Alexandru Cumpănașu

Cumpănașu lovește în acoperirea cazului! Un ”clan” și țări europene pe harta scandalului

16284
(reînnoit 06:03 01.08.2019)
Presupusul criminal ar face parte ”dintr-un clan”, care se ocupă cu traficul de persoane - ”și membri ai familiei sale” s-ar fi ocupat de trafic de persoane în Italia.

BUCUREȘTI, 1 aug - Sputnik, Evan Răutu. Alexandru Cumpănașu se dovedește în continuare principalul vector în bătălia pentru adevăr în scandalul Caracal. Este și firesc, cunoscutul și controversatul actant civic este unchiul victimei, adolescenta Alexandra.

Aseară, la B1 TV, Cumpănașu a aruncat o altă ”bombă”: presupusul criminal ar face parte ”dintr-un clan”, care se ocupă cu traficul de persoane.

Mai mult, Cumpănașu spune că suspectul Dincă ”și membri ai familiei sale” s-ar fi ocupat de trafic de persoane în Italia.

În plus, Cumpănașu a vorbit de un ”partener” al lui Dincă din… Anglia!

”Am dat la DIICOT o listă cu nume, adrese, telefoane ale celor implicați - e clar că e ceva necurat la mijloc, mai ales că individul care a sunat-o pe mama Alexandrei a spus că fata este în Anglia”, a spus Cumpănașu, completând ”M-am întrebat de ce Anglia… și am aflat că acest partener al monstrului este plecat acum în acea țară!”.

Mai mult, Cumpănașu declară că a primit aseară noi informații despre ”clan”.

”Am rămas mut, am rămas absolut uluit - omul acesta (Dincă) are un partener - e un clan mai mare”, a declarat Cumpănașu. ”Domnul acesta (”partenerul”) - e în Anglia”.

Ori, întreabă Cumpănașu retoric – ”ce a spus la telefon bărbatul ăla la 10 și 20 mamei?!”. Merg în Anglia să muncească, este răspunsul – și mesajul lui Dincă pentru mama Alexandrei.

”Am primit o avalanșă de documente în seara asta, de chestiuni concrete - pe care nimeni nu le mai poate ignora” a completat Cumpănașu. 

Tot ieri, cunoscuta investigatoare Sorina Matei a scos la iveală date despre ginerele lui Dincă – culmea, un italian bogat, milionar dar… implicat într-o anchetă a polițiștilor de la ”Arme și muniții” și… decedat în februarie anul acesta!

16284
Tagurile:
Caracal, Alexandru Cumpănașu, Alexandra Măceșanu
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (169)
Tematic
Ambasada SUA – gaz pe foc în scandalul Caracal și al suspiciunilor legate de baza Deveselu
Sora criminalului din Caracal rupe tăcerea. Totul poate fi dat peste cap!
Criminalul din Caracal făcea parte dintr-o rețea de prostituție din Italia

Загрузка...