Ingrid Mocanu şi Lia Olguţa Vasilescu

Ingrid pune gaz pe foc: ”Cine o fi avut ideea? Americanii, la sfatul celor de la Bechtell?”

2801
(reînnoit 14:23 07.09.2019)
”Am împânzit multinaționalele cu studii de fezabilitate despre autostrăzi - mă întreb: cine o fi avut ideea? Americanii, la sfatul celor de la Bechtell?”

BUCUREȘTI, 7 sept - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Imposibil să o faci pe Ingrid Mocanu să tacă! Cunoscuta avocată are o vastă experiență și în lucrul ca funcționar de stat, așa că reacționează de câte ori se iau decizii ciudate sau se aud vești ”pe surse”.

Acum, Ingrid Mocanu a reacționat ironic la vestea că România va primi comisariatul european al Transporturilor, domeniu la care România stă… scandalos, iar firmele românești NU mai au acces la marile lucrări – care sunt câștigate/preluate de companii europene sau americane.

”Se aude (pe surse, cum altfel?) că România va primi Transporturile pentru postul de comisar european”, scrie Ingrid Mocanu, completând ironic: ”Adevărul este că potrivire mai bună nici că se putea...”

La asta chiar suntem tari, pune gaz pe foc Ingrid Mocanu  – ”ne pricepem cel mai bine din UE... mai ales la alea terestre... am împânzit multinaționalele cu studii de fezabilitate despre autostrăzi”.

”Mă întreb: cine o fi avut ideea? Americanii, la sfatul celor de la Bechtell?”, spune avocata referindu-se la cea mai mare ”țeapă” din domeniul Transporturilor.

În replică, nici europenii nu par a judeca normal această propunere, fapt care e remarcat cu ironie de Ingrid Mocanu:

”Nu, că nici ăia din Europa nu par mai sănătoși la cap decât noi. Spitale 9 nu se construiesc cu fonduri europene în toată Europa? Chiar lipsesc, după cum observăm…”.

Reamintim, apropo de propunerea privind Transporturile, că un Comisar european NU poate favoriza țara din care provine – deci numirile au cu totul altă conotație decât ”un succes pentru România” – așa cum de obicei se anunță. E suficient să vedeți evoluțiile comisarilor români de până acum - Orban, Cioloș și Crețu – și ce a câștigat România în urma (activității) acestora.

2801
Tagurile:
Ingrid Mocanu

Загрузка...