Viorica Dăncilă

Sondaj: Credeți Viorica Dăncilă îl poate învinge pe Klaus Iohannis în alegeri?

4189
(reînnoit 10:49 24.07.2019)
Viorica Dăncilă este un candidat cu șanse reale la președinție, dar l-ar putea învinge chiar și pe principalul favorit, președintele Klaus Iohannis?

BUCUREȘTI, 24 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Da, eu cred că am șanse și în fața președintelui Klaus Iohannis - am demonstrat că pot fi premierul tuturor românilor, deci pot fi și președintele tuturor românilor”, a declarat Viorica Dăncilă după ce a fost nominalizată candidatul PSD la președinție.

Faptul că Viorica Dăncilă este cel mai bun candidat al PSD a fost explicat și promovat de Sputnik încă de la finele lui 2018, când am desemnat-o omul politic al anului.

Da, toate acestea erau anunțate când la șefia PSD era Liviu Dragnea – în timp ce la ora actuală situația este alta.

Totuși, la ora actuală, Viorica Dăncilă are mai multe atuuri și o abordare care o face unică:  este singurul candidat care promovează consensul. Totodată, candidatul PSD de azi pare a se potrivi excelent și cu sloganul electoral al lui Crin Antonescu - ”România bunului simț”.

Viorica Dăncilă va fi ”președintele bunului simț și bunei înțelegeri”, aceasta după ce România e fost adusă în criză de ”președintele jucător”, sau de președintele ”militant civic”.

sondaj

Credeți că Viorica Dăncilă îl poate învinge pe Klaus Iohannis în alegeri?
  • DA - Viorica Dăncilă îl poate învinge pe Klaus Iohannis
    45.7% (610)
  • NU - Viorica Dăncilă nu îi poate face față lui Klaus Iohannis
    48.5% (647)
  • Nu știu
    5.8% (78)
au votat: 1335

”Perioada în care am împărțit românii în românii mei și românii altora, guvernul meu și guvernul altora trebuie să înceteze”, spune Viorica Dăncilă.

În plus, spre deosebire de Iohannis și Băsescu, Viorica Dăncilă are încă un argument: nu a plecat capul în fața străinătății, uimind Parlamentul European sau Comisia cu curajul său.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă este prima femeie șefă a Guvernului, a partidului de guvernământ - deci situația ”prima femeie președinte” vine într-o succesiune firească.

Putem să avem o femeie președinte, cred că cetățenii pot vedea că este timpul.

În concluzie, în opinia noastră, Viorica Dăncilă este un candidat cu șanse reale la președinție, care l-ar putea învinge chiar și pe principalul favorit, președintele Klaus Iohannis, în ”finala” alegerilor din noiembrie.

Dar, importantă este opinia electoratului – pe care dorim să o aflăm prin intermediul unui sondaj, bazat pe o întrebare simplă:

Credeți că Viorica Dăncilă îl poate învinge pe Klaus Iohannis în alegeri?

DA - Viorica Dăncilă îl poate învinge pe Klaus Iohannis

NU - Viorica Dăncilă nu îi poate face față lui Klaus Iohannis

Nu știu

4189
Tagurile:
Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă, Sondaj

Загрузка...