Radu Tudor

Manipulare grosolană promovată de Radu Tudor implică PSD! ”E axa Washington Cotroceni”

1111
(reînnoit 19:46 17.09.2019)
Motivul pentru care un jurnalist valoros și experimentat dă curs unei asemenea intoxicări: e o manipulare legată de dorințe… ”strategice”.

BUCUREȘTI, 17 sept, Sputnik, Evan Răutu. ”Lovitură de teatru, PSD nu mai susține existența Secției pentru Investigarea Infracțiunilor din Justiție”, a anunțat, aproape strigând, cunoscutul realizator Tv, la începutul emisiunii ”Punctul de întâlnire”.

Este vorba de declarațiile făcute de Aba Birchall care a anunțat că un anume grup interministerial pe care ea l-a înființat și tot ea îl coordonează, ar fi emis niște ”concluzii preliminare” pe care le va ”face publice peste 2 săptămâni”, că nu este posibilă ”funcționarea în această formă a SIIJ”.

Deci, o ambiguitate totală, plină de contradicții logice, în primul cea privind ”facerea publică peste 2 săptămâni”, dar o anunță acum, inclusiv în ședința CSM! În al doilea rând, contracția între decizia acestui ”comitet interministerial” privind ”imposibilitatea” funcționării SIIJ – și legalitatea deplină conferită de legea votată (de Parlament) prin care SIIJ funcționează!

În schimb, propagandistul NATO a clamat sus și tare:

”Un comitet interministerial A DECIS că funcționarea este ilegală, iar prin caracterul interministerial rezultă că și celelalte ministere susțin DECIZIA și deci Guvernul PSD susține decizia”.

De fapt, realitatea e cu totul alta! Primo – ”DECIZIA” nu există! E vorba cel mult de ceva preliminar, iar în privința PSD…

”Cred că e o decizie a doamnei ministru”, a replicat uluit senatorul Radu Preda, liderul grupului PSD de la Senat, deci PSD NU recunoaște acest anunț. ”SIIJ funcționează pe baza legii date de Parlament”, a replicat indignat senatorul PSD.

Deci, secundo – ”PSD NU susține desființarea SIIJ”. Un fals grosolan, pe care Radu Tudor, un jurnalist excelent de altfel, nu l-ar fi aruncat așa ușor…

Explicația vine de la cunoscuta jurnalistă și juristă Adina Anghelescu, co-fondatoare a LuJu.ro.

”Ana Birchall ne-a învățat cu declarații tupeiste, arogante – aceasta pare să vină pe axa Cotroceni – Washington”, a declarat Adina Anghelescu.

Deci, clar – iată motivul pentru care un jurnalist valoros și experimentat dă curs unei asemenea intoxicări: e o manipulare legată de dorințe… ”strategice”. Sigur, după ce au venit previzibilele dezmințiri din partea reprezentatului PSD, a dat-o la întors, punând intenția de desființare a SIIJ pe seama ministrului… Dar prima parte a emisiunii a susținut sus și tare că PSD vrea desființarea SIIJ, ceea ce știa clar că nu e adevărat.

Reamintim că Birchall este puternic susținută de Washington, prin vocea procurorului general William Barr:

”Prezența sa în fruntea Ministerului Justiției a venit într-o perioadă vitală pentru România, în care controversele au ridicat întrebări legate de angajamentul României față de valorile statului de drept și au redus încrederea publică și au generat îngrijorări crescânde în rândul comunității internaționale. Sub conducerea lui Birchall, România poate să devină din nou exemplu în regiune pentru progresele luptei anti-corupție”, a transmis Barr – chiar în perioada în care Dăncilă o propunea pe Dana Gîrbovan la Justiție.

1111
Tagurile:
PSD, NATO, Washington, Radu Tudor
Tematic
Un cunoscut analist îl face praf pe Radu Tudor – bășcălie totală!
Fifor, implicat într-o Gafă teribilă a Antenei 3, după emisiunea lui Radu Tudor!
Radu Tudor, dat în vileag - manipulare crasă și interese mascate
Ciutacu denunță marele FALS în cazul Mazăre - îi dă peste nas lui Radu Tudor
Radu Tudor, jignire uluitoare transmisă direct lui Trump! Pare a face parte dintr-un plan
Radu Tudor – gluma politică, de ziua lui! L-ar putea costa o amendă de la CNA!
“Radu Tudor face spume” pe pagina lui Ciutacu. Motivul:”Rețele de păsărici pentru aliați”
Gafa anului! Radu Tudor, reacție grosolană la adresa unei candidate la prezidențiale!

Загрузка...