Mircea Diaconu, deputat european

Mircea Diaconu, apel către români. Mesaj cu puternic impact

1491
(reînnoit 16:33 21.09.2019)
În cursul zilei de astăzi, candidatul independent și-a depus candidatura la alegerile prezidențiale, la Biroul Electoral Central.

BUCUREȘTI, 21 sept – Sputnik, Georgiana Arsene. Diaconu a transmis un mesaj simplu românilor, în care le spune că mai există o șansă de bine în România.

"Apelul meu este să încercăm pe cât posibil să refacem speranţa, încrederea în noi şi viitorul nostru, cei care mai cred în românism, oriunde s-ar afla. Din fericire, avem o şansă, ultima, depinde câţi vom fi", a afirmat Diaconu la sediul BEC, potrivit stiripesurse.ro

De asemenea, Diaconu a explicat că este susținut de ALDE și Pro România prin alianța electorală ”Un om”. Copreședinții acestei alianțe sunt Norica Nicolai și Sorin Cîmpeanu.

Întrebat fiind de ce nu au venit să îl susțină liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu și cel al Pro România, Victor Ponta, Diaconu a precizat că, până acum, președinții au fost eminamente politici și partizani, frânând o bună guvernare și administrare a țării.

Potrivit sursei citate, prezidențiabilul ALDE-Pro România a strâns peste 400 de mii de semnături. El a afirmat că i se pare ridicol să depui două milioane de semnături, fără să te gândești la oamenii care muncesc să le verifice.

Mâine este ultima zi în care se pot depune candidaturile la Biroul Electoral Central.

1491
Tagurile:
alegerile prezidențiale, Mircea Diaconu
Тема:
Alegerile prezidențiale în România 2019 (85)
Tematic
Olguța Vasilescu, ironie totală la adresa candidatului Mircea Diaconu
Semnal de ultimă oră: Ponta i-a folosit pe Mircea Diaconu și Tăriceanu… pentru PSD!
Mircea Diaconu – manevra lui Ponta de apropiere de PSD? Și a SIE?

Загрузка...