în mandatul său sunt date dispărute – fapt care cu siguranță i-a fost adus la cunoștință de servicii. Și… nimic! Lazăr a fost un procuror general excepțional, desigur, clanurile nu s-au dezvoltat pe vremea aceea, probabil…

470
Tagurile:
Caracal, Klaus Iohannis
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (198)
Tematic
Sursă apropiată de Dăncilă: Premierul îi pregătește dubla surpriză lui Iohannis, la ora 19
Moment unic: Viorica Dăncilă, cel mai dur atac la Iohannis și Opoziție!
Ultima oră – Iohannis, reacție imediată după declarația dură a Vioricăi Dăncilă

Загрузка...