Șerban Nicolae

Șerban Nicolae mesaj ciudat după Congres. Aluzii care ar trebui explicate!

1199
Se pune întrebarea – în ce fel ar trebui ”să se schimbe” Șerban Nicolae? De asemenea, despre ce ”compromisuri conjuncturale” e vorba? Ce înseamnă ”politica momentului”?!

BUCUREȘTI, 1 iul - Sputnik, Dragoș Dumitriu. Unul dintre cei mai inteligenți oameni politici ai momentului, Șerban Nicolae, participant la cursa pentru șefia PSD, a transmis un mesaj interpretabil: ”A fost și Congresul extraordinar al PSD”, se intitulează textul postat de senator.

Senatorul mulțumește ”din tot sufletul celor care și-au pus încrederea în faptele mele, în vorbele mele și în determinarea mea”, dar și celor care ”i-au transmis admirația pentru discurs” - chiar dacă ”ulterior, au avut la vot o altă opțiune”.

Între colegi nu e un schimb de tipul discurs contra voturi, subliniază Șerban Nicolae. ”Nici beneficii contra voturi”. E vorba de încredere, onestitate și curaj, scrie Șerban Nicolae, completând ”Sau ar trebui să fie”.

Dar, atenție, urmează un pasaj pe care apreciatul senator ar trebui să-l explice:

”Nu mă voi schimba acum. Nu pot fi niciodată un oportunist și nu voi face compromisuri conjuncturale. Las altora "politica momentului”.

Se pune întrebarea – în ce fel ar trebui ”să se schimbe” Șerban Nicolae? De asemenea, despre ce ”compromisuri conjuncturale” e vorba? Ce înseamnă ”politica momentului”?!

Poate că Șerban Nicolae – așa cum scriam, unul dintre cei mai apreciați oameni politici actuali – ar trebui să exemplifice și să detalieze concret, clar, cu ”onestitate și curaj” aceste chestiuni – nu să lase loc la interpretări.

Spațiul public abundă în așa ceva – și numai contra conducerii alese a PSD, dar chiar și la adresa altora.

”În politică, eu voi continua să acționez public, transparent, onest și cu bună-credință - și o voi face atâta timp cât mai este nevoie și loc pentru așa ceva”, transmite Șerban Nicolae, în finalul unui mesaj care stârnește deja multe comentarii. Și, vorba lui Șerban Nicolae, e vorba de o ”cursă lungă”, în care nu ar trebui plecat fără clarificări.

1199
Tagurile:
Șerban Nicolae
Tematic
De ce l-au huiduit pe Oprișan: mesajul care a enervat PSD
Viorica Dăncilă a dominat Congresul – și a lansat un avertisment clar pentru PSD
Cristoiu, bombă la Congres: ”Pleșoianu trebuie să facă un alt partid, la stânga PSD”
Au ales: Noul președinte PSD, președintele executiv și secretarul general – surpriză mare!
După Congresul PSD – o șansă unică pentru mișcarea națională!

Загрузка...