Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spus dacă va merge la protestul din Piaţa Victoriei

565
(reînnoit 12:16 10.08.2019)
Klaus Iohannis a fost astăzi în Piaţa Universităţii unde PNL a lansat campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaturii acestuia la alegerile prezidenţiale.

BUCUREŞTI, 10 aug - Sputnik. Prezent în Piaţa Universităţii la lansarea campaniei de colectare de semnături pentru candidatura sa la alegerile prezidenţiale, preşedintele României, Klaus Iohannis, a mulţumit celor prezenţi şi a spus că PNL este hotărât să adune un număr de semnături cel puţin egal cu cel din 2014.

"Vă mulţumesc foarte frumos că aţi venit, sper să obţinem numărul suficient de semnături. PNL este foarte, foarte hotărât să facă o acţiune ca lumea şi cred, cel puţin aşa mi-a spus conducerea partidului, că ajungem cel puţin la numărul de semnături din 2014. Şi astăzi este prima acţiune", a declarat Iohannis.

Totodată, el a evitat să răspundă franc la întrebarea jurnaliştilor privind o eventuală participare a sa la protestul de astăzi din Piaţa Victoriei.

"Astăzi sunt în Piaţa Universităţii împreună cu voi şi mă bucur foarte mult că suntem cu toţii împreună aici".

La acţiunea PNL din Piaţa Universităţii se afla şi liderul PNL, Ludovic Orban, europarlamentarul Rareş Bogdan, preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru şi alţii, notează Agerpres.

565
Tagurile:
PNL, Candidatură, semnături, alegeri președinte, Piaţa Victoriei, Piaţa Universităţii, Klaus Iohannis
Тема:
Acțiunea de protest pe 10 august la București (62)

Загрузка...