Teodor Meleșcanu

Meleșcanu despre Tăriceanu:”E un expirat politic, o umbră disperată care tremură de frică”

0
(reînnoit 16:55 14.09.2019)
Preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu, a lansat un atac foarte dur la adresa fostului său coleg de partid, Călin Tăriceanu, despre care afirmă că e „expirat politic“ şi îl acuză că recurge la ilegalităţi pentru a-i îndepărta pe liberal-democraţii care îl contestă.

BUCUREȘTI, 14 sept - Sputnik, Marius Holdean. „Întreb din nou: cu ce am greşit? Am urmat paşii domnului Tăriceanu, care a fost ales de două ori preşedinte al Senatului propus şi susţinut de PSD-cel bun! PSD care a citit sondajele şi nu l-a propus candidat unic fără şanse, nu e bun pentru domnul Tăriceanu”, a scris astăzi Teodor Meleşcanu pe Facebook.

Acesta i-a transmis lui Călin Popescu Tăriceanu că a căzut în derizoriu:

„Ca să se salveze, vinde ALDE, mai exact îl da contra salvării lui personale. «Un regat pentru un cal» s-a transformat în «un partid pentru un postuț»”. Partid, unde sunt foarte mulţi colegi de mare valoare, care au muncit la crearea şi creşterea lui. Oameni de valoare care astăzi, nu înţeleg cum domnul Tăriceanu poate să distrugă totul. Disperarea este atât de mare şi demnă de milă încât domnul Tăriceanu recurge la ilegalităţi. Cât despre democraţie şi transparenţă nici nu poate fi vorba. Căline, le-ai dus în derizoriu!”, a acuzat Meleşcanu comportamentul șefului său de partid.

El se întreabă unde este Tăriceanu, cel care a luptat împotriva injustiţiei şi a statului paralel:

„Unde e Tăriceanu care a luptat împotrivă injustiţiei, a statului paralel şi pentru libertăţile individuale? Unde e direcţia, proiectul ALDE, cu care marele om de stat ne-a ademenit acum câţiva ani? Tot ce a rămas este o umbră disperată, tremurând de frică zilei de mâine, orbit de ură şi de doctrina de răzbunare. Eu nu îl cunosc pe acest om, că atare nu voi mai acorda atenţie măruntelor lupte pe persoană fizică a unui expirat politic şi a măruntei lui clici”, a spus actualul preşedinte al Senatului despre fostul președinte al Senatului.

Fostul ministru de Externe a mai declarat că va lăsa justiţia să decidă în legătură cu excluderea sa din ALDE:

„Voi lasă justiţia să hotărască dacă excluderea celor care s-au opus mini-dictatorului este legală sau nu. «Cea mai rea formă de ilegalitate este cea care se pretinde legala» zicea Platon. Un cetăţean neimportant. Viaţa merge mai departe. Avem treburi de făcut pentru ţară. Promit că de azi nu ne vom ocupa de mărunţişuri, fantome, himere!”, a conchis Meleşcanu.

Reacția lui Meleșcanu vine să confirme intenția exclușilor din ALDE care au anunţat că vor contesta în instanţă decizia excluderii lor din ALDE.

0
Tagurile:
Călin Popescu Tăriceanu, Teodor Meleșcanu
Tematic
Dăncilă dezvăluie manevra menținerii lui Maior în SUA: combinație cu Meleșcanu și Iohannis
Meleșcanu nu renunță la șefia Senatului, spre disperarea lui Tăriceanu
Meleșcanu, amenințat cu excluderea dacă va candida din partea PSD. ALDE are alt candidat

Загрузка...