Liviu Pleșoianu

Cristoiu, bombă la Congres: ”Pleșoianu trebuie facă un alt partid, la stânga PSD”

1535
”Locul lui Pleşoianu este într-un alt partid - el trebuie să facă un alt partid, la stânga PSD, care să pună în aplicare programul despre care el a vorbit”

BUCUREȘTI, 29 iun - Sputnik, Dragoș Dumitriu. ”Liviu Pleşoianu este singurul vorbitor, singurul candidat care s-a adresat unui partid care crede în tăcere ceva, dar a fost şi vorbitorul care a entuziasmat sala”, a comentat Ion Cristoiu la congresul PSD. ”Niciunul nu a beneficiat de un asemenea entuziasm al sălii”.

Despre șansele lui Pleșoianu, Ion Cristoiu consideră că, ”probabil în alte vremuri va câştiga”.

”Nu va câştiga”, crede Ion Cristoiu, care aruncă bomba:

”După părerea mea, locul lui Pleşoianu este într-un alt partid - el trebuie să facă un alt partid, la stânga PSD, care să pună în aplicare programul despre care el a vorbit”, spune celebrul jurnalist.

Aceeași viziune a avut-o Sputnik, care considera că Liviu Pleșoianu și alții ar trebui să formeze un grup politic axat pe linia națională, suveranistă.

Aici, Ion Cristoiu are o altă idee, care nu se suprapune total peste gândirea lui Liciu Pleșoianu.

”Un program de partid modern cum era Podemos, adică în genul acesta, cel din Grecia, partide modern, împotriva abuzurilor, dar şi pentru drepturile omului”, a spus Cristoiu pentru Mediafax, conchizând cu un aspect clar: ”Reacţia sălii m-a surprins!”.

1535
Tagurile:
Ion Cristoiu, Congresul PSD

Загрузка...