Teodor Meleșcanu, ministrul Afacerilor Externe

Meleșcanu îi răspunde dur lui Tăriceanu: ALDE continuă cu PSD sau dispare!

198
Diagnostic neiertător pus de Meleșcanu situației din ALDE, în replică la acuzațiile de trădare venite de la Tăriceanu: dacă ALDE nu continuă colaborarea cu PSD, va dispărea.

BUCUREȘTI, 12 septembrie - Sputnik, Marius Holdean. Într-una din rarele lui postări pe facebook, Meleșcanu arată că ”ALDE se află la o răscruce de drumuri” și că trebuie făcută o alegere:

”Continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 și cu care ne-am aliat pentru a face bine României, sau ne îndreptăm către o fundătură, eventual dispărând de pe scena politică?”, arată actualul președinte al Senatului.

Altfel spus, Meleșcanu îi avertizează pe cei din ALDE că fără PSD partidul riscă să dispară.

La această întrebare însă, spune președintele Senatului, ”numai membrii ALDE pot răspunde, nu un singur om, chiar daca azi el este președintele ALDE (sau doi, trei care il izolează)”.

Meleșcanu aruncă săgeți spre Tăriceanu în aceeași postare, spunându-i că nu crede ”în sancțiuni, excluderi și apucături de dictator din Banana Land”.

”Aceasta nu este o luptă între mine și tine, este o alegere bună sau o alegere greșită. Nu eu sunt problema ta, dar pot fi parte din soluție și sunt oricând deschis la dialog, cooperare și colaborare. Competiția ne face mai performanți, iar colaborarea mai BUNI. De-a lungul istoriei, au fost prea mulți cei care și-au făcut un țel din a dezbina neamul nostru. Știu că tu nu faci parte dintre aceștia. Să distrugi este foarte ușor, să construiești este foarte greu, cere multă inteligență, muncă și patriotism”, își încheie Meleșcanu replica adresată lui Tăriceanu.

198
Tagurile:
PSD, Călin Popescu-Tăriceanu, ALDE, Teodor Meleșcanu
Tematic
Dăncilă, mișcare de geniu: readuce ALDE la guvernare, dar fără Tăriceanu
ALDE se autodesființează: toți cei care acceptă funcții de la PSD sunt excluși
Meleșcanu îi ia partidul lui Tăriceanu și intră la guvernare
Dăncilă a făcut propuneri de 6 noi miniștri, iar trei sunt de la ALDE
Dăncilă a reușit: ALDE se rupe în două. Unele filiale susțin revenirea la guvernare cu PSD
Surse: Iohannis duce un război de uzură cu PSD și va respinge noile propuneri de miniștri

Загрузка...