Alexandru Cumpănaşu

Alex Cumpănaşu, avertisment radical pentru Iohannis și Dăncilă: ”Iată ce aștept de la ei!”

11139
(reînnoit 07:00 06.08.2019)
”Eu mă gândeam că în dimineţile acestea, când mă trezesc, mă trezesc cu breaking news-uri care spun: clanul nu ştiu care - RAS!, clanul de la Constanţa  - RAS!, clanul de la Bacău - RAS!”

BUCUREȘTI, 6 aug - Sputnik, Evan Răutu. Alexandru Cumpănașu continuă să mobilizeze instituțiile statului prin intermediul mass media. Aseară, în emisiunea ”România 9” (TVR), activistul civic a lansat un mesaj avertisment chiar pentru candidații la președinție – dar este evident că se referă la Iohannis și Viorica Dăncilă, cei care ”pot face ceva”.

”Referitor la candidaţii la alegerile prezidenţiale ar trebui ca, tocmai pentru că urmează o campanie electorală, să anunţe că fac totul, dar totul pentru a destructura clanurile mafiote”, a spus Cumpănașu, care a completat revoltat – ”Eu nu prea văd asta!”.

Alex Cumpănașu subliniază diferența între ce ar vrea să audă – și mesajele transmise zilnic de poliție: ”nişte comunicate seci de la miliţie sau de la Parchet care zic aşa: 'în această dimineaţă am mai efectuat nişte cercetări cu privire la Dincă'”.

”Eu mă gândeam că în dimineţile acestea, când mă trezesc, mă trezesc cu breaking news-uri care spun: clanul nu ştiu care - RAS!, clanul de la Constanţa  - RAS!, clanul de la Bacău - RAS!”, a declarat Cumpănașu.

Deși lovit în plin de drama nepoatei sale, Cumpănașu vede situația gravă de la nivel național.

”Măi, lăsaţi-l pe Dincă”, transmite Cumpănașu. ”Am spus aşa: ţara asta are clanuri în fiecare oraş. Eu mă aşteptam să faceţi în aşa fel încât în fiecare zi să arestaţi câte un clan, să îl duceţi în puşcărie”.

Unde sunt aceste clanuri? – este mesajul revoltat al lui Alexandru Cumpănaşu pentru anchetatori. O întrebare la care poliția, procuratura și serviciile ar trebui să răspundă.

11139
Tagurile:
Viorica Dăncilă, Klaus Iohannis, Alexandru Cumpănaşu
Tematic
Campanie anti-Cumpănașu: “candidat la președinție” – oamenii lui Iohannis îl atacă
Cumpănașu lovește în acoperirea cazului! Un ”clan” și țări europene pe harta scandalului
Alex Cumpănașu riscă tot: acuzație pe față, care poate aduce probleme României!
Cumpănaşu: MJ a anunţat că ADN-ul din oase este al Alexandrei. „Nu cred aceste baliverne”
Alexandru Cumpănaşu a fost ameninţat cu moartea - „S-au folosit mijloace de intimidare”

Загрузка...