Fifor Mihai

Mihai Fifor, ripostă cu care îl face praf pe Iohannis fără drept la replică!

3747
(reînnoit 13:09 29.07.2019)
”Cinismul de a te urca politic pe durerea oamenilor și aroganța - Klaus Iohannis a arătat cât “ghinion” avem cu un președinte care nici după 5 ani la Cotroceni nu poate să simtă pulsul acestei țări”.

BUCUREȘTI, 29 iulie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Ieșire neobișnuit de puternică a de obicei calmului secretar general al PSD, Mihai Fifor. Noul vicepremier a ripostat la scurt timp după declarația lui Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis ”a ratat în această seară un bun moment să arate că este OM și că este președintele tuturor românilor!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

”Abordarea ipocrită, politizarea suferinței fără margini a unor părinți distruși deja și neasumarea demiterii de îndată a directorului STS arată că președintele Iohannis este încă prizonierul intereselor sale electorale”, arată Fifor.

Și, atenție la o definire foarte dură a lui Iohannis, care pare mai curând a lui Liviu Pleșoianu – ceea ce înseamnă că atitudinea tânărului deputat a avut efect în PSD – chiar dacă nu se recunoaște asta.

”Cinismul de a te urca politic pe durerea oamenilor și aroganța de a te considera deja viitorul președinte care va numi o nouă majoritate demonstrează că nu a înțeles nimic din gravitatea și din durerea acestor zile”, a scris Fifor.

Și, subliniază Fifor – ”cinismul nu ține locul unei ședințe CSAT pe care trebuia să o convoace urgent, iar dorința sa de a puncta electoral nu aduce nicio alinare acolo unde un minim respect pentru durere ar fi trebuit să existe, acolo unde trebuia să vedem o minimă responsabilitate pentru ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”.

Concluzia vine de la sine: ”Din păcate, Klaus Iohannis a arătat în această seară cât “ghinion” avem cu un președinte care nici după 5 ani la Cotroceni nu poate să simtă pulsul acestei țări”.

3747
Tagurile:
Klaus Iohannis, Mihai Fifor
Тема:
Fetele dispărute din Caracal - crimă odioasă (220)
Tematic
Mihai Fifor șterge pe jos cu Orban, care a jignit-o grosolan pe Viorica Dăncilă!
Mihai Fifor îi dă o lecție lui Iohannis, după decizia Curții Constituționale
Mihai Fifor și-a îndeplinit o promisiune - vești bune pentru militari!

Загрузка...