Alexandru Cumpanasu

Nouă informație șoc în cazul Alexandra, Cumpănașu se revoltă exasperat!

2416
(reînnoit 19:49 08.08.2019)
Mai mulți avocați specializați în penal au avut dubii cu privire la veridicitatea știrii – iar sursele sunt deocamdată destul de neclare.

BUCUREȘTI, 8 aug - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, o nouă informație șoc a apărut, întrerupând transmisia discursului premierului pe principalele televiziuni știri - ”Antena 3” și ”România TV”.

Două cunoscute realizatoare – Mirela Voicu (A3) și Liliana Ruse (RTV) au oase găsite în liziera pădurii ar aparține, după analizele genetice efectuate de INML, Alexandrei Măceșanu.

”Dacă într-o oră procurorii nu ies să dea explicații, să spună ceva oficial, cred că oamenii vor intra peste instituții”, a declarat Alex Cumpănașu, exasperat! ”Nu se poate, ce e cu toate datele astea, cine își bate joc de noi”, a izbucnit unchiul Alexandrei.

De precizat că Liliana Ruse a menționat că ar avea informația pe sursele sale de la INML,în timp ce Mirela Voicu nu a precizat nicio sursă – și nici nu a fost întrebată!

Pe de altă parte, mai mulți dintre cei prezenți, printre care avocați specializați în penal, au avut dubii cu privire la posibilitatea ca Dincă să fi avut timpul necesar să comită crima și să transporte cadavrul la lizieră.

Dubii își păstrează și Alexandru Cumpănașu, care cere imperios declarații oficiale în urma acestor ”știri”.

2416
Tagurile:
Caracal, Alexandru Cumpănaşu, Alexandra Măceșanu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (146)
Tematic
Campanie anti-Cumpănașu: “candidat la președinție” – oamenii lui Iohannis îl atacă
Cumpănașu lovește în acoperirea cazului! Un ”clan” și țări europene pe harta scandalului
Alex Cumpănașu riscă tot: acuzație pe față, care poate aduce probleme României!

Загрузка...