Gheorghe Dinca

Se confirmă - de azi, scandalul Caracal se schimbă, are un nou sens! CLAR!

2281
(reînnoit 10:45 12.08.2019)
”Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”

BUCUREȘI, 12 aug - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Chiar dacă în week-end ancheta cazului care îngrozește România a părut că ia o pauză, presa nu a stat și a venit cu mărturii care fac ca ancheta să aibă un alt sens: Dincă făcea parte dintr-o rețea, nu se mai poate vorbi de ”criminalul dement” și ”ucigașul singuratic”, așa cum au încercat să-l prezinte multe surse.

Sigur, sunt date obținute de presă, dar ele sunt mult prea clare ca să nu fie luate în seamă de anchetatori – și să nu se urmeze și această pistă: rețele de prostituție, trafic de persoane, cu răpiri și sechestrări! Și cu omoruri, din câte se pare!

Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea ”Sinteza Zilei”, un interviu de senzație cu ”omul care l-a cunoscut pe Gheorghe Dincă în detaliu, partener de afaceri cu unul dintre apropiații lui Dincă”.

Acest martor a vorbit explicit de rețeaua din care făcea parte Dincă – și a descris practicile bandiților.

”L-am întâlnit în jurul anului 2001 într-o conjunctură cu persoane din Caracal, mă vedeam zilnic cu cercul lui de prieteni, iar Dincă venea ocazional”, a declarat martorul, precizând că această apropiere a durat circa 1 an.

Și, atenție la declarațiile cheie, prezentat la ”Sinteza zilei”:

„Aproximativ de câteva ori pe săptămână apăreau în preajma lor fete, de cele mai multe ori minore, dar și femei care își vindeau serviciile sexuale”, a spus martorul, precizând că ”îl vedeam adeseori pe Dincă, cu diverse femei. Era vorba de un interes financiar din partea fetelor nevinovate”.

Potrivit martorului, ”Gheorghe Dincă și partenerul său ”rulau” mai multe fete pentru ei, pentru partenerii de afaceri, dar și pentru mai multe persoane importante cu care aveau legătură și de care depindeau”, comentează martorul.

”Erau și alte persoane sau oameni de afaceri din diverse ranguri, polițiști, ce nu aveau acces atât de rapid să aibă legătură cu aceste fete tinere”, a declarat martorul.

Detaliile martorului sunt destul de clare - ”Au existat cel puțin 20 de fete pe care le-am văzut”. Și atenție la detaliu: ”90% dintre ele erau fete de liceu, minore”.

”Cele mai multe din zonele limitrofe Caracalului, multe dintre ele erau luate la ocazie”, spune martorul, precizând ”Erau minore, cele mai multe dintre ele arătau ca niște copile”.

Iar aceste fete erau forțate sau veneau de bunăvoie, pentru bani?

”Nu știu dacă fetele veneau de bunăvoie sau erau constrânse”, răspunde martorul. ”Nu le-am cunoscut pe niciuna dintre ele. Angajaților mei li s-au oferit diverse fete. Și mie mi-au fost oferit fete, dar am refuzat mereu”.

Un detaliu scandalos - martorul a recunoscut-o într-un reportaj pe… mătușa Alexandrei.

„Mătușa Alexandrei era destul de des în preajma lui Dincă… în condițiile contextului unor servicii sexuale contra cost”, a declarat martorul intervievat de Mihai Gâdea.

Această mărturie, că Dincă făcea parte dintr-o rețea de prostituție și trafic de persoane poate fi coroborata și cu opinia unui specialist, colonelul (în rezervă) Costică Ionescu, fost șef la serviciul Omoruri din Capitală, invitat al jurnalistei Mirela Voicu, la emisiunea ”Voi cu Voicu”.

”Eu zic că omul este în clan cu alte persoane”, a spus ferm ofițerul cu peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Să amintim că revista Florianei Jucan ”Q Magazine”, într-o excelentă analiză a situație, demonstrează clar că se evită ”ipoteza existenței unei rețele de crimă organizată implicată în traficul intern și extern de carne vie și organe, posibil protejată de autorități”.

”Ar fi foarte inconfortabil pentru autorități”, comentează jurnalista Nora Noapte, dar și ”pentru partenerii externi, mai mult sau mai puțin strategici ai României, tot mai mult suspectați de a fi beneficiari ai respectivei rețele”.

Din această cauză, continuă jurnalista, ”Ana Birchall și susținătorii ei încearcă să abată discuția de la împrejurarea că a fost comunicată o informație inventată”.

În fine, să mu uităm că Alexandru Cumpănașu a vorbit de ”patru persoane importante din sistemul judiciar și politic care au legătură cu Gheorghe Dincă” și care l-ar fi amenințat să înceteze demersurile pentru adevăr.

