Alexandru Cumpanasu

Cumpănașu, făcut praf de români: ”Se folosește de drama Alexandrei pentru a candida”

368
Se prezintă și o interesantă repartizare a votului la nivel național – din care rezultă că, exceptând Mehedinți, cota lui Cumpănașu este negativă în toate județele.

BUCUREȘTI, 3 sept, Sputnik, Evan Răutu. Cunoscuta agenție de presă a lansat un sondaj interesant, legat de candidatura lui Alexandru Cumpănașu. Spre deosebire de sondajul Sputnik, în care întrebam dacă e bine că Alex Cumpănașu candidează, agenția lui Val Vâlcu și Bogdan Chirieac propune o abordare mai radicală.

”Alexandru Cumpănașu se folosește de drama Alexandrei pentru a candida la prezidențiale?” – este întrebarea pusă de DC News

Rezultatele obținute până acum la sondajul demarat ieri, 2 septembrie, la ora 16:24, sunt devastatoare pentru Cumpănașu.

Astfel, la ora 12.24, deci după 20 de ore, scorul era următorul:

DA - 61,7% (7444 voturi)

NU - 38,3% (4616 voturi)

Deci, peste 60% dintre cititorii DC News consideră că DA, Alexandru Cumpănașu se folosește de drama Alexandrei pentru a candida la prezidențiale.

DC News prezintă și o interesantă repartizare a votului la nivel național – din care rezultă că, exceptând Mehedinți, cota lui Cumpănașu este negativă în toate județele.

Cea mai mare cotă de neîncredere este în Harghita, Galați, Ilfov, Bihor. În Olt, locul de desfășurare a dramei, cota este DA: 58,1% (50 voturi), NU: 41,9% (36 voturi).

Așa cum am expus în repetate rânduri – indiferent de alte atitudini ale lui Alex Cumpănașu, indiferent de opțiunea sa de a candida la prezidențiale, un fapt rămâne cert: FĂRĂ implicarea sa, cazul s-ar fi mușamalizat – NU s-ar fi discutat despre el, așa cum s-a întâmplat cu cele circa 2000 (!) de cazuri petrecute în ultimii 5 ani.

368
Tagurile:
Sondaj, Alexandra Măceșanu, Alexandru Cumpănașu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (170)
Tematic
Alexandru Cumpănașu, propunere de excepție, va implica toți românii!
Cumpănașu a anunțat… candidatura la președinție!
Sondaj: Doriți ca Alexandru Cumpănașu să candideze la președinție?
Un fost ministru al Justiției iese la atac! Reacția lui Cumpănașu

Загрузка...