Anchetatorii români fac percheziții în casa lui Gheorghe Dinca

Nucleara: Șef din Poliție, acuzat rețeaua lui Dincă i-a dat ”O fată minoră”! Mărturie!

2229
(reînnoit 07:22 12.08.2019)
”Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”.

BUCUREȘTI, 12 aug - Sputnik, Evan Răutu. O adevărată ”Nucleară” a fost lansată aseară de un personaj intervievat de Mihai Gâdea, sub protecția anonimatului.

Bărbatul, după toate aparențele avocat, a spus să s-a aflat în preajma lui Dincă un an – timp în care a cunoscut și rețeaua acestuia. O rețea de prostituție și trafic de persoane, care livra ”prospături”, cum spuneau membrii rețelei, chiar și unor potentați.

Martorul-cheie susține că ”minorele din preajma lui Gheorghe Dincă și a partenerului său de afaceri, aveau o destinație foarte precisă: afaceriști și polițiști”. Și, atenție la acuzația șoc:

”O fată minoră a fost dată unui colonel de poliție care atunci era șeful IPJ Olt”, spune martorul, referindu-se la perioada 2000-2002. Pentru rețea, ”coruperea minorelor erau un mod de viață”.

Cele mai multe fete ”corupte de Dincă pentru polițiști și afaceriști locali, erau minore”, spune martorul, care mai aruncă o ”nucleară”:

”Cu Poliția la vremea aceea era ca o familie. Dincă și asociatul său erau sub protecția totală a poliției, în sensul că aveau o putere financiară bunicică”, a declarat martorul la ”Sinteza zilei”.

2229
Tagurile:
Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă, Poliția, Caracal
Tematic
Dăncilă - anunț fără acoperire, omisiune mare și eșec grav de imagine în scandalul Caracal
Cazul Caracal: tatăl Alexandrei rupe tăcerea – trimite un mesaj ferm tuturor care atacă!
Cazul Caracal, Sorin Bălan demască vinovatul: ”Acela a făcut crima”. Acuzație bombă!

Загрузка...