Reamintim că mai mulți jurnaliști, analiști, ofițeri în rezervă și din armată au mers pe ideea unei rețele, care ar fi funcționat în ce mai supravegheată zonă dințară, vecinătatea bazei de la Deveselu – și, evident, s-au făcut supoziții privind ”deservirea” militarilor de către rețele.

Au urmat atacuri vehemente din partea presei care slujește interese ”strategice”, ultimul atac grosolan fiind la adresa unui celebru general ala armatei.

Vom reveni și asupra acestui din urmă caz, destul de interesant prin implicații.

Cert este că, așa cum spuneam la început, dup dezvăluirile din ultimele zile, ancheta nu mai poate merge numai în sensul și direcția ”lupul singuratic”, ci trebuie luată în serios varianta rețelei… indiferent unde va (con)duce!

2281
Tagurile:
Alexandra Măceșanu, Gheorghe Dincă, Caracal
Tematic
A fost descoperit contul de Facebook al lui Gheorghe Dincă - ”monstrul din Caracal”
Dăncilă - anunț fără acoperire, omisiune mare și eșec grav de imagine în scandalul Caracal
Cazul Caracal: tatăl Alexandrei rupe tăcerea – trimite un mesaj ferm tuturor care atacă!
Gheorghe Piperea

Gheorghe Piperea îl compară pe Arafat cu… fosta Securitate! Mesaj extrem de dur!

24
(reînnoit 13:14 04.08.2020)
”Atenție securiști și turnători bătrâni și hârșiți: asta vă așteaptă. Atenție slugi preaplecate ale regimului arahatian de teroare: asta vă așteaptă”

BUCUREȘTI, 4 aug – Sputnik. Unul dintre cei mai apreciați avocați, prof.univ.dr. Gheorghe Piperea, face o asociere extrem de dură între Raed Arafat și modul de lucru al fostei Securități.

Piperea citează mai întâi dintr-o decizie de anul acesta a Curții Supreme: ”[...] regimul comunist a desfăşurat, în special prin intermediul Securităţii, o permanentă teroare împotriva cetăţenilor ţării, a drepturilor şi libertăţilor lor fundamentale, fiind neîntemeiate apărările recurentului potrivit cărora măsurile dispuse de către acesta erau expres stipulate în ordinele şi instrucţiunile permise de Constituţia şi legile în vigoare la data respectivă”.

Atenție acum: ”Instanţa de control judiciar reţine că erau considerate ca fiind ostile regimului total comunist orice critici aduse ideologiei oficiale, iar măsurile luate de către recurent au urmărit anihilarea acestor demersuri ale persoanei vizate, nu în scopul apărării intereselor naţionale, astfel cum a afirmat pârâtul, ci în mod evident, pentru susţinerea sistemului totalitar comunist.

După ce a publicat această Decizie (nr. 843 din 12 februarie 2020) a Înaltei Curți de Casație și Justiție, avocatul transmite un mesaj dur: ”Atenție securiști și turnători bătrâni și hârșiți: asta vă așteaptă”.

”Atenție slugi preaplecate ale regimului arahatian de teroare: asta vă așteaptă”, scrie Piperea. Deci, în compară pe Arafat cu fosta Securitate?!  

Mai mult, avocatul scrie că ”Ziua judecății, chiar dacă va veni târziu, va veni negreșit”.

”Faptul că nu aveți simptome de vulnerabilitate în fața justiției și de vinovăție este o probă a simptomelor”, preia avocatul limbajul specific autorităților anti-pandemie. ”Vouă doar vi se pare că sunteți asimptomatici sau că aveți simptome ușoare, tratabile acasă”.

Reamintim că avocatul Piperea a acționat cu succes (prin Avocatul Poporului) la CCR, demonstrând neconstituționalitatea unor măsuri adoptate în perioada stării d urgență și de alertă. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

24
Tagurile:
Securitate, Raed Arafat, Gheorghe Piperea
Tematic
Piperea: ”Cineva care îi critică pe idioții și bețivii de la guvernare e plătit de ruși?”
Arafat, COVID-19: „Situația nu este sub control...posibilă Stare de Urgență după 1 august”
Lovitură pentru DSU-Arafat, pus la plată! O comună se revoltă contra carantinei anti-COVID
Stare de Urgență în România - Tătaru confirmă ipoteza lui Arafat
Piperea dă în vileag cum ni se iau banii în Pandemie – ”mai rău decât internarea forțată”
Avocații Chitic și Piperea au făcut Acțiunea OFICIALĂ contra Legii izolării!

Загрузка...
Cătălin Predoiu

Predoiu, făcut total de rușine de lumea interlopă! Demisia s-ar impune!

113
(reînnoit 13:36 04.08.2020)
În fața unui asemenea incident, ministrul Predoiu ar trebui să dea explicații – sau chiar să-și pună demisia pe masă! În schimb, nici măcar o declarație de presă nu a dat.

BUCUREȘTI, 4 aug – Sputnik. La mijlocul lui iulie, chiar la împlinirea unui an de la izbucnirea cazului Alexandra, cea mai mare rușine din istoria procuraturii, ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, declara ritos: ”România va fi o ţară liberă de interlopi”.

”S-a terminat! Ceea ce a început de câteva luni de zile va continua până la stârpirea completă a acestui fenomen”, continua Predoiu gogomănia. Reamintim că Predoiu a fost ministru al Justiției și în perioada februarie 2008 – mai 2012 – deci este ministrul care a deținut cel mai mult timp acest portofoliu de la Revoluție până acum.

În ciuda promisiunilor sale războinice, azi lumea interlopă l-a făcut total de rușine: a avut loc un omor sau chiar o execuție în plină stradă!

Din datele prezentate de poliție și de presă, unul dintre cei mai temuți lideri interlopi a fost ucis în această dimineață de membru al unui clan rival.

Florin Mototolea, cunoscut ca ”Emi Pian”, conducător al temutului clan ”Duduianu”, a fost ucis pe o stradă din Sectorul 6 din București de un alt interlop, din primele informații membru al unui clan din zona Chitila. 

Și cel care l-a ucis pe ”Pian” a fost rănit. De asemenea, lui Nicolae „Pian”, tatăl celui ucis, i s-ar fi făcut rău, s-a presupus un atac de cord, dar nu a pățit în cele din urmă nimic. Nicu „Pian” a fost acuzat în 2019 că a încercat să omoare un cetățean lovindu-l cu mașina.

În Capitala României există o adevărată competiție între clanuri – dincolo de o împărțire a zonelor de influență. Și, deși toate datele acestor grupări sunt cunoscute, ele continuă să existe și, iată, să comită omoruri în plină stradă!

Ori, în fața unui asemenea incident, ministrul Predoiu ar trebui să dea explicații – sau chiar să-și pună demisia pe masă! În schimb, nici măcar o declarație de presă nu a dat. Clanurile se omoară în stradă, dar ministrul Justiției și procurorul general tac.  Un motiv pentru ca un premier serios sau un președinte așijderea să-i ceară demisia.

N-ai să vezi! Tot PSD o fi de vină?... În orice caz, poliția își face datoria: umblă după nepurtătorii de măști în Centrul Vechi!

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

113
Tagurile:
Demisie, Cătălin Predoiu
Tematic
Guvernul Orban 3, făcut praf în Parlament! Anisie, Violeta Alexandru, Predoiu – distruși!
Cătălin Predoiu, lovitură dură primită în Parlament
Pus la zid de magistrați, Predoiu DĂ ÎNAPOI în cea mai importantă și controversată acțiune
Predoiu acoperă ridicol DEZASTRUL total din Justiție – Ambasada SUA e parte!
Generalul Predoiu, fost șef SIE, atac grav la Iohannis și Guvern, AVERTISMENT fulminant!
Generalul Predoiu, fost șef SIE, întrebat despre ”înlăturarea lui Ponta” – răspuns ciudat

Загрузка...
Însoțitoare de bord

România a exclus Rusia din zona galbenă. Se păstrează restricțiile pentru SUA

0
(reînnoit 14:08 04.08.2020)
Rusia a fost exclusă din lista statelor aflate în zona galbenă, cetățenii ruși pot intra pe teritoriul României fără carantinare sau autoizolare obligatorie.

CHIȘINĂU, 4 aug – Sputnik. Rusia a fost exclusă din lista statelor aflați în zona galbenă, potrivit ultimii actualizări a Institutul Naţional de Sănătate Publică din România. Totodată, se păstrează restricțiile pentru cetățenii Republicii Moldova și Statele Unite ale Americii.

Zona galbenă reprezintă statele cu un risc epidemiologic înalt. Persoanele sosite din aceste țări sunt obligate să se afle timp de 14 zile în autoizolare/carantină.

În acest fel, cetățenii ruși sau persoanele sosite din Federația Rusă nu vor fi supuse unor măsuri speciale.

Măsura de carantina se aplica pentru toate persoanele care sosesc dintr-o călătorie internațională din tarile/zonele cu risc epidemiologic ridicat si au drept de intrare pe teritoriul național, respectiv: cetățeni romani, cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European ori ai Confederației Elvețiene, ori persoanelor care se încadrează la una dintre excepțiile prevăzute prin HG nr 553/15.07.2020, Anexa 3, art 2, alin 2, lit a) – l).

Carantina persoanelor se instituie la domiciliul persoanei, la o locație declarată de aceasta sau, după caz, într-un spațiu special desemnat de autorități.

Carantina se recomandă tuturor persoanelor care locuiesc la aceeași adresă.

0
Tagurile:
România, Rusia
Тема:
Relațiile româno-ruse

Загрузка...