Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu - demisă de Viorica Dăncilă!

4251
(reînnoit 15:34 02.08.2019)
Viorica Dăncilă a anunțat, în urmă cu scurt timp, că a decis să o demită pe Ecaterina Andronescu din funcția de ministru al Educației.

BUCUREȘTI, 2 aug – Sputnik, Georgiana Arsene. Dăncilă a explicat că o demite pe Andronescu pentru ”declarațiile sale profund greșite făcute recent în cadrul unei emisiuni televizate”.

Aseară, Andronescu a participat la o emisiune la postul de televiziune Antena 3 unde a afirmat, cu referire la cazul Alexandrei, fata de 15 ani răpită și sechestrată după ce a plecat spre Caracal cu o mașină de ocazie că ea ”a învățat de acasă să nu se urce cu străini în mașină”.

În replică, Dăncilă a precizat că sunt afirmații care arată lipsă de înțelegere, punctual, a cazului de la Caracal și, în general, a modului în care trebuie să ne protejăm copiii de răpiri, agresiuni, abuz și trafic de persoane.

”Este o atitudine lipsită de responsabilitate, care nu reflectă poziția Guvernului și care nu îmi doresc să devină asimilată cu Executivul pe care îl conduc”, a precizat Dăncilă

Șefa Executivului a adăugat că orice astfel de derapaj din partea membrilor Guvernului va fi, de acum încolo, sancționat în același mod.

În locul Ecaterinei Andronescu, Dăncilă l-a numit, pentru preluarea interimatului, pe ministrul Culturii, Valer-Daniel Breaz.

4251
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)

Загрузка...