Eugen Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici, momentul adevărului: sunt sau nu bani de pensii?

231
(reînnoit 12:01 22.07.2019)
Ministrul Finanțelor Publice a dat asigurări că Legea pensiilor urmează să fie aplicată fără nici un fel de discuție, chiar dacă a recunoscut că nu este un lucru ușor, cel puțin la prima vedere.

BUCUREȘTI, 22 iul – Sputnik, Georgiana Arsene. Eugen Teodorovici a explicat că tot ceea ce spune astăzi Legea pensiilor va fi aplicat și a precizat că pensiile se vor dubla.

”Doi la mână, ar trebui să fie foarte clar că nu este un lucru ușor, ar părea la prima vedere imposibil de aplicat și oamenii ar trebui să înțeleagă că este o singură șansă”, a declarat demnitarul.

Ministrul a adăugat că oamenii trebuie să înțeleagă că poate deveni o nebunie frumoasă dacă PSD rămâne în continuare la guvernare.

El a precizat că banii pentru legea pensiilor vor fi, anul acesta şi anul viitor, însă punctul de maximă de provocare va fi 2021, informează dcbusiness.ro.

Pentru acest an, banii de pensii sunt cuprinși în buget, pentru creșterea punctului de pensie de la 1 septembrie. Și pentru anul viitor sunt bani, a mai declarant Teodorovici, pentru că a fost pusă în strategia fiscal-bugetară acest lucru.

”Punctul de maximă provocare va fi în 2021, și nu trebuie să o ascundem, atunci este anul în care impactul pe Legea pensiilor este unul foarte mare. Ca ministru de Finanțe nu eram nebun să îmi asum în Guvern o astfel de lege dacă nu și credeam sigur că se poate aplica. Numai că este acest dacă… economia trebuie să meargă, economia trebuie să producă”, a declarat demnitarul.

Potrivit sursei citate, este necesară o schimbare radicală de abordare și, de asemenea, trebuie promovate măsurile care aduc valoare adăugată în economie.

231
Tagurile:
bani, Pensii, Eugen Teodorovici
Tematic
Teodorovici anunță dezastrul: cere reduceri de cheltuieli la Ministerul Educației
Vine criza! Risc de concedieri masive – analiza lui Teodorovici
Sfârșitul surprizelor! Teodorovici, confirmat ca prezidențiabil de un cunoscut jurnalist

Загрузка...