Premierul Viorica Dăncilă

Viorică Dăncilă prima reacție după victoria din Parlament fermitate și abilitate!

680
(reînnoit 18:32 18.06.2019)
Dăncilă continuă pe calea care i-a adus numai succese până acum: îndepărtează țintele în care trăgea Opoziția și presa – și lucrează discret, schimbând din mers diverse aspecte.

BUCUREȘTI, 18 iunie, Sputnik, Dragoș Dumitriu. Imediat după ieșirea din plenul Parlamentului, Viorica Dăncilă a fost asaltată de presă. Tema principală – părerea despre moțiune. Premierul a răspuns cu multă siguranță, caracterizând moțiunea ca fiind neserioasă, nepregătită, demagogică.

Interesant a fost că Viorica Dăncilă a răspuns la întrebarea: ”Ați spus că ați învățat din greșelile făcute – ce anume ați înțeles din aceste greșeli”.

”Am vorbit foarte mult despre Justiție – un subiect pe care Opoziția l-a utilizat contra noastră – și nu am vorbit mai mult de realizările noastre”, a spus premierul.

Pe de altă parte, Viorica Dăncilă își dovedește din nou abilitatea, luând opoziției și presei tema de atac – justiția.

”Nu vreau ca Justiția să mai fie aducă în curtea guvernului, a spus Dăncilă. ”Suntem un guvern politic, așa că orice demers va fi considerat o intervenție politică”.

Dar, referindu-se și la întâlnirea cu procurorul general al SUA căruia i-a expus tema ”continuării reformei în Justiție”, Viorica Dăncilă a punctat – ”nu voi admite încălcarea drepturilor omului”.

Deci, Viorica Dăncilă continuă pe calea care i-a adus numai succese până acum: îndepărtează țintele în care trăgea Opoziția și presa – și lucrează discret, schimbând din mers diverse aspecte.

Vorbind de succese, să amintim printre aceste: menținerea unității PSD, victoria detașată la Camera Deputaților, impunerea Congresului la data și în condițiile sale, completarea Guvernului, ameliorarea colaborării instituționale cu președintele – și, în fine, victoria categorică de azi, la moțiunea de cenzură.

680
Тема:
Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Viorica Dăncilă (38)

Загрузка...