Vasilica-Viorica Dăncilă și Liviu Dragnea

Tribunalul București a decis în cazul contestației lui Dragnea contra PSD!

4448
(reînnoit 16:29 09.08.2019)
Erau puse în discuție și alegerile noilor lideri – Viorica Dăncilă, președinte, Mihai Fifor, președinte executiv, Eugen Teodorovici, președinte executiv.

BUCUREȘTI, 9 aug - Sputnik, D.D. Acum puțin timp, Tribunalul Municipiului București a respins contestația depusă de Liviu Dragnea, prin care era vizată legalitatea unor demersuri ale PSD, inclusiv a Congresului și a schimbărilor făcute.

Odată cu aceasta, erau puse în discuție și alegerile noilor lideri – Viorica Dăncilă, președinte, Mihai Fifor, președinte executiv, Eugen Teodorovici, președinte executiv.

Decizia Tribunalului nu este definitivă, ea putând fi contestată de avocații lui Liviu Dragnea.

Odată cu finalizarea acestei acțiuni, modificarea statutului PSD va fi probabil aprobată de TMB,  inclusiv alegerea Vioricăi Dăncilă va președinte al PSD.

Reamintim că avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, nu a lămurit ieri în ce constă plângerea, menționând doar că nu ar fi contestat alegerea Vioricăi Dăncilă în fruntea PSD - sau că ar fi ilegală – dar nu a dat detalii din sesizarea fostului preşedinte PSD. ”Nu am un mandat să fac declaraţii”, a precizat avocata Flavia Teodosiu.

În spațiul public a apărut o variantă a contestației, dar sursa este dintr-o zonă de presă specializată în atacurile la Dragnea și PSD – o agenție formată din ziariști provenind din zona ”sistemului” - G4Media, Hotnews (varianta Tapalagă). Semnatara articolului – și totodată liderul agenției, Andreea Traicu, este o apropiată a Freedom House, a Ralucăi Prună și a unor figuri din presa sistemului.

Reamintim și explicația lui Codrin Ștefănescu: ”Liviu Dragnea e condamnat politic, nu a avut niciodată în gând să-și atace propriul partid sau colegii, e doar un demers juridic inițiat de avocații săi în apărarea sa, ei fac tot ceea ce este posibil și legal în sensul acesta”.

4448
Tagurile:
Viorica Dăncilă, Liviu Dragnea, PSD
Tematic
Fifor reacționează la contestația lui Dragnea!
Codrin confirmă! Avocata lui Dragnea a cerut instanței anularea alegerii lui Dăncilă!
PSD – atitudine ciudată, dar apar Noutăți despre acțiunea lui Dragnea în instanță!

Загрузка